Oleg Cojocaru: Kremlinul l-a ”recrutat” probabil pe cel mai influent propagandist american

Print Friendly, PDF & Email

oliver stone

Regizorul american Oliver Stone va face un documentar despre Viktor Ianukovici și evenimentele din februarie 2014 de la Kiev care au dus la îndepărtarea sa de la putere. Stone a scris pe Facebook ca a inregistrat un interviu de 4 ore cu Ianukovici si ca va incerca să demonstreze cum uciderea celor 100 de protestatari de la Kiev a fost orchestrata de serviciile secrete americane.

„Am luat un interviu la Moscova lui Viktor Ianukovici, de 4 ore,pentru un nou film documentar în limba engleză, produs deucraineni” – scrie Stone pe Facebook. „El [Ianukovici] a fost președinte legitim al Ucrainei până pe 22 februarie când a fost îndepărtat de la putere. Detalii – în filmul documentar „- spune Stone.

Regizorul afirma că, potrivit opiniei lui Ianukovici și a unora dintre liderii structurilor de putere de la Kiev din periaoda respectiva,împușcarea protestatarilor (EuroMaidanului) în februarie putea fi organizata cu participarea serviciilor americane de informatii.Stone consideră că Ianukovici a fost nevoit să părăsească țara din cauza „radicalilor neo-nazisti înarmati” care au atentat laviața lui.

Potrivit lui Stone, evenimentele din februarie de la Kiev au fost prezentate în mass-media occidentală „drept consecința domnieibrutale si pro-ruse a lui Ianukovici„. Regizorul american consideră că aceasta este o „denaturare suprarealista a istoriei, carese repetă, așa cum a fost și înaintea invaziei din Irak. Dar cred că adevărul în cele din urmă va ajunge în Occident. Și sper că, în timp util pentru a opri nebunia„- scrie Stone.

Oliver Stone mai crede că este necesar să se acorde mai puțină atenție acțiunilor Rusiei în Crimeea, și mai multă acțiunileSUA în Ucraina.

Amintim ca, în luna noiembrie, în timpul vizitei sale în Rusia, Stone și-a exprimat dorința de a intervieva pe președintele rus Vladimir Putin. Directorul a explicat atunci că vrea interviul cabaza al documentarului sau, „pentru a arăta americanilor ceea ce einu vor să audă„.
[…]

Oleg Cojocaru | Paginaderusia.ro

ianucovici oliver stone

4 gânduri despre “Oleg Cojocaru: Kremlinul l-a ”recrutat” probabil pe cel mai influent propagandist american

  1. nimeni n’are nevoie de minciuni comuniste,america/nii,nici atit,acestui regizor,daca ii place atit de mult,lumea hidoasa a minciunii,coruptiei,teroarei dictatoriale,sa plece in rusia,china,nord corea,sa lasa america in pace;nare nimeni voie sa’si dispretuiasca in asemenea hal,fara pic de constiinta si respect pt. generatiile care au cladit o democratie,ca sa’si bata’joc de ele si toti oamenii,la modul infect in care o fac comunistii;acestui oliver stone,ar trebui sa’i crape obrazul de rusine,numai ca s’a gindit sa’i dispretuiasca pe americani,atit de inuman,incit sa’i minta,privindu’i in ochi;numai un caracter infect/at de comunist,poate gindi,face asa ceva propriilor concetateni;ar fi bine ca ceea ce face acest specimen cu mintea alterata,sa fie respins si oamenii sa’i vada adevarata fata de mincinos infect,tradator al propriei tari;asemenea indivizi incalificabili care au impresia ca se joaca de’a minciuna si adevarul in realitate,e ca si cum ar face un film artistic,o fictiune;cum e posibil sa nu constientizeze ca inseala oameni,le fura dreptul la adevar,neconsiderindu’i oameni,cind el isi pierde omenia,de fapt si ii are pe constiinta pe cei pe care ii inseala,furindu’le dreptul la viata traita in respect adevar;astfel de indivizi,ar trebui eliminati din spatiul public,sint de o nocivitate diabolica,mai mult decit criminala pt sua,pt.orice natiune.americanii ca toti oamenii,vor sa auda adevarul,nu minciuni nesimtite totalitaristoteroriste-ianukovici a fost indepartat fiindca,dupa ce a obtinut voturile oamenilor,i’a inselat ca un neom,dupa ce s’a instalat in functia de presedinte,si’a aruncat la gunoi,programul de integrare in ue a ucrainei si intentiona,in cel mai mare dispret,sa o integreze fortat,sclava in eurasia teroristului putin care si’a razbunat tovarasul de crime si a invadat’o apoi,ocupind crimeea si estul ucrainei in care si acum ucide oameni;concluzia,toate tarile care au fost detinute de comunisti,vor sa scape de ei,iar un imbecil,vrea sa ce,sa importe oroarea totalitara comunista in sua,e de neconceput sa existe asemenea specimene in cea mai mare democratie a lumii pe care sa vrea sa o ucida,sa o transforme in sclavie,intuneric,barbarie;nu e sanatos mental individul,dus la psihiatru si uitat acolo.

  2. primele roade:

    Post by RT.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.