Dragoș Paul Aligică: Nu au învățat nimic din dezastrul din jurul lor

Print Friendly, PDF & Email

Cel mai interesant lucru pe care il constatam in lumina acestui dezastru in desfasurare in arena globala, dezastru al unei intregi generatii de elite occidentale politice, academice si mediatice este urmatorul:

NU au invatat NIMIC din dezastrul din jurul lor. Si nu invata. Nu au inteles nimic din catastrofalul malpraxis public pe care l-au comis in ultimii 10-15 ani. NU au inteles ca ce se intampla acum live si breaking news este rezultatul direct si nemijlocit al gaunoseniei si impotentei lor ideologice si de vointa politica. Nici macar acum, in al 12lea ceas cand in jurul totul implodeaza sub semnatura lor.

Pigmei politici si intelectuali ridicati de valul istoriei intr-o pozitie de putere exact cand nu trebuia si cand era mai putina nevoie de oportunistii si antreprenorii ideologiei progresiste si corectitudinii politice la carma statelor si opiniei publice occidentale.

dragos paul aligicaMa uit ca simptom la cretinii (da, cretin e termenul tehnic corect) care populeaza institutii europene sau transatlantice si care ar trebui sa emane ceva cat de cat inteligibil, orice, ceva cu subiect si predicat despre ce se intampla in jur: Nimic, zero. Gandirea lor politica e expresia pura a comedy channel sau a talk showurilor distractive de noapte, de peste ocean sau a barfei corecte politic a neispravitei clase rentire europene, impotente si iresponsabile.

Asa forma de imbecilitate cum vad la functionarasii, comisarii si comisarasii, consilierii si consilierasii astia care teoretic vorbind reprezinta un bun si serviciu public pentru civilizatia occidentala nu am vazut decat rar. Si am vazut, Slava Domnului Imbecili si Iresponsabili la viata mea.

Dragoș Paul Aligică

Un gând despre “Dragoș Paul Aligică: Nu au învățat nimic din dezastrul din jurul lor

  1. Dl. Dragoș Paul Aligică are perfecta dreptate: in ultimii 20-25 de ani politica Vestului a fost condusa de cretini, fie ei americani sau lideri ai UE. Probabil ca ultimul politician capabil a fost Bill Clinton. De atunci nimic, pe ambele maluri ale Atlanticului. Mai mult, seful de facto al UE, Angela Merkel, este un fost politician comunist,fel ca si Barosso.
    In acest context, nu este de mirare ca hoardele asiatice rusesti ameninta din nou civilizatia si valorile occidentale.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.