Tia Șerbănescu: Eșecul

Print Friendly, PDF & Email

[…]

Cei care cred că de-acum criza politică s-a încheiat se înșeală amarnic. Nu-i cunosc pe Ponta, Antonescu și Felix. Odată ce au o fixație în cap și criza în sânge, nu se mai potolesc. Și asta pentru că n-au plătit niciodată oalele pe care le-au spart în capul țării pentru a-i scăpa de Băsescu pe cei cu dosare penale.

Dacă prima suspendare a fost gratis, acum, la recidivă, puciliștii ar trebui să scoată bani din propriile buzunare și să achite consumația și lăutarii. Nu mai merge așa, să scape cu câteva declarații, țipete, vaiete și acuzații și s-o facă tot ei pe nebunii (deși nu par să simuleze) declarând precum Crin că „refuză orice coabitare cu Băsescu” și cu UE și SUA care vor „să ne dicteze ca într-o colonie”. Jos imperialismul american și colonialismul european!

Drept care Antonescu i-a chemat la luptă pe cei 7,5 mil de români – considerându-i proprietate personală: „manifestați-vă prezența!” Col. Dogaru a și executat ordinul ocupând Piața Universității. În sediul PNL a urmat procesul lui Antonescu făcut de el însuși: „aștept să vină dna Macovei să mă aresteze!”. Degeaba! Ar fi mult mai util să se trateze într-o clinică particulară căci pare excesiv de „frustrat” și mult prea furios ca să recunoască pagubele provocate de criza sa de personalitate: „povestea asta cu scăderea economică din cauza suspendării, noi n-o înghitem; nu mă interesează nici comentariile guvernatorului Isărescu”. Aici e sincer! Chiar nu-l interesează.

[…]

A fost una din ultimele ieșiri ale dlui Antonescu din palatul Cotroceni unde nu se știe dacă va mai intra vreodată. Oricum, a stat peste o lună gratis la Cotroceni – și asta e ceva.

[…]

În fine, eșecul puciului continuă, iar Ponta se răzbună: i-a făcut pe dnii Boc și MRU „chelnerii lui Băsescu” – spre deosebire de el: „eu nu sunt sclav”. Sigur? Pare chelnerul urii și sclavul minciunii.

Tia Șerbănescu

Un gând despre “Tia Șerbănescu: Eșecul

  1. Ce ar fi daca Domnul Crin va fi pus sa isi plateasca cazare si toate cele la Cotroceni (vorbim de ceva de genul „all inclusive” aici). Are de unde, nu va faceti griji. Crina incaseaza banii, el face politica.
    Sincer, mi-ar place si mie sa am un sejur (chiar mai mic decat al lui Crin) la Cotroceni dar nu am nici o sansa. Totusi, cred ca pe Coasta de Azur este mai frumos si mai ieftin.

    Romani, platiti-mi si mie un sejur, oriunde, nu am banii necesari…..

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.