Sabina Fati: Până unde pot merge Ponta&Antonescu sau de ce se întoarce România cu 66 de ani în urmă

Print Friendly, PDF & Email

Traian Băsescu trebuie să dispară de pe firmamentul politicii româneşti, indiferent cât de mult costă această operaţiune specială condusă de Ponta&Antonescu. Cei doi vor să modifice post-factum regulile după care s-a desfăşurat Referendumul pentru demiterea preşedintelui în aşa fel încât să-şi adapteze necesităţile de partid la realitatea din teren. O reţetă folosită în România vreme de 50 de ani de regimul comunist, care în spatele Cortinei de Fier nu răspundea pentru politicile sale decât în faţa fraţilor mai mari de la Moscova.

În România această practică a început odată cu alegerile din 19 noiembrie 1946, când scrutinul a fost total falsificat, iar comuniştii şi aliaţii lor au câştigat scrutinul cu 70 la sută. De fapt ţărăniştii obţinuseră majoritatea voturilor, dar manevrele de culise au fost puse la punct atât de bine de Andrei Vîşinski, adjunctul ministrului de Externe sovietic, care a supravegheat de la Bucureşti transformarea ţării în colonie, încât în final rezultatele au fost inversate. România pare să-şi folosească reflexele de acum 66 de ani, când regulile existente erau încălcate fără scrupule, iar majoritatea câştigătoare putea face orice în spatele unor lideri care minţeau de dimineaţa până seara.

[…]

Ponta&Antonescu se întorc în timp nu doar pentru a-şi păstra privilegiile şi funcţiile, ci mai ales pentru a răspunde unor grupuri de interese care i-au propulsat în topul puterii şi care le-au pus în vedere că pentru ei nu mai există drumuri de întoarcere. Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor nu este singurul exponent al acestor grupuri, lângă el se află destui profesionişti ai serviciilor secrete, retraşi în afaceri sau la pensie. Există de asemenea în spatele cuplului Ponta&Antonescu, agenţi de influenţă care trăiesc pe spezele unor afacerişti cu relaţii în Est, dar şi oameni de afaceri îmbogăţiţi în tranziţie datorită poziţiilor deţinute care sponsorizează operaţiunea de înlăturare a lui Traian Băsescu.

Cei doi ar vrea să păstreze aparenţele, necesare în stadiul actual al operaţiunii de eliminarea a preşedintelui Traian Băsescu, de aceea Victor Ponta şi Crin Antonescu exersează încă discursul dublu, crezând că mai au vreo şansă de reabilitare. În capitalele occidentale România este, însă, privită din nou ca o ţară care nu are ce căuta în clubul UE, pentru că liderii ei una spun şi alta fac, pentru că este incapabilă să-şi respecte propriile reguli. USL nu vrea să recunoască nici măcar Referednul organizat de guvernul Ponta şi invalidat deBiroul Electoral Central fiindcă prezenţa la vot a fost de 46,2 la sută, deci sub pragul decis de Curtea Constituţională, de jumătate plus unu din totalul electoratului autohton. Această realitate matematică nu este, însă, recunoscută de liderii USL, iar Victor Ponta, Crin Antonescu şi cercul lor politic au făcut presiuni uriaşe asupra Curţii Constituţionale pentru a declara validitatea referendumului şi demiterea lui Traian Băsescu. La fel ca acum 66 de ani, USL vrea să schimbe realitatea, nu doar ca în comuna Lepşa din judeţul Vrancea, unde prezenţa la vot a fost de 250 la sută, datorită celor aproape 1000 de turişti care au dat buzna aici chiar în ziua Referendumului.

[…]

Ponta&Antonescu au fost transformaţi în lideri kamikaze de cei care le proiectează şi finanţează operaţiunea specială de aruncare a preşedintelui Traian Băsescu peste bord, fiindcă viitorul lor politic este compromis de abuzurile făcute de când se află la putere:au intrat cu sacoşele pline de dinamită în fotoliul lui Băsescu, dar au aruncat în aer o ţară întreagă. Urmează a doua încercare.

Sabina Fati

2 gânduri despre “Sabina Fati: Până unde pot merge Ponta&Antonescu sau de ce se întoarce România cu 66 de ani în urmă

 1. Astazi s-a mai aruncat o bomba in curtea CCR: MAI spune ca Serviciul populatiei din cadrul sau „nu isi poate asuma veridicitatea numarului de persoane inscrise in listele electorale”!
  Deci MAI a comunicat cifra de 18292514 persoane inscrise si acum Evidenta Populatiei spune ca este posibil ca ofiterii de stare civila sa nu fi comunicat modificarile rezultate din decese.

  „Conform prevederilor legale in vigoare, competenta de verificare a acestora (a datelor din listele permanente, n.HN) apartine exclusiv Autoritatii Electorale Permanente. Astfel, datele de mai sus pot fi de natura sa afecteze numarul total al cetatenilor cu drept de vot inscrisi in listele electorale permanente”.

  Deci MAI se spala pe maini si arunca pisica la Autoritatea Electorala Permanenta! Astfel Ministerul de Interne a intrat in actiune pentru a deruta CCR in folosul USL.

  http://www.hotnews.ro/stiri-po.....anente.htm

 2. Pe situl Evenimentului Zilei la articolul MAREA DEBANDADA. Ioan Rus aruncă în aer rezultatul ALEGERILOR LOCALE. Lașitatea ministrului: nu mai știe câți alegători sunt|DOCUMENTE, comentatorul Marin Preda scrie urmatoarele:

  „N-a fost turism electoral,
  Cunosc bine psihologia ţăranului român regăţean, ajuns primar. Este mult mai viclean decât vă inchipuiţi.
  El işi râde in barbă cand vă aude spunand prostiile despre autocare si turism electoral. Zice că nu vă duce capul şi basta.
  Păi de ce să trambalezi sute de oameni cu autobuzele, când este infinit mai simplu să transporţi doar o listă din sat in sat?
  Asta ce inseamnă? Că s-au facut mai multe liste identice, cu aceeaşi votanţi, şi a fost transmisă in mai multe localitaţi şi secţii de votare. Simplu ca bună ziua!
  Dacă aceste liste se vor verifica cu faimosul soft de vot multiplu, vor ieşi la iveală surprize uriaşe.
  Vor amuţi USL-iştii care ţipă acum in gura mare că peste 7 milioane şi jumatate de votanţi au spus DA.”

  http://www.evz.ro/detalii/stir.....z22OUEvqRH
  EVZ.ro

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.