Statul bunăstării: Armageddonul economic european vine în America?

Print Friendly, PDF & Email

HotAir a preluat postarea cu titlul „Welfare State: Europe’s Economic Armageddon coming to America?” a celor de la The Right Scoop unde se pune punctul pe i:

„În ultimii doi ani, americanii s-au unit în ideea că nu dorim acest mare guvern al statului bunăstării. Grupuri Tea Party s-au format cu nemiluita, având un mesaj singular care a rezonat tot drumul până la 02 noiembrie şi a dus la câştigarea de către republicani a Camerei Reprezentanţilor cu o marjă istorică. A fost o straşnică repudiere a politicilor aceastei administraţii, care conduce la uciderea locurilor de muncă şi la promovarea statului bunăstării.

Peste oceane, peste tot în lume vedem enorme datorii care zdrobesc economii; rup ţesătura deja poroasă a statului bunăstării socialiste. Cetăţenii protestează violent deoarece trebuie să lucreze câţiva ani mai mult înainte de pensionare sau sunt nevoiţi să plătească mai mult pentru şcolarizare la colegiu, deoarece guvernul şi-a terminat banii. Şi acum, acele ţări ale căror forţă de muncă s-au diminuat, astfel încât nu mai pot plăti aceste facturi mari ale statului bunăstării stau şi se uită către noi întrebându-se în numele întregii omeniri de ce noi mergem pe acelaşi drum care le-a condus în prăpastie şi în Armageddonul economic.”

Statul bunăstării este în colaps peste tot, dar îşi are partizanii săi îndărătnici. Obama este primus inter pares

3 gânduri despre “Statul bunăstării: Armageddonul economic european vine în America?

  1. haha, francesco, supertare!
    ” cica exista o controvera pe internet in ce priveste cele 72 de virgine promise. niste experti sustin ca be vorba de semantica si ca ar fi vorba de „raisins” care aici s’ar traduce ca „stafidite” sau babaciuni”
    ha! sa’ti spun ceva azmed – nu sunt interesat de stafide, struguri confiati, nuci sau alune si ar face bine ca dincolo sa ma astepte niste bunaciuni. ( nu babaciuni)
    haha, supertare. de vazut.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.