Dragos Paul Aligica despre imbecilitatea „boicotului” #unitisalvam

Print Friendly, PDF & Email

Daca “dezbaterea nationala” in jurul “boicotului” electoral clamat de oamenii lui Galibradi si afinii lor a fost o diversiune organizata de cineva, atunci ideea “diversiunii” a fost cel putin la fel de imbecila ca idee strategica pe cat de imbecila a fost in executie. Au focalizat atentia publica intr-un mod altfel imposibil de focalizat in conditiile date asupra problemei prezentei la vot.

E mai caritabil sa zicem ca povestea a fost rezultatul unor inimi entuziaste care au covarsit functiile cogitative ale creierului inimosilor in cauza. Atat. Orice prezumptie de premeditare duce la concluzii epice. Si ei sunt ai nostri. Sa fim blanzi.

Acum vad ca au descoperit un alt argument antologic: Daca ai fost in 2012 pentru boicot la lovitura de stat ar trebui sa fii si in 2014 pentru “boicot” electoral. In principiu, in mintea lor daca ai fost in 2012 pentru boicot, de acum inaite, de cate ori zice cineva “boicot” trebui sa zici automat: “Si eu!” De ce? Nu stiu dar par convinsi ca e o teza grea in logica lor. Din aceasta teza deduc tot felul de chestii de-ti sta mintea in loc.

Logica lor fiind ce fiind si acest lucru fiind deja dovedit de nenumarate ori de ei insisi in scris sau oral, este evident in acest moment NU mai are rost sa-i mai luam in seama. Pur si simplu avem de a face cu un fenomen de paralogism al unor indivizi care in cel mai rau caz sunt parte cu sau fara intentie a unei manevre electorale imbecile iar in cel mai bun caz sunt puerili pana la ridicol.

3 gânduri despre “Dragos Paul Aligica despre imbecilitatea „boicotului” #unitisalvam

 1. boicotii: Iaru, Victoria Stoiciu, Rogozanu, Ernu, Kivu, Cucerai. Numarati cati dintre ei sunt comunisti.

 2. si prietena noastra, Marina Stefan, in avangarda luptei infiltrata de agenti rusi, impotriva Chevron, de la Pungesti.

  In 2011-2012, prin liderii lor si ignoranta membrilor, ‪#‎unitisalvam‬ a luptat cot la cot cu USL/PSD impotriva lui basescu si guvernelor boc si mru, pregatind intrarea grupului infractional organizat (GIO). iliescu a zambit.

  In timpul puciului din 2012, cand GIO actiona la indicatiile Vocii Rusiei, #unitisalvam a plecat la plaja. iliescu a zambit.

  In 2013, in timpul asaltului asupra justitiei, #unitisalvam a refuzat ostentativ sa protestezee contra abuzurilor PDS/USL asupra justitiei. iliescu a mustacit.

  mai 2014, liderii tinerilor ‘educati si informati’ indeamna la ‘greva cetateneasca’ (ah, dulce limba de lemn cu miros de ceausism!), boicoteaza alegerile, asigurand o victorie zdrobitoare a PSD. iliescu zambeste.

  Din toate aceste pozitionari si ‘atitudini civice blabla’ a avut si are de castigat un singur grup, cel infractional organizat, coruptii si coruptia, fostii comunisti si Rusia.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.