Mălin Bot: Convenția infractorilor la lansarea cărții lui Dan Voiculescu, la Gaudeamus. VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Două figuri emblematice pentru mafia politică din România s-au întâlnit la Târgul de Carte Gaudeamus: Dan Voiculescu și Adrian Năstase. Le-am adresat câteva întrebări și reacția lor a fost sub orice critică. Au demonstrat cât sunt de mici, de penibili și mai ales de ușor de pus la punct. Au arătat că imaginea lor de oameni educați și puternici este un fals. […]

M-am pregătit bine pentru acest moment, am recitit informațiile despre dosarele lor pentru că mi-am imaginat că voi avea parte de un dialog serios, cu oameni puternici care își vor folosi inteligența, cultura și experiența de viață ca să îmi răspundă.

sursă foto: Dragoș Sorin Nicula, Gaudeamus 2017, standul editurii RAO

Am avut surpriza să constat că, de fapt, lorzii răului din România sunt niste personaje absolut mărunte. Dragnea este la fel. Fuge ca un laș de câte ori îi pun întrebările pe care ar trebui să le audă zilnic de la toți ziariștii din România.

Este dovada că, de fapt, mafia din politică nu e chiar atât de puternică precum pare. Este dovada că și-au construit o imagine falsă a puterii, construită de televiziuni care sunt tot ale lor, de ziare controlate de ei, de pseudo-ziariști care le fac jocurile murdare de imagine.

Este dovada că, dacă ne mobilizăm în stradă în număr mare putem să îi oprim și să repunem România pe drumul către normalitate.


interviu cu Dan Voiculescu:
Dan Voiculescu a avut reacții jenante in fața unor întrebări de bun-simț

 

interviu cu Adrian Năstase:
Ca de la infractor la infractor. Dublul infractor Năstase a venit la lansarea cartii infractorului Voiculescu. Iata filmul complet.

 

Adrian Năstase, pe blog:  „…organizatorii Târgului  ar trebui să sesizeze politia in legătură cu actiunea lui Bot si a celor câtiva huligani care l-au insotit.”

interviu cu Virgil Măgureanu:
Fost sef al SRI si aghiotant al lui Ion Iliescu, Virgil Măgureanu e inculpat în dosarul Mineriada din 1900. Nu are niciun regret.

 

interviu cu Gabriel Liiceanu:

Mălin Bot

P.S. La lansarea lui Dan Voiculescu a participat și Dan Puric Inițial s-a anunțat prezența lui Dan Puric la lansare. Puric nu a participat, dar a fost unul dintre prefațatorii cărții lui Voiculescu, alături de Mircea Diaconu, Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Victor Ciutacu. Oexplicație a prezenței lui în astfel de cercuri, puteți citi aici Dan Puric a colaborat cu Securitatea, înainte și după ’89. Cum să bați câmpii în folosul Rusiei

3 gânduri despre “Mălin Bot: Convenția infractorilor la lansarea cărții lui Dan Voiculescu, la Gaudeamus. VIDEO

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.