Ioan T. Morar: În Franţa, familia tradiţională a fost aruncată în aer

  Print Friendly, PDF & Email

  Gata, ca să nu vadă pălmaşul francez că o duce din ce în ce mai prost, că preşedintele Hollande este la cea mai joasă cotă de popularitate atinsă de vreun preşedinte al Franţei, socialiştii majoritari se grăbesc să consfinţească administrativ familia homosexuală. Să abată discuţia într-o direcţie greşită, evident. Ca o primă măsură, se modifică Livretul de familie, care nu va mai avea, normal, rubrica pentru “tată” şi rubrica pentru “mamă”, el va putea fi “tată” şi tată” sau “mamă” şi “mamă”. Asta deschizînd, desigur, drumul spre adopţie. Exact ceeea ce au respins milioane de francezi ieşiţi în stradă împotriva acestei legi. Dar prea puţin le pasă guvernaţilor socialişti de ce vrea poporul. Au refuzat dialogul cu toţi cei implicaţi, au refuzat ideea unui referendum. Şi galopează pentru a duce la bun sfîrşit această prevedere legislativă care a provocat scandal în viaţa publică.

  […]

  Citiți mai departe pe blogul lui Ioan T. Morar.

  2 gânduri despre “Ioan T. Morar: În Franţa, familia tradiţională a fost aruncată în aer

  1. Pacat ca nu ma inteleg cu bossul meu si astfel nu ma voi putea duce la nunta lui cu partenerul cu care convietuieste de 3 ani, nici la brith-mila, nici la barmitzva biatului pe care au de gind sa-l adopteze.

   A, dar am uitat, nu sintem in Franta. Totusi sint drumuri laturalnice si aici si pina la urma unii mai reusesc nu stiu exact cum sa-si indeplineasca o parte din aceste „programe de lucru”.
   Fie vorba intre noi, pe el nu-l intereseaza citusi de putin copiii, dar e de acord sa-i faca hatirul prietenului care-si doreste sa aiba si sa creasca un copil/copii. Pe linga faptul ca nu mi se pare drept ca un copil sa creasca intr-un mediu necorespunzator intr-o familie de homosexuali, mai este si problema ca specific in cazul acesta nu este cazul, si nu din cauza partenerului….

  2. Am citit la stiri ca „Lady Gaga va boteza cel de-al doilea copil adoptat de cuplul Elton John+partener. Asta ce inseamna, ca in UK adoptia deja e legala? Dupa cate stiu eu, Elton e cetatean UK. Nu?

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.