Dragos Paul Aligica: Lovitura. De. Teatru.

Print Friendly, PDF & Email

Lovitura. De. Teatru. A cazut si celalalt pantof…Breaking News ce nu e News. Si nu e Breaking. Un prieten imi atrage in mesaj privat atentia privind o chestie majora care poate merita o secunda de mediatatie la ea. Asadar Revelatii Europene:

„We need to have a stricter control here in general, because we have established in the past few days that there are many en route here that are not really refugees,” Bavarian Interior Minister Joachim Herrmann told radio station Bayern 2. Pe romaneste:

Ministrul de Interne Bavarez zice ca e nevoie de control mai strict la frontiere. De ce? Ei, cum de ce?! Pentru ca, citam: „in ultimele zile s-a stabilit ca in drum spre noi se afla multi care nu sunt cu adevarat refugiati”. Iata asadar o adevarata lovitura de teatru. Cine, dar cine, prieteni ar fi putut banui asta?! O banuiala bantuie acum insa elitele europene. O adiere de gand, bazata pe o vaga informare. Cum zicea prietenul meu: Revelatii Europene.

Nu-i asa ca ceea ce era frumos devine de acum sublim?

Dragos Paul Aligica

Un gând despre “Dragos Paul Aligica: Lovitura. De. Teatru.

  1. Si cand zicea Base asa ceva l-au dat in judecati ca ii jigneste pe fugari. Ii durea in dos pe unii boi mioritici ca au fost jigniti fugarii. Ce sa spun… Acuma ca e clar ca e cum a zis, isi cere cineva scuze sau…ramane cum ne-am inteles in tren ?

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.