Malin Bot: Marian Munteanu e una dintre cartitele prin care Putin va cauta sa ucrainizeze putin Romania

Print Friendly, PDF & Email

Cand Marian Munteanu a reaparut, infiltrat candidat al PNL la primaria Bucuresti, am atras atentia in cateva editoriale si emisiuni in legatura cu momentul bizar cand acesta aparuse la brat cu Virgil Magureanu.

Magureanu face parte din nucleul marca KGB înfășurat în jurul lui Ion Iliescu, politrucul Moscovei. A participat personal la ”procesul” și execuția soților Ceaușescu.

A fost in grupul care a pus la cale marile diversiuni ale Revolutiei, inclusiv cele in care au fost asasinati ofiteri de contraspionaj care participasera la identificarea cartitelor KGB din Armata.

Tot Magureanu a fost eminenta cenusie din perioada mineriadei care a devastat opozitia din Piata Universitatii.

Sa il vedem acum pe Marian Munteanu in pozitia de sustinator al unui proiect care se potriveste perfect in marele plan al lui Putin de refacere a URSS, este explicabil.

Editorialul lui Sabin Orcan vine astazi sa completeze acest tablou al istoriei noastre recente. Cred ca Marian Munteanu e una dintre cartitele prin care Putin va cauta sa ucrainizeze putin Romania.

De altfel, nu e un secret pentru nimeni ca Moscova sustine partide nationaliste prin toata Europa. Romania nu are de ce sa faca exceptie. Ba chiar Putin poate aici sa actioneze simultan prin mai multe zone. PRU poate sa fie o alta coada de topor a Moscovei.

In anul de gratie 2012 aparusera informatii privind apropierea infamului colonel Dogariu de ideologul lui Putin, Aleksandr Gelyevich Dugin. Nastase se pupa si el in bot cu Dughin.

Mălin Bot

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.