Dragos Paul Aligica: Dezastruoase ultimele doua saptamani pentru mass media americane

Print Friendly, PDF & Email

Dezastruoase ultimele doua saptamani pentru mass media Americane si in general pentru establishmentul mediatic occidental. Faptul ca majoritatea complexului mediatic american opereaza ca parte a unui mecanism politic strans coordonat in sistem de agenti de influenta cu unul dintre partidele amerciane, era bine stiut.

Nimeni nu se astepta insa la magnitudinea incompetentei, iresponsabilitatii si dezaxarii pe care importante piese grele in angrenajul propagandistic-mediatic American le dovedesc acum, in noul regim care manipularile si partizanatul lor nu mai pot fi tinute ascunse ci au devenit transparente.

Dezaxarea si paranoia cu care actioneaza din clipa in care candidatul lor si al establishementului a pierdut neasteptat alegerile, tulburari de perceptie si judecata pe care le induc celor care au naivitatea sau lipsa de discernamant sa continue sa inghita nemestecat tot ce li se arunca, au generat momente antologice in serie in ultimele cateva saptamani.

Din pacate publicul romanesc de buna credinta este tinut departe de aceste evolutii atat de spectaculoase. A raporta si comenta ceea ce NU e promovat si manevrat pe canalele standard ale establismentului mediatic American presupune un discernamant si o independenta de gandire pe care cei care se interpun intre realitatea internationala si cititorul roman, din cate se vede, fie nu le au, fie nu si le manifesta din varii motive.

Pacat: se intampla in jur lucruri spectaculoase, fara precedent, de magnititudini si relevante ce nu pot fi intalnite decat o singura data intr-o generatie sau chiar doua generatii… Pacat: sa treci prin lume cu ochelari de cal pusi de o centrala de propaganda sau alta si culmea, sa fortezi acelasi orizont cabalin-ovin si cititorilor tai….

Dragos Paul Aligica

Un gând despre “Dragos Paul Aligica: Dezastruoase ultimele doua saptamani pentru mass media americane

  1. Ar fi cazul ca Presedintele Tramp sa investeasca intr-o vasta campanie de informare in toate categoriile de populatie. Informarea ar trebui sa inceapa cu „realizarile” comunistilor in tarile ocupate in totalitate si cu minciunile si mai ales cu metodele cu care media de stanga manipuleaza in universitati ,de multe ori cu minciuni si brutalitati. Libertatea media a fost dusa la posibilitatea de a tulbura mintile celor onesti. Un exemplu este Romania,unde facilitatile si pomenile oferite categoriile celor mai putin educate au facut posibila o dictatura a actualului partid majoritar care se remarca prin coruptie si manipulare.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.