Nu avortului şi experimentelor pe embrionii… gorilelor

  Print Friendly, PDF & Email

  Ultima găselniţă legislativă aparţine nefericitei peninsule iberice care depăşeşte până şi absurditatea legilor din Olanda în iraţionalitatea inumană a unei societăţi care nu are un viitor.

  În luna februarie parlamentul spaniol a dat o lege prin care este interzis avortul puilor de gorilă şi, în acelaşi timp, împiedică experimentarea pe embrionii acestor vietăţi. Un act de mare sensibilitate pentru prietenele noastre animalele care cu siguranţă au răsuflat uşurate pentru că pot evita „gorilo-genocidul”.

  Unul dintre prietenii gorilelor a declarat la Madrid: „Suntem fericiţi că guvernul a recunoscut dreptul gorilelor şi toţi în junglă sărbătoresc acum, dar acum noi dorim ca guvernul, aşa cum a promis în campania electorală, să-i protejeze şi pe prietenii noştri oameni corectând legea avortului şi eliminând experimentarea cu celule embrionare”.

  Trebuie să aminti că în 2010 guvernul Zapatero a aprobat o lege care permite fetelor ca de la 16 ani să poată avorta în mod liber fără consimţământul părinţilor şi chiar fără ca aceştia să fie înştiinţaţi; dea asemenea au oferit posibilitatea femeilor de a avorta în primele 14 săptămâni de sarcină fără nici o motivare, iar până la 22 de săptămâni pentru aşa numitele „avorturi terapeutice”. O „frumoasă” terapie a morţii nu poate fi negată nimănui.

  Ignacio Arsuaga, liderul manifestanţilor din cadrul Asociaţiei pentru dreptul la viaţă a declarat: „Dorim ca guvernul să protejeze oamenii şi viaţa lor încă de la concepere aşa cum protejează gorilele”.

  Pare o scenă de film în care oamenii sunt trataţi ca animale proaste şi fără intelect.

  Lumea este cu capul în jos: animalele sunt transportate cu ambulanţele pentru a putea fi salvate în nişte scene ironico-dramatice, în timp ce în clinici sunt eliminaţi membrii ai speciei umane pentru cine ştie ce motiv trăsnit.

  Statul şi autorităţile locale încurajează protejarea şi bunăstarea animalelor de companii propunând tot felul de facilităţi trăsnite: reducerea taxelor, mâncare ecologică, reduceri la hotelurile pentru animale etc. în timp ce fiinţele umane sunt lăsate în soarta destinului lor ce pare din ce în ce mai tragic.

  Animalul nu poate fi omorât pentru că nu cauzează traume psihologice, în timp ce un copilaş nevinovat poate fi avortat chiar şi pentru un motiv mai neînsemnat.

  […]

  2 gânduri despre “Nu avortului şi experimentelor pe embrionii… gorilelor

  1. „maimuțele recunoscătoare” au organizat la Madrid o manifestație de solidaritate cu oamenii
   i-au amintit astfel premierului popular Mariano Rajoy că societatea spaniolă așteaptă de la el să revoce și legislația pro-avort pt oameni, introdusă de predecesorul socialist Zapatero –
   Rajoy guvernează de ceva timp, dar se pare că îi e cam târșă să facă ce trebuie

  2. Cand ma uit la ce fac oamenii politici de „dreapta”, si asta cam peste tot, ce idei au si cu cata consecventa le pun in aplicare, batandu-si joc de propriul electorat, ma gandesc la sintagma ” Stanga moderna”. De ce? Pentru ca actuala „dreapta” este de fapt „Stanga moderna” !

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.