Dragoș Paul Aligică: Despre Obama și iresponsabilitatea mass mediei occidentale

Print Friendly, PDF & Email

Asta e chiar comic daca n-ar fi tragic.

Cine il valida si andoarsa pe artistul relatiilor interationale, Omul Providential, pacificatorul nobelist care nu condusese in viata lui nimic la vrema aceea, altceva decat campanii electorale proprii? Nu odata ci de doua ori publicatia in cauza a sustinut impotriva evidentei, logicii si bunului simt candidatura omului si asociatilor lui din universul paralel al ideologiei progresiste.

Nu odata ci de nenumarate ori oamenii astia de la The Economist de la care aveam toti asteptari au sustinut isterica campanie impotriva politicii externe americane bazate pe democratie, colaborare stransa cu aliatii si mentinerea hegemoniei liberale gloabale euro-atlantice.

Si acum, uitati-va rezultatele. Si uitati-va tupeul si nesimitirea cu care se prezinta ca si cum toti cititorii lor ar avea 16 ani jumate sau memorie doar de 24 de luni sau pe acolo.

Macar de ar avea bun simtul sa-si faca mea culpa si sa concedieze pe imbecilul sau imbecilii care au dus sectia de politica externa pe aceeasi pagina cu toti antioccidentalii, antiamericanii si anticapitalistii acestei lumi care au mizat si au finantat campania lui Obama.

Ce sa mai, dramatic. Vai elita mass media occidentala e ingrijorata. Nu mai exista jandarm global. Pai nu va plangeati voi pana ieri ca ce rau e cand e cineva jandarm global si ca vreti alta politica? Prostia si iresponsabiliatea de magnitudini cosmice a elitelor mediatice occidentale va ramane antologica. In masura in care vor mai exista istorii si antologii scrise fara comanda ideologica dupa ce generatia asta de pigmei a elitei occidentale isi va fi terminat lucrarea

THE ECONOMIST: America’s allies are nervous. With Russia grabbing territory, China bullying its neighbours and Syria murdering its people, many are asking: where is Globocop? Under what circumstances will America act to deter troublemakers? What, ultimately, would America fight for? The answer to this question matters

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.