Tia Șerbănescu: Generații

Print Friendly, PDF & Email

[…]

Supărat pe postul RTV al deputatului PSD Sebastian Ghiță, senatorul liberal Roșca Stănescu (Deleanu, în actele securității) l-a acuzat că e ofițer acoperit al SRI, racolat de la 19 ani – cam de când Ghiță e prieten bun cu Ponta care e finul dlui Maior, șeful SRI.

Dl. Ghiță a replicat imediat că „Antonescu are consilieri foști șefi de servicii” și că „Rusia e ascunsă în conturile acestor fosile comunistoide” (Roșca și Felix) pe care „autoritățile europene antifraudă” le vor scoate curând la iveală din Cipru, unde-s tăinuite. În disputa dintre securiștii dlor Ponta și Antonescu s-a amestecat și miliardarul Ioan Nicolae, fost ofițer de contrainformații (normal, altfel cum făcea avere?) care a acuzat serviciile actuale că n-ar fi păzit economia. Așadar, război între securiștii vechi și noi. Ăi bătrâni nu se lasă.

Confirmat din nou de Curtea de Apel ca turnător, Felix l-a acuzat pe dl. Băsescu de faptul că la toate recursurile primește același rezultat: e Felix – și tare nefericit din această pricină. Dar ce să facă justiția dacă el și-a turnat până și propria verișoară? Dincolo de această colcăială securistă, în Parlament a avut loc reexaminarea statutului aleșilor, retrimis de președinte în vederea amendării superimunității criticate în MCV. La reexaminare superimunitatea a primit un punctaj mai mare câștigând și o discriminare: față de ceilalți funcționari, care au 15 zile pentru contestarea deciziei ANI de incompatibilitate, parlamentarii și-au acordat 45. Probabil fiindcă un parlamentar face în 45 de zile ceea ce un om obișnuit face în 15.

În schimb contestația PDL la Buget a fost respinsă iar CCR a declarat că Bugetul e constituțional. Acum are și el o calitate. Vești bune de la ancheta CE privind carnea de cal vândută drept carne de vită în Anglia. Nu sunt caii noștri! Caii adevărați și de-s tocați rămân tot cai. Aviz măcelarilor tv.

Tia Șerbănescu

Un gând despre “Tia Șerbănescu: Generații

  1. Asta chiar ca mi-a plăcut: „E Felix și din aceasta cauza e tare nefericit”. Voluntar sau nu, jocul de cuvinte e senzațional!

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.