EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională

Print Friendly, PDF & Email

O înţelegere secretă a liderilor USL şi Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate stabileşte ca obiectiv desfiinţarea instituţiilor care luptă împotriva corupţiei. Documentul a fost semnat luna aceasta de către Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin în calitate de co-preşedinţi ai USL şi Mircea Dogaru din partea Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

Documentul încheiat între USL şi Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a fost semnat pe 13 iulie 2012 şi stabileşte lista obiectivelor comune. Ponta, Chiţoiu şi Constantin şi-au dat acordul pentru desfiinţarea celor mai importante instituţii de luptă împotriva corupţiei: Direcţia Naţională Anticorupţie, Agenţia Naţională de integritate, Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii şi Curtea Constituţională.

Acordul Pentru Desfiintarea DNA-ANI-CNSAS Si Curtea Constitutionala ADVFIL20120726 0001

4 gânduri despre “EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională

 1. Vladimir Tismaneanu despre Curtea Constitutionala:

  “Aceste Curți Constituționale au fost gîndite ca mecanisme care să prevină repetarea prăbușirii republicii de la Weimar pe cale parlamentară. O dictatură parlamentară, pentru că asta a făcut Partidul Nazist, a luat puterea prin dictatură parlamentară.”
  Alexa Ionescu: “Fix ce se întîmplă acum la noi.”
  Vladimir Tismăneanu: “Asta s-a petrecut, și atunci ce au spus acești gînditori și au fost înțeleși de către marii politicieni care au construit Europa unită? […] Să se facă Curți Constituționale la care să se meargă în condițiile în care Parlamentul o ia razna, sau riscă să cadă pe direcția populismului carismatic în acest lucru. În momentul în care Victor Ponta și Crin Antonescu, și cei care îi dirijează, fie că sînt de pe teritoriul României sau înafară, nu știu, nu am date, dar am mai mult decît banuieli… în momentul respectiv au atacat Curtea Constituțională. Nu atît de mult Victor Ponta cît a făcut-o Crin Antonescu.
  În clipa cînd o Curte Constituțională se adresează Curților Constituționale din Europa, gîndite, create, concepute pentru a apăra Europa de o revenire a unei dictaturi populiste de tip fascist sau comunist, pe baza parlamentara, ei au declanșat practic un război cu Europa Unită. Nu e războiul cu Traian Băsescu, e războiul cu ideea “vrem ca România să fie în Europa, sau vrem să fie în altă parte?”

 2. „Perle” ale dispretului fata de statul de drept sau dovezi ale prostiei? Incercam sa ne orientam:

  1. Punctul 17 din „Obiectivele imediate”, pe care si-a pus semnatura si Ponta Mondialu’:

  „Judecatorii, procurorii sefi, procurorul general, adjunctii procurorului general si avocatul poporului trebuie alesi de catre cetateni, conform principiilor alegerii membrilor din Parlament si al notorietatii pe Plan Civic (in cazul avocatului poporului)”

  Uite-asa vrea USL-ul si gherilele sale paramilitare sa puna pe liste judecatori, procurori, pe Avocatul Poporului, un talmes-balmes cu un Catalin Voicu coleg de lista cu seful/sefa DNA, cu intruniri la partid si fraternizare intre candidati la acuzare, procurori si judecatori!
  2. Punctul 8 din capitolul G. Economie – Mediu:

  „Interzicerea activitatilor de explorare si exploatare a gazelor de sist prin metoda fractionarii hidraulice, pentru a preveni compromiterea iremediabila a rezervelor subterane de apa din zonele respective”

  Adinc gandit coane Fanica! Numai pentru semnatura pe care si-a pus-o aici actualul prim-ministru ne arata ca este un nestiutor, ca sa folosesc un eufemism. Metoda de extragere de gaze din sisturi se numeste metoda fracturarii hidraulice, iar poluarea are loc doar in capetele seci ale unor indivizi care nu stiu sa faca diferenta dintre apa de robinet, apa din acvifer si apa folosita la fracturarea hidraulica.

 3. Dovezi ca astia vor inapoi Securitatea si sefia de pana in ’89:
  B1:

  Asigurarea parghiilor necesare, in vederea garantarii realizarii cerintelor Societatii Civile (cetatenilor) legitime. Astfel, solicitam ca in fiecare organ sau structura de putere si administrativa ([…]) sa fie inclusi 2-3 reprezentati ai Socitatii Civile, experti si profesionisti in materie, care sa formeze un birou de avizare a tuturor deciziilor si masurilor cu caracter general, adoptate de organele respective si care vizeaza populatia sau diverse segmente si categorii ale acesteia. Acesti reprezentati ai Societatii Civile vor fi persoane de legatura cu organele respective si ele trebuie consultate permanent in diverse ocazii.

  A18:

  […] instruirea populatiei inactive […]

  A15:

  […] asigurarea egalitatii de sanse pentru toti cetatenii. […]

  Plus ca promit marea cu sarea fara sa aiba nici un plan coerent:
  A19:

  Ridicarea nivelului de trai la un salariu minim garantat, pentru un trai decent si fara discriminare la cosul zilnic de hrana[…]

  ai nu zau, ce inseamna pentru ei un „trai decent”? discriminare la cosul zilnic de hrana? m-au lasat masca! Si ia uite cum vor ei sa atinga aceste scopuri:
  A19:.

  .. prin stimularea inovarii si tehnologiilor de varf si politici de dezvoltare economica sustenabila.

  Ei ash, „stimularea inovarii si tehnologiilor de varf”, m-au dat gata. Ce-or sa faca sa stimuleze inovarea? Poate ne apucam din nou sa facem calculatoare HC-91 🙂 sau ma rog, mai nou acuma poate facem AiPad-uri.
  A21:

  […] al 13-lea salariu, tichete de masa, vacanta, cresa, etc.

  Cum? si al 14-lea salariu unde este?
  C3:

  Renuntarea l adisponibilizari, ca masura preferata si crestere a competitivitatii, prin introducerea sistemului de redevente in favoarea inventatorilor sau inovatorilor.

  Sefu: – Bula, ce ai inventat azi mah?
  Bula: – Am inventat mersul inapoi, shahul color si roata domn’ sef.
  Sefu: – Bravo Bula, ia-ti tichetele de masa.

 4. Din acest sindicat fac parte „experti si profesionisti in materie” ( „ultima linie de rezistenta nationala” cum se considera si se definesc). Este vorba, in realitate, nu de catane batrane ce nu au dintiii necesari sa-si mai „manance” pensia, ci de fostii securisti scosi la diferite intervale din SRI, SIE, 0215, DIA, SPP si STS. Cei care nu stiu despre ce este vorba, si sunt multi, au, sau vor avea, tendinta sa minimalizeze „adunatura asta de bosorogi”. In momentul cand fac sau vor face lucrul acesta, au sau vor avea o problema de percepere a realitatii, pentru ca astia chiar sunt niste experti si profesionisti in materie. In momente tulburi, de instabilitate politica si sociala, cum sunt cele prin care trecem, actiunile „bosorogilor” astia „decrepiti” pot provoca daune mari. Unii nu stiu sau au uitat, de contributia unora ca ei la mineriadele perfect organizate strategic si logistic, care au zguduit din temelii guvernul Radu Vasile si au dat o lovitura decisiva Conventiei Democrate.
  Cand e vorba de astia bancurile cu BULA nu-si au locul. Pun o intrebare: ati auzit ca USL-ul sa semneze vreun document( protocol, intelegere etc) cu marile centrale sindicale pana in momentul de fata? Intreb pentru ca eu nu am auzit. In schimb cu „sclerozatii”, cu „mos Teaca” astia au semnat!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.