Dragoș Paul Aligică: Toate acestea au un nume: Administrația Obama

Print Friendly, PDF & Email

Scandalul secolului in USA. Implozia unei administratii, falimentul absolut si abject al unei ideologii (stangismul progresist), tentativa de transformare a celei mai mari democratii liberale in stat politienesc, la mana unei elite statiste organizate in jurul unui complex politic-economic-mediatic insidios si profund corupt.

Folosirea institutiilor statului pentru a hartui, pedepsi si bloca adversarii idelologici si cetatenii simpli ce isi cer drepturile. Spionarea presei libere (culmea inclusiv a sicofantilor de la Associated Press). Manipularea sistematica si cu plan a opiniei publice in coordonare abjecta cu jurnalistii de la canalele si publicatiile oficiale. Frauda, coruptie si incopententa dusa la nivel fara precedent istorice.

Toate astea au un nume: Obama. Administratia Obama.

4-5 mari scandaluri, fiecare in mod independent si singur de magnitudini suficiente pentru a duce la zeci, sute de demisii si zeci, sute de ani de inchisoare.

Urmariti insa modul in care mass media oficiale occidentale (CNN, Associated Press, New York Times, Washington Post, Bloomberg, ABC, NBC etc etc) “tin informat” publicul cu privire la aceste dezvaluiri si evenimente extraordinare. Urmariti cum mass media secundare cum e cea din Romania este prizoniera butoanelor de la pupitrele de comanda de la Washington si New York. Este strigator la cer.

E in sfarsit clar ca lumina zilei ce fac acesti politruci si propagandisti camuflati ca jurnalisti. Daca si dupa asta cineva mai considera CNN, Associated Press, New York Times, Washington Post, etc. altceva decat ceea ce sunt: oficii de propaganda progresista, brate mediatice ale stangii politice, vina nu e lipsa de dovezi sau date. E altceva.

Vom avea timp sa discutam si intoarce pe toate fetele ce se intampla in America acestor zile. Sunt evolutii cu impact profund si pe termen lung. Pana atunci, daca cineva vrea sa inteleaga esenta a ceea ce se intampla, recomad o carte: Fascismul Liberal de Jonah Golberg. Am scris prefata la editia in romana.

Ceea ce vedeti acum in SUA este criza generata de colapsul tentativei de instaurare a unui stat organizat si legitimat pe baza ideologiei prezentata la nivel de detaliu de J. Goldberg in aceasta carte contestata isteric de elita progresista dar care iata, se dovedeste profetica.

Dragoș Paul Aligică

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.