Dragos Paul Aligica: Va aduceti aminte? Erau impotriva unipolaritatii si hegemoniei Americane

0

Sa NU dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca optiunile pe care le sustii isteric de ani de zile, in absenta gandirii pana la capat a ce vrei si de ce. Ca Puterea lui Dumnezeu e Mare:

Va aduceti aminte? Erau impotriva globalizarii si libertatii schimbului si tipau, spumegau si se dadeau cu capul de pereti impotriva acestor rele. Acum fac acelasi lucru, disperati ca au auzit ca NU mai e deschidere si globalizare si comert liber.

Exact aceiasi. Ii pot arata la mine pe facebook cu nume si prenume.

Va aduceti aminte? Erau impotriva unipolaritatii si hegemoniei Americane, erau pentru lume multipolara. Tipau, spumegau si se dadeau cu capul de pereti cerand retragerea Americii de peste tot. Acum tipa disperati ca se retrage America si ca lumea e multipolara. Cu Rusia. Ca ei se asteptau ca sa fie multipolara doar cu Luxemburgul si Insulele Capului Verde. Exact aceiasi. Ii pot arata la mine pe facebook cu nume si prenume.

Va aduceti aminte? Erau pentru protejarea saracilor, defavorizatilor si celor afectati de globalizare. Tipau, spumegau etc etc. Atunci nu era populism si protectionism. Acum e. Prin urmare tipa, spumega etc. pe invers.
Va aduceti aminte? Erau impotriva Imperialismului American si interventiei americane in treburile interne ale tarisoarei si binecunoscutei culturi si civilizatii nationale romane si a altor popoare. Erau impotriva corporatiei americane. Tipau, spumegau etc etc. Acum, ca li se pare ca li se va indeplini visul, iata-i: Tipa, spumega, dau ochii peste cap pe invers. Le e frica ca pleaca corporatiile. Nu vor sa lucreze la Sovrom.

Erau impotriva militarismului american. Vai cum mai tipau, spumegau etc etc. Ii mai tineti minte iesiti cu sutele de mii, in turme bezmetice straine de principiul tranzitivitatii logice, sa protesteze impotriva jandarmului mondial. Azi iata-i. America zice ca nu se mai baga, ca nu mai vrea sa fie jandarm. Cine credeti ca tipa, spumega etc etc. Ei: tot aia. De ce? Nu stiu. Sa-i intrebati dv.

Va aduceti aminte? Erau impotriva americanilor care baga raca intre pasnicii europeni pusi pe pace si comert cu pasnica Moscova. Ei erau, nu? Exact astia, nu mai departe de asta vara. Unde sunt acum? Aici si aiurea, tipa, spumega etc etc. ca li se pare ca exact ceea ce si-au dorit si au batut toba de atatia ani, o sa li se implineasca.

Democratia. Vai ce suparati erau ca America vrea sa impuna democratia cu forta. Ce tipete! Auzi stupizii de Americani sa investeasca in democratizarea Orientului sau Irakului. Opriti democratizarea cu forta. Americanii au ascultat. Nu le-a trecut acestor genii protestatare ca ce mi-e Orientul Apropiat, ce mi-e Estul Europei, ce mi-e Irakul ce mi-e Romania…Acum sunt suparati. Vai, cum? Nu va mai sustine America democratia in Romania?!!!

Tot ei. Exact astia pe care de ani de zile ii vad luptand pentru ceva. Nici ei nu stiu pentru ce. Ceva sa fie si sa se dea la televizor si in presa occidentala de calitate. Restul nu conteaza. Sa se spuna ca e cool si trendy.

Mare e Gradina lui Dumnezeu si incurcate sunt Caile Sale!

PRELUAT DIN   Facebook

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here