Nedormitul: Nicușor Dan. Alegeți!

Print Friendly, PDF & Email

Mă uit la discuțiile de pe facebook și văd oameni deștepți care pică în extaz cînd aud numele lui Nicușor Dan. Semnează liste și adeziuni într-o veselie, sînt gata să iasă în stradă pentru el. Și mie îmi place omul, l-am votat la sondajul trecut, dar una e să îți placă un om, alta e să alegi cu creierul. Nicușor Dan nu este omul care să schimbe Bucureștiul. Nu are consiliu, nu are nimic. E singur împotriva tuturor. Ce poate face – să blocheze niște demolări ilegale? Altceva?

Scenariul cel mai plauzibil este că îi va face cadou încă un mandat lui Oprescu. Iar oamenii inteligenți, educați și cu venituri peste medie o să rămînă încă patru ani cu buza umflată.

Să fim serioși, Bucureștiul nu e un oraș pe care să îl schimbi în patru ani, nici în zece. Bolile lui sînt mult mai grave […]

Părerea mea este că Nicușor Dan va bloca orice tentativă de dezvoltare, în oricare din situații. Dacă ajunge primar, cum am explicat mai sus, va merge pe conservare, va bloca tot, iar în cazul contrar îi va oferi capitala pe tavă lui Oprescu. Alegeţi!

Nedormitul

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.