Dragoş Paul Aligică: Realitatea te prinde din urmă

Print Friendly, PDF & Email

Ca sa vezi. Tocmai cand eram sa fim convinsi ca social democratia scandinava e idealul social, raiul social pe pamant, solutia sociala a tuturor problemelor sociale…
Cand, ce sa vezi? Cartiere sarace. Mizerie. Lipsa de integrare. Disparitatea dintre saraci si bogati in cea mai rapida crestere etc. Si asta spune Gardianu, organul stangist preeminent.

Juri ca vorbeste despre SUA, epicentrul tuturor nenorocirilor. Diferenta fiind doar ca acolo, in SUA, emigrantii nu dau foc la masini si nu se lupta cu politia de 5 nopti la rand. Unde sunt expertii aia in sisteme econmice comparate care imi explica la fiecare articol ca au auzit ei la radio Erevan cum vine treaba cu economiile lumii?

Realitatea este ca nici SUA nici Suedia nu merita judecatile progresistilor ipocriti. Fac si popoarele si tarile respective (mai capitaliste, mai social-democrate, fiecare dupa puteri) ce pot in fata irationalitatii si iresponsabilitatii corect-politic si progresiste ce a devenit dogma si politica de stat de decenii bune.

Rezultatele incep sa se vada. Realitatea te prinde din urma: Decapitari in Anglia, impozite de peste 100% in Franta, lupte de strada in Suedia, inceput de stat politienesc in SUA sub administratia Obama…

Dar lasa ca se rezolva: mai da elita directoare si mass media occidentala o directiva in care anumite cuvinte nu mai trebuie folosite si se rezolva totul.

Puteti citi si:
Cum statul asistenţial a corupt Suedia
Lars, suedezii şi mahomedanii

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.