Mălin Bot: Claudiu Crăciun, o marionetă în butaforia lui Felix

Print Friendly, PDF & Email

Remarc si situaţia paradoxala a unui individ pe nume Claudiu Craciun, care spune pe #unitisalvamrosiamontana:

„Integritatea fizica a domnului Barbu nu a avut de suferit ci ramasita de demnitate pe care o mai are. Au avut insa de suferit protestatarii agresati de jandarmi si politisti. Acest om, impreuna cu altii, pregateste si justifica crima impotriva patrimoniului si mediului la Rosia Montana. Ma intreb ce gest ar fi pe masura iresponsabilitatii lui”.

Păi băiatul acesta era anul trecut o marionetă în butaforia lui Felix unde, cot la cot cu ministrul Barbu, misca rotitele manipulării care a produs majoritate sovietica pentru USL.

Inteleg că tinerii care sunt cu #unitisalvam in suflet il consideră liderul lor. O stare care trădează ignoranţă teribilă sau o serioasă lipsă de inteligenţă.

In plus, e jenant sa vorbeasca despre demnitate unul care a fost piesă în decorul varanului.

Cert e ca jandarmii nu au gresat pe nimeni, ceea ce expune si faptul că acest Cărciun minte fără scrupule, face exact aceeaşi gargară a politicienilor pe care îi acuză cei din piaţă. Şi aici am inchis cercul vicios al evenimentelor absurde, penibile şi stupide pe care le observăm.

Daca nu ati ras destul pana acum, priviti si cum explica gargaragiul Claudiu Crăciun secretele protestelor din februarie 2012, in direct la Felix TV.

Ma intreb cum se poate eticheta ignoranta unei persoane care merge in strada, cu un astfel de lider, fără să aibă habar cine e de fapt individul.

Niste oi naive plimbate prin codru de un lup mic şi şmecher.

——————————

P.S. (costin andrieș)

MoȘ Claudiu Gerilă despre protestele din 2012, din Piața Universității, cel al hipsterilor de la Fântă(TM) și cel al dogarilor plătiți de Hrebenciuc cu ziua, de la scările TNB:

„Sunt doua grupuri, dar sunt elemente comune…”

— adică a existat, din primul moment, așa cum spun de vreo 2 ani, o alianță asumată între noi stângiști ( Miliția Spirituală , ActiveWatch, Critic Atac etc) și dogarii lui Hrebenciuc. A fost evident din primul moment că Moș Gerilă e un farsor http://inliniedreapta.net/democratia-originala-reala-de-la-ion-iliescu-la-claudiu-craciun/, dar cei mai mulți au preferat să fie mintiți și manipulați de USL.

Felicitări #unitisalvam!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.