REFERENDUM 2012 (VIDEO). Mazăre, însoţit de fete în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot

Print Friendly, PDF & Email

Am creat un grup de facebook unde sa centralizam fraudele:
http://www.facebook.com/groups/396417857086623/

REFERENDUM 2012. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a adus, astăzi, la prânz, la o secţie de votare din centrul staţiunii Mamaia, zeci de tinere îmbrăcate în costume de baie identice, în alb şi negru, spunându-le acestora: „Hai, fetele, alinierea şi la vot!”, adăugând că după vot le dă „liber la plajă”, informează Mediafax.

„Datoria mea este să am grijă de turişti şi de turiste, fie că e vorba de distracţie, fie că vorbim de vot, ca atare sunt la datorie”, a declarat Mazăre.

„Am grijă de turiste să meargă să voteze, iar mai pe seară merg să votez şi eu pentru că de data aceasta votul pentru mine este o plăcere şi plăcerile, după serviciu, după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez un referendum de demitere a lui Băsescu?”, a spus Mazăre.

El a adăugat că, după ce vor vota, tinerele se vor duce la plajă.

Mazăre, care era imbrăcat în binecunoscutul său costum de revoluţionar, de culoare kaki, şi cu o beretă roşie pe cap, a spus că se poate vota şi cu „buletinul la bikini”, cele aproximativ 25 de fete îmbrăcate în costume de baie fiind fotomodele din întreaga ţară. Ele urmează să participe la prezentări de modă pe litoral săptămâna viitoare.

La secţia nr. 204 din centrul staţiunii Mamaia până la ora 12.00 votaseră aproximativ 250 de persoane.

12 gânduri despre “REFERENDUM 2012 (VIDEO). Mazăre, însoţit de fete în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot

 1. Asta se da cocos pe langa fetele din Constanta. Referendum pe litoral in bikini ne mai lipseste ca in rest le aveam pe toate.

 2. de pe facebook:

  ‎Marian Dragomir:

  Antena 3 si Romania TV incep manipularea dand informatii false despre prezenta la vot. Sectiile sunt goale dar ei spun ca in jumatate de ora s-a sarit de la 30% la 35,72%!!!!!!!! Mai spun ca ritmul e de peste 4% pe ora, …au masurat ei dinainte si ne-au facut-o public ca sa stim si noi…
  Au innebunit!!!

 3. Ce prost gust incredibil…Astia n-au auzit de vorba „daca faci ceva, fa-o (macar) cu stil.” Penibil.

 4. si eu sunt constantean si il urasc din suflet pe mazare si nicusor dar pensionarii tiganii si saracii constantei il voteza in draci ca le da ajutoare
  inca sper ca o supradoza din ce consuma zilnic sa ii fie fatala

 5. Nu se cade ca un primar al unui oras mare sa se preteze la asa procedee tiganesti si „ieftine”.

 6. euronews noteaza lupta lui mazare pentru repararea imaginii romaniei

  In the Romanian seaside city of Constanta, Mayor Radu Mazare and dozens of women showed up at the local polling station in their swimwear to vote. As temperatures soared during a referendum on whether to oust the country’s president, Traian Basescu, extra polling stations at seaside restaurants and hotels were opened. http://www.euronews.com/nocomm.....n-romania/

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.