Ioan T. Morar: Crin Antonescu, odihneşte-te în pace! Nu te vom uita niciodată!

Print Friendly, PDF & Email

Pucistul Crin Antonescu a căzut mai repede decît mă aşteptam, dar mai tîrziu decît ar fi fost normal. Ultimele lui piruete, cu Dreapta care trebuie salvată şi PSD-ul care trebuie învins, chiar şi prin înscrierea PNL în PPE, sînt praf în ochi, o cortină înşelătoare de fum menită să-i mai şteargă din vină. Bărbatul de sacrificiu Crin Antonescu nu există. El a ieşit din luptă sau în urma unui şantaj, sau în urma unei crize de nervi. Ambele ipoteze sînt la fel de grave. Dar mai grav era dacă acest “cel mai bun candidat al Dreptei” cum cu emfază s-a autointitulat Crin ar fi rămas pe poziţie, se distrugea orice credibilitate a luptei anti-PSD.

Dincolo de evenimentele ultimelor zile, sînt fapte care nu se pot uita. Crin Antonescu a defilat în văzul lumii cu securistul turnător Dan Voiculescu şi a folosit Antena 3 pentru luptele personale. Tot el l-a făcut posibil pe Ponta şi lovitura de stat. Oricît ar fi frecat Crin clanţele cancelariilor occidentale, nu ar fi reuşit să-şi şteargă din fişa de personaj rolul de pucist. Amintiţi-vă de marea farsă de pe stadion exact cînd la Bucureşti se derula o importantă întîlnire a Popularilor Europeni. Nu mai vorbesc de tupeul cu care Crin îi spunea Angelei Merkel să şi-l ia pe Traian Băsescu la ea. În plan internaţional, dacă, prin absurd, Crin devenea preşedintele României, era un ciumat, un personaj de evitat.

Crin Antonescu l-a făcut posibil pe Marga, şi la MAE, unde a făcut nişte prostii cu iz penal, şi la ICR, unde a distrus absolut totul. Repetentul şi chiulangiul Crin i-au dat mînă liberă celui care a distrus PNŢCD-ul să-şi continue opera de demolator autorizat. Elogiul caloriferului şi ICR-urile judeţene stau mărturie despre activitatea unui ipochimen umflat în pene, cu o gîndire bolnavă. Tot Crin a adus în PNL un jurnalist şantajist şi un gunoi moral pe care l-a promovat încălcînd cutumele şi regulile scrise ale partidului său. Penali şi incompatibili au alcătuit curtea prezidenţiabilului Crin.

De notat ceva mai grav: Crin Antonescu, spre deosebire de alţi oameni politici, a avut drept motor un singur sentiment: ura. O ură patologică. Ura faţă de intelectuali, ura faţă de cei care nu-i cîntau în strună şi, evident, ura faţă de Băsescu. În numele acestei uri a călcat tot în picioare, s-a înhăitat cu securişti, mincinoşi, bandiţi. Totuşi, nimic nu s-a construit numai şi numai cu ură.

Acum, s-a dus. Despre morţi, chiar şi despre cei politici, de acum, numai de bine! Somn uşor Crin! Odihneşte-te în pace, somnorosule, dar reţine: nu vom uita niciodată răul pe care l-ai făcut.

7 gânduri despre “Ioan T. Morar: Crin Antonescu, odihneşte-te în pace! Nu te vom uita niciodată!

 1. Inca doua:
  – l-a propulsat pe ciobanul ciorditor in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor;
  – l-a promovat pe tanarul hoţ Chiuariu in diverse comitete si comiţii, care au clocit Constituţia Penalilor. Gratie lui Antonescu, urma sa avem o tara gandita de un mafiot condamnat cu suspendare.

 2. @2
  Pai, nu cu mult timp in urma calarea valul ca surferul: presedintele interimar al tarii, presedinte de partid si de senat, facea constitutii si vorbea zilnic tarii pe toate televizoarele. Azi, nu mai e nimic din toate astea, valul l-a izbit de stanci. 🙂

 3. Domnule Ioan T. Morar va salut.

  Pare un necrolog desi este un sirag de gablonzuri pe care votantii USL l-au atarnat la gatul tuturor romanilor. Ramanem oare niste tristi care invoca „ceasul bun”?

 4. am simtit mereu ca mr antonescu nu va fi prezidentul meu . nu-mi puteam explica aceasta certitudine interioara,paktul cu ponta parea la fel de solid ca ribbentrop-molotov. Ca si acel pakt,si acesta s-a prabusit in derizoriu. Slava Tie Doamne!
  ps: excelenta comparatia cu surferul…se pare insa ca din val l-a prins un rechin de placa si l-a dat jos….

 5. Si sa nu-l uitam pe infractorul penal fenechiu relu, impins ministru, spalat si aparat pana in panzele albe de musiu crin antenescu. Si alti, si alti tot atati corupti care misuna inca prin pnl sau umplu puscariile.

 6. Si cand s-a vazut interimar la Cotroceni a dat jos steagul NATO !!!!!!
  L-a adus in pnl si si l-a facut consilier pe SRS (securist si santajist) , cel care l-a facut albie de porci pe Liiceanu!!!!!
  L-a avut in Comisia de modificare a Constitutiei pe penalul Chiuariu.
  S-a inconjurat de oameni fara caracter, de penali galgaind de ura ca si el , improscand laturi si venin in jurul lor, inversand si bulversand scara valorilor.
  – A sustinut introducerea unei legi prin care sa se interzica votul romanilor din afara granitelor, unit in cuget, muget si simtiri cu Nastase
  – Un Vadim mediatizat de A3 , o vedeta aclamata de gasca de derbedei de la A3.
  Eu despre mortii ca el :
  Sa platesti pentru toate mizeriile nenorocitule! Pentru ura, minciuna, infatuare, aroganta, tradare….
  Sa-ti fie tarana usoara ca piatra de moara!
  Sa n-ai odihna pana nu-ti platesti toate pacatele ateule si anii mei de umilinta!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.