Dragos Paul Aligica: Sfat pentru coordonatorul propagandei ruse in Romania

Print Friendly, PDF & Email

L-am rugat de nenumarate ori pe coordonatorul retelei de propaganda rusa in limba si lumea romaneasca (a) sa nu mai angajeze retardati in retea si (b) daca nu se poate si nu se poate si e politica de stat sa ii implice, atunci sa le dea instructiuni precise cu privire la modul in care trebuie sa posteze.

De exemplu: Nu il lasi pe retardat sa bage pe foc continuu linkuri si comentarii vadit imbuteliate la centrala din Moscova. Care mai si devoaleaza prin paternul pe care il creaza acesti retardati -operand identic si simetric si priviti in ansamblul postarilor lor- linia generala a temelor generate si coordonate de la Moscova. Ca va dati seama ca daca stii doi dintre agenti, cu un asa pattern ii stim acum pe toti. Si stim si zilnic care dintre temele publice este probabil sa fie sub girul Moscovei. NU.

Fiti atenti cum trebuie facut: Dai o soparla de la Moscova apoi bagi doua pisici, un citat de spiritualitate si doua clipuri din acelea cu farse cretine, de cretini, pentru cretini inventate de canadieni, apoi soparla de la Moscova samd samd.

Evident ca in acest fel va rezulta un nou pattern general pe linia de propaganda de la Moscova. Anume : o soparla de la Moscova, doua pisici, un citat de spiritualitate si doua clipuri din acelea cu farse cretine, de cretini, pentru cretini, apoi soparla de la Moscova samd samd. Ca retardatii nostri, romani, nu vor dezamagi. Dar cel putin in acest fel vom avea ceva varietate.

Dragos Paul Aligica

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.