Delegatia Canadei la NATO ia Rusia peste picior: Geografia poate fi dificila, iata un ghid pentru soldatii rusi care se tot ratacesc in Ucraina

Print Friendly, PDF & Email

Delegatia Canadei la NATO a postat miercuri pe Twitter un mesaj ironic la adresa Rusiei, dupa ce autoritatile ucrainene au capturat mai multi militari rusi care pretindeau ca s-au ratacit accidental pe teritoriul Ucrainei. „Geografia poate fi dificila. Iata un ghid pentru soldatii rusi care se tot ratacesc si intra din greseala in Ucraina”, au scris canadienii pe Twitter, postind o harta marcata cu „Russia” in rosu si „Not Russia” in albastru.

De remarcat ca peninsula Crimeea, a carei anexare de facto de catre Moscova nu este recunoscuta de comunitatea internationala, apare pe partea de harta marcata „Not Russia”.

Mesajul delegatiei canadiene vine dupa ce Kievul a facut publice imagini cu soldatii rusi capturati in Ucraina, despre care Moscova a spus ca s-au ratacit si au trecut accidental granita.

Relatiile dintre NATO si Rusia sint la un minim istoric dupa Razboiul Rece din cauza anexarii Crimeei si a implicarii Moscovei in revoltele separatiste din Estul Ucrainei.

2 gânduri despre “Delegatia Canadei la NATO ia Rusia peste picior: Geografia poate fi dificila, iata un ghid pentru soldatii rusi care se tot ratacesc in Ucraina

  1. Se spune ca odata la o intalnire G9 (sau 6 sau 20 …nu mai stiu exact) Prim Ministrii Italiei, Frantei , Marii Britanii discutau despre istorie aprins. De fata si PM al Canadei, Brian Mulroni care asculta si comenteaza:
    „Noi in Canada nu prea avem istorie , in schimb avem extrem de multa geografie ……” 🙂

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.