Rusia folosește migranții pentru a destabiliza Europa – Comandantul forţelor NATO din Europa, Philip Breedlove

  Print Friendly, PDF & Email

  Rusia şi regimul preşedintelui sirian Bashar al Assad folosesc migraţia în masă ca pe o armă pentru a destabiliza Europa. Afirmaţia a fost făcută de generalul Philip Breedlove, comandantul forţelor NATO din Europa, în cadrul unei audieri în Congresul de la Washington. Generalul a atras atenţia că situaţia din Europa este mai complexă decât în urmă cu câteva luni şi că acest lucru afectează şi interesele Statelor Unite, scrie digi24.ro.

  Comandantul trupelor americane din Europa crede că Moscova şi Damascul se folosesc de refugiaţi pentru a pune la încercare unitatea bătrânului continent.

  „Europa continuă să se confrunte cu provocări de securitate din două direcţii. În primul rând din est, Europa se confruntă cu agresivitatea Rusiei, care reprezintă o ameninţare pe termen lung pentru SUA şi aliaţii şi partenerii noştri europeni. Rusia încearcă să-şi redobândească rolul de lider pe scena mondială. Rusia vede SUA şi NATO ca pe nişte ameninţări şi piedici în calea obiectivelor şi aspiraţiilor sale. Rusia vrea să ne distrugă unitatea şi să ne pună la încercare hotărârea”, a spus gen. Philip Breedlove, comandantul trupelor americane din Europa.

  Generalul american atrage atenţia că exodul refugiaţilor este unul provocat intenţionat, dar şi unul care este folosit de terorişti ca să ajungă în Europa.

  „La sud, Europa se confruntă cu marea provocare a migraţiei în masă, stimulată de instabilitatea şi dezmembrarea unor state. Migraţie folosită de mişcări teroriste şi combatanţi străini. ISIS se răspândeşte precum cancerul şi ameninţă ţările europene şi pe noi cu atacuri teroriste. Brutalitatea sa a obligat milioane de oameni să fugă din Siria şi Irak, provocând o criză umanitară fără precedent”, a mai spus Philip Breedlove.

  Alături de teroarea instaurată de gruparea teroristă Stat Islamic, ofensiva armatei guvernamentale siriene şi bombardamentele aviaţiei ruse împotriva populaţiei civile transformă şi ele milioane de oameni în refugiaţi, spune oficialul NATO, incheie digi24.

  ____

  4 gânduri despre “Rusia folosește migranții pentru a destabiliza Europa – Comandantul forţelor NATO din Europa, Philip Breedlove

  1. The fact that the Russia and Estern- European countries do not accept any emigrants from Siria and Irak is very suspicious. They must know something or/ and they are behind something that general Breedlove finally is talking about. I suspected from the beginning this organized disorganization of young well muscle bild emigrants, well dressed, equipped with Apple cell phones to be well trained for a mission. Our government should put Russia and Eastern European countries to the test of accepting all the emigrants that do not have any documentation to support their political asylum.

  2. @4 Ioan Sere

   Says who? E un citat sau o opinie?

   Întreb pt că Rusia și Țările Europei de Est nu au ce căuta împreună în acea frază.
   Da, probabil că Rusia este „behind something”.
   Adică Rusia determină/cel puțin contribuie la/ inundarea Europei cu imigranți musulmani printre care nenumărați jihadiști, care vor arunca Europa în aer. Despre asta e vorba.
   Da, Europa de Est „knows something”.
   Știe că Rusia e într-adevăr în stare să facă astfel de chestii și mai știe că primirea imigranților e o decizie sinucigașă – lucru evident, sinapsa e simplă, doar găinile care conduc astăzi UE nu pot să o facă, din cauza clăbucului corect politic cu care se spală pe creier.
   Germania, stăpâna UE, prietena Rusiei, invită în Europa milioane de imigranți (stârniți de Rusia) și apoi îi bagă pe gâtul celorlalte țări din UE; cine nu se supune, e pus la colț – că e rasist, fascist, ultracatolic, populist, neo-autoritar. În loc să asculte ce le zic polonezii, nemții nu mai știu cum să-i ponegrească și să le pună bețe în roate.
   În această situație, ca și în altele, sinergia e Rusia-Germania, nu Rusia-Europa de Est.

   Dacă fraza era formulată din două propoziții separate, fiecare cu subiectul și predicatul ei, era corectă.
   Indeed Russia is behind something, Eastern Europe knows something.
   Dar așa cum e mai sus, sună ca și cum țările NATO din Estul Europei ar fi complicii Rusiei într-un Pact de la Varșovia pe sub mână. Există multă propagandă împotriva Europei de Est în Occident nowadays. Iar asta e în interesul Rusiei.

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.