Tia Șerbănescu: Auto, foto

Print Friendly, PDF & Email

TiaSerbanescu De cum a devenit „candidatul dreptei”, dl. Iohannis a și primit botezul focului: Ghiță tv a difuzat câteva fotografii din 10 iulie când mașina candidatului trecea pe strada dlui Băsescu (vila Lac 2) unde poarta era deschisă. Semn bun: poarta e deschisă, lampa e aprinsă, întâlnirea e încinsă. Deci Iohannis a mințit când a spus că nu s-a întâlnit cu dl. Băsescu din 2008. Iohannis a precizat că nu s-a întâlnit cu președintele și că mergea la un eveniment în zonă, la vila Dante, la recepția de adio a însărcinatului cu afaceri al SUA.

Degeaba! Ponta a ținut să-l bage cu forța în curtea lui Băsescu: „nu înțeleg de ce n-a spus că s-au întâlnit, neagă lucruri evidente, știu foarte bine vila Lac 2 și poarta aceea verde pe care intră mașina lui Iohannis”. Verde crud: poza nu arată intrarea mașinii. ”Poate a greșit drumul, a vrut să meargă la dreapta și a luat-o la stânga” a continuat dl. Ponta să-l împingă pe Iohannis în Lac deși acesta mergea la Dante coborând astfel în infernul electoral.

[…]

Ambasada SUA a confirmat că în 10 iulie a avut loc evenimentul precizând că nu face publică lista invitaților. E un mod diplomatic de a confirma prezența lui Iohannis. Era greu de crezut că acesta ar fi implicat ambasada SUA într-o minciună. Asta e specialitatea premierului.

Simțind că mașina lui Iohannis nu i-a dus la destinația prevăzută, alde Ghiță tv au difuzat imagini din Sibiu (2011) unde, invitați de Patriarhie la intronizarea mitropolitului, dnii Băsescu și Iohannis erau în primul rând: „ iată proba că s-au întâlnit și după 2008”. Se vede că realizatorii n-au mai avut de mult o întâlnire. Au uitat cum se face: se fixează o zi, o oră și un loc unde cei doi stau de vorbă pe îndelete: „întâlnirea se face minim în doi”, vorba cântecului. Altfel riști să crezi că ai avut o întâlnire cu Alain Delon fiindcă ai fost în același aeroport cu el.

Valuri mari și la vila Lac 2: EBA a acuzat-o pe Udrea că boicotează candidatura lui Cr. Diaconescu pentru a-i lua locul. Hopa! EBA contra Udrea! Moment istoric. Totul a pornit de la demisia din PMP a deputatului Secară. N-ar fi exclus să plece și Diaconescu. Iar dna Udrea să rămână de veghe în clanul de se cară.

Tia Șerbănescu

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.