Dragos Paul Aligica: Agentii de influenta ai Moscovei sunt in defensiva si incerca sa se reacopere

  Print Friendly, PDF & Email

  Foarte lamuritoare evolutiile din ultima saptamana relativ la Rusia. In primul rand e vorba de ceea ce fac si ce spun liderii rusi si instrumentele lor in general. Si in ceea ce priveste Romania in special. Totul vorbeste de la sine.

  De exemplu iesirea recenta a vice-prim-huliganului imperialist-chekist-caghebist rus la adresa Romaniei si romanilor aduce o clarificare istorica a apelor. Dupa stiinta mea este prima data de la Mussolini -care istoric vorbind este etalon in ceea ce priveste declaratiile grobiene si lipsite de tact diplomatic privind romanii si Romania- cand un inalt reprezentant politic si diplomatic al unei tari considerate putere respectabila are o iesire atat de rudimentara si contrara uzanteleor diplomatice ale lumii civilizate.

  Apoi a fost foarte bine-venita iesirea sefului SRI zilele trecute, relativ la Rusia. A dat un semnal ca sunt institutii ale statului care, in pofida haosului si confuziei generalizate din mass media si spatiul public create de actuala putere si acolitii ei, in ciuda ambiguitatii geostrategice a clanului Ponta-Sarbu si asociatilor lor politici din regimul celor 100 de familii, lucreaza ca orientarea tarii sa ramana ferm de partea NATO si Occidentului. Incidentele cu zborul sau cel cu voturile au confirmat faptic aceasta.

  In sfarsit, foarte bine venita separarea de ape in discursul public. Dupa ce scosesera capul si iesisera la bataie serios, agentii de influenta ai Moscovei sunt acum in defensiva si incercand sa se reacopere. NU vorbesc acum doar de cunoscustii agenti si simpatizanti. Lucrurile luasera o intorsatura foarte abrupta. Cam acum sapte zile am vazut cum o intreaga retea de fosti asociati cu un serviciu de informatii basculase cu arme si bagaje in sfera putinista atacand cu virulenta orientarea pro-occidentala a tarii. Vazusem si o campanie incipienta calchiata dupa sistemul propagandei defetiste pe teritoriu inamic in caz de razboi.

  De doua zile vad ca au amutit. Asta e. Au o misiune imposibila. E greu sa faci propaganda si razboi psihologic cand Principalul pentru care operezi este cineva de calibrul diplomatic, subtilitatea si inteligenta huliganilor care sunt in control la Moscova acutalmente.

  Un gând despre “Dragos Paul Aligica: Agentii de influenta ai Moscovei sunt in defensiva si incerca sa se reacopere

  1. E greu sa faci propaganda si razboi psihologic cand Principalul pentru care operezi este cineva de calibrul diplomatic, subtilitatea si inteligenta huliganilor care sunt in control la Moscova acutalmente.

   O simpla lista le-a taiat piuitul pro Rusia instant. De asta au si reactionat asa de agresiv, ei realizeaza prea bine cat de usor se poate prabusi acest castel din carti de joc pe care se tot chinuie sa- ridice de vro 10 de ani.

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.