Tia Șerbănescu: Vedete

  Print Friendly, PDF & Email

  Congresul PSD s-a desfășurat conform programului: au fost aleși 16 vicepreședinți bărbați și 5 femei, pe liste separate, ca la toaletă. Votul a fost electronic ceea ce a dus la desecretizarea lui căci mulți alegători au avut nevoie de ajutor. Dl. Iliescu a avut nevoie chiar de două. Dl. Ponta a fost mulțumit: „tot ce vrem să schimbăm în România, testăm întâi în PSD”. Aoleu! Cum PSD s-a ridicat în picioare aplaudându-i pe condamnatul Năstase și pe autorul mineriadelor Iliescu, rezultă că această atitudine va fi oficială. Drepți în fața corupților! Muzica! Oda bucuriei! Totul e ca ridicarea în picioare în fața dlor Năstase și Iliescu să nu devină obligatorie.

  Încurajat de primirea festivă asigurată de dl. Ponta îndrumătorului său științific la teza de plagiat, ministrul Fenechiu, întrebat dacă a comis fapta pentru care e anchetat, a răspuns sincer: „niciun hoț nu spune că a comis fapta”. Dimpotrivă, zice că e victimă politică.

  Dl. Antonescu a ieșit însă cam nervos de la Congres unde n-a fost primit cu căldura de altă dată – așa încât și-a vărsat nervii pe dnii Chiliman și Moisescu (care au înființat un ONG liberal) aruncându-i la tomberon: „politică de tomberon!”. Premierul a aruncat și el trei liberali în Dâmbovița: e vorba de Frunzăverde, Roșca Stănescu și Ludovic Orban, „vedete de Dâmbovița” care îl critică la televizor și „pe care nu dă doi bani” fiindcă „au băut cafele cu Băsescu”. Atenție cu cine bea cafele dl. Ponta!

  […]

  În timp ce PSD își trăia ultima noapte sub „umbrela USL” și prima de război europarlamentar, la RTV se anunța că dl. Băsescu ar putea deveni secretar general al NATO în 2014. Știrea a fost dezmințită imediat de purtătorul de cuvânt al președinției. Normal, asemenea tratative nu se confirmă niciodată. Premierul nu știa nimic despre NATO: „credeți că dl. Băsescu se sfătuiește cu mine în chestiuni atât de importante?”. Dar cine s-ar sfătui? Poate soția sa Daciana, care pe când dormea în guvernul Năstase și se trezea la Turcescu (în emisiune) habar n-avea ce înseamnă NATO. Se zice că și dl. Geoană candidează pentru aceeași funcție. Poate țopăie câteva ore ca secretar – căci general e Mihaela, dragostea sa.

  Tia Șerbănescu

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.