Intenția Rusiei în Siria | Kremlinul îl vede pe Obama ca un „papă lapte”

Print Friendly, PDF & Email

”Ursul rusesc” a ieșit din nou după pradă, în una dintre cele mai periculoase regiuni ale lumii de data aceasta, în Orientul Mijlociu. Pentagonul spune că Rusia este angajată într-o masare militară în interiorul Siriei, ce include înființarea unei baze aeriene. Se zvonește că rușii au mai trimis tancuri și artilerie, iar avioane militare sosesc în fiecare zi cu mai multe provizii.

Care este intenția Rusiei în Siria?”Ursul rusesc” a ieșit din nou după pradă, în una dintre cele mai periculoase regiuni ale lumii de data aceasta, în Orientul Mijlociu. Pentagonul spune că Rusia este angajată într-o masare militară în interiorul Siriei, ce include înființarea unei baze aeriene. Se zvonește că rușii au mai trimis tancuri și artilerie, iar avioane militare sosesc în fiecare zi cu mai multe provizii. Având un vechi aliat în Bashar al-Assad în lupta împotriva grupării SIIL și a altor grupări rebele, armata rusă își construiește o prezență militară puternică în apropierea portului naval sirian Latakia, o bază aeriană protejată de tancuri și de armament greu. ”Și noi, la fel ca voi, urmărim acest lucru cu îngrijorare. Încă nu înțelegem care este planul Rusiei în Siria”, a afirmat Philip Breedlove.”Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape.Există un grad de nesiguranță cu privire la intențiile lor care continuă să ne preocupe”, a afirmat John Kirby. De fapt, oficialii Statelor Unite au o idee destul de clară despre intenția Rusiei în Siria. Rusia ridică un avanpost care îi va găzdui aeronavele de luptă și va oferi un cămin unui număr de 1500 de militari: consilieri, instructori, personal de logistică și piloți, împreună cu sisteme sofisticate de armament. Ambasadorul Siriei în Rusia a spus că discuțiile despre prezența Rusiei în Siria sunt minciuni. Dar oficiali ai Pentagonului au declarat presei că Rusia a trimis deja artilerie și șapte tancuri T-90 în aerodromul sirian din apropierea orașului Latakia. Criticii spun că aceasta este o altă majoră greșeală strategică a administrației Obama. Președinți ai Statelor Unite, datând până la Harry Truman, au folosit amenințări pentru a împiedica armata rusă să câștige influență în Orientul Mijlociu. Dar asta e posibil să se întâmple chiar acum deoarece Kremlinul îl vede pe președintele Barack Obama, în cuvintele unui editorial din Wall Street Journal, ca un ”papă lapte”. Chris Mitchell tocmai s-a întors din Kurdistan, unde a discutat cu generalul pensionat Jay Garner despre ce înseamnă implicarea Rusiei pentru regiune:”Ei organizează atacuri aeriene împotriva forțelor rebele în timp ce noi organizăm atacuri aeriene împotriva forțelor lui Assad. Este o situație explozivă. Poate cauza probleme foarte mari de ambele părți. Legat de trupele terestre, marea problemă e faptul că el se luptă cu forțele rebele pe care noi le-am sfătuit sau le-am antrenat.”Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 95 – septembrie 2015 – ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Posted by Alfa Omega Tv on 30 Septembrie 2015

Având un vechi aliat în Bashar al-Assad în lupta împotriva grupării SIIL și a altor grupări rebele, armata rusă își construiește o prezență militară puternică în apropierea portului naval sirian Latakia, o bază aeriană protejată de tancuri și de armament greu.

”Și noi, la fel ca voi, urmărim acest lucru cu îngrijorare. Încă nu înțelegem care este planul Rusiei în Siria”, a afirmat Philip Breedlove.

”Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape.Există un grad de nesiguranță cu privire la intențiile lor care continuă să ne preocupe”, a afirmat John Kirby.

De fapt, oficialii Statelor Unite au o idee destul de clară despre intenția Rusiei în Siria. Rusia ridică un avanpost care îi va găzdui aeronavele de luptă și va oferi un cămin unui număr de 1500 de militari: consilieri, instructori, personal de logistică și piloți, împreună cu sisteme sofisticate de armament.
Ambasadorul Siriei în Rusia a spus că discuțiile despre prezența Rusiei în Siria sunt minciuni. Dar oficiali ai Pentagonului au declarat presei că Rusia a trimis deja artilerie și șapte tancuri T-90 în aerodromul sirian din apropierea orașului Latakia.

Criticii spun că aceasta este o altă majoră greșeală strategică a administrației Obama. Președinți ai Statelor Unite, datând până la Harry Truman, au folosit amenințări pentru a împiedica armata rusă să câștige influență în Orientul Mijlociu. Dar asta e posibil să se întâmple chiar acum deoarece Kremlinul îl vede pe președintele Barack Obama, în cuvintele unui editorial din Wall Street Journal, ca un ”papă lapte”.

Chris Mitchell tocmai s-a întors din Kurdistan, unde a discutat cu generalul pensionat Jay Garner despre ce înseamnă implicarea Rusiei pentru regiune:

”Ei organizează atacuri aeriene împotriva forțelor rebele în timp ce noi organizăm
atacuri aeriene împotriva forțelor lui Assad. Este o situație explozivă. Poate cauza probleme foarte mari de ambele părți. Legat de trupele terestre, marea problemă e faptul că el se luptă cu forțele rebele pe care noi le-am sfătuit sau le-am antrenat.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 95 – septembrie 2015 – ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

4 gânduri despre “Intenția Rusiei în Siria | Kremlinul îl vede pe Obama ca un „papă lapte”

 1. Obama NU e un papa-lapte ci e un CORUPT al ARABILOR care alaturi de Putin si liderii europeni vrea sa musulmanizeze lumea, Obama a „INCHIS OCHII” la pericolul terorist ISIS asupra populatiei siriene desi avea responsabilitate MORALA pentru ca ISIS erau rebelii inarmati chiar de Obama ca sa lupte impotriva dictatorului Bashar al-Assad sustinut de Putin! este ultimul video din articol, de la minutul 2:30 pana la sfarsit http://www.digi24.ro/Stiri/Dig.....+in+Europa . Se incearca DISCREDITAREA armatei USA printr-un atac NEACCIDENTAL asupra spitalului „Medici fara frontiere”!

 2. Asta de unde ati mai scos-o?”Obama NU e un papa-lapte ci e un CORUPT al ARABILOR care alaturi de Putin si liderii europeni vrea sa musulmanizeze lumea”.

 3. Dupa ce a facut praf tot Orientul Mijlociu, dupa ce si-a batut joc de toti aliatii Americii in Orientul Mijlociu, dupa ce a validat regimul iranian, dupa ce l-a potentat pe Putin, si, mai ales, l-a „facut”, in fapt, pe acesta din urma o alternativa mai viabila si rezonabila decat intregul occident in chestiunea siriana (trebuie sa recunosc ca acest lucru este aproape imposibil dar datorita geniilor Obama, Merkel, Hollande, Cameron si toata sleahta de dobitoci „nothing is imposssible”), vine acest papa lapte si decreteaza:

  „Presedintele american Barack Obama a declarat vineri ca strategia Rusiei in Siria este o reteta a dezastrului si ca presedintele rus Valdimir Putin ii vede pe toti oponentii lui Assad ca teroristi, Rusia nefacand distinctie intre Statul Islamic si insurgentii islamici mai moderati din Siria, in timpul atacurilor aeriene efectuate ca sprijin pentru regimul presedintelui Bashar al-Assad, anunta AFP.”-Hotnews

  Te doare capu’!
  Cateodata prostia este asa de mare incat iti este aproape imposibil sa o combati intr-un mod rezonabil!

  P.S. As dori- cu un ultim efort, ce-i drept- sa citesc explicatiile (daca exista) acestui personaj de desene animate cu privire la diferentele fundamentale intre islamicii apartinand Statului Islamic si „insurgentii islamici mai moderati” din Al-Nusra (ramura Al-Qaida).

 4. Liderii lumii ATACA omenirea: liderii europeni „lupta impotriva terorismului” DAR Comisia Europeana forteaza acceptarea teroristilor musulmani in Europa, Obama pozeaza in „aparatorul” crestinatatii alaturi de papa Francis DAR accepta inainte 100.000 de imigranti musulmani in USA, iar Putin „lupta cu teroristii” DAR le face teroristilor musulmani cea mai mare moschee din Europa, toti liderii lumii „lupta impotriva terorismului” DAR tot ei au finantat terorismul, TOTI sunt platiti de ARABI sa MUSULMANIZEZE omenirea prin terorism, TOTI sunt CORUPTI!
  Fostul consilier al lui Putin avertiza Europa din noiembrie anul trecut ca Putin va trimite imigranti ca s-o „DESTABILIZEZE”, de la minutul 15:20 la minutul 16:50 http://inliniedreapta.net/fost.....i-doi-ani/
  Iar Obama a stiut tot timpul ca ISIS devine terorista si a lasat o organizatie extremista sa se dezvolte, am dat deja linkul mai sus, este ultimul video din articol, de la minutul 2:30 pana la sfarsit http://www.digi24.ro/Stiri/Dig.....+in+Europa
  Si la fel si Merkel, Hollande si ceilalti inclusiv Ponta, toti sunt corupti ai ARABILOR si vor sa musulmanizeze prin terorism toata omenirea!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.