Traian Bostan: Două neadevăruri încurajate de cei de pe lista potențialilor lobbyiști pro-ruși din România

  Print Friendly, PDF & Email

  Două neadevăruri circulă și sunt încurajate de cei care s-au trezit pe lista potențialilor lobbyiști pro-ruși din România:

  1. faptul că ar fi o listă compilată din resentiment de cei de la „În Linie Dreaptă”.
  În realitate, documentul a fost găsită în mailurile asistentului lui Dugin de către organizația de hackeri „Internaționalul Anonim” (b0ltay.org), organizație care ne-a oferit în trecut corespondența electronica a premierului rus Medvedev și a fostului colonel FSB, Igor Girkin zis „Strelkov”.

  2. faptul că ar fi vorba despre niște personalități din România care întrețin relații de prietenie cu personalități din Rusia.
  În fapt, în mail-ul asistentului lui Dugin scrie: „Țări și persoane unde există bazele pentru organizarea unui club de elită și/sau unui grup de influență informațională pe linia „Russia Today”. Cu toți acești oameni fie AGD [Alexandr Gelyevich Dugin – n.t.], fie reprezentanții săi s-au întâlnit personal, direct sau tangențial abordând posibilitatea participării acestora la o inițiativă organizațională și/sau informațională de tip pro-rusesc.”

  Este vorba așadar despre o listă a potențialilor agenți de influență pro-ruși din România, cu care niste figuri proeminente din Rusia consideră că au vorbit și s-au înțeles.
  Credem că cei care au nimerit din greșeală pe această listă ar trebui să declare în mod public că au fost prost înțeleși de către colegii lor ruși, că nu intenționează să facă parte din nici un „club de elită și/sau organizație informațională de tip pro-rusesc”, și că nu i-au spus niciodată lui Dugin sau reprezentanților săi că ar fi interesați de așa ceva.

  Sau, dacă sunt interesați sa faca parte dintr-un „club de elită și/sau organizație informațională de tip pro-rusesc”, să fie sănătoși, nu e nici o problemă, doar să știm clar cine sunt și despre ce e vorba.

  update
  Vasile a simtit nevoia sa intervina:

  ernu traian bostan lista lui dughin -
  Click pe imagine

  3 gânduri despre “Traian Bostan: Două neadevăruri încurajate de cei de pe lista potențialilor lobbyiști pro-ruși din România

  1. traducerea e, cica, din 92.

   dar uite, discutia continua. Ernu iar se vaicareste, incearca sa pozeze in victima „stalinistilor” de pe ILD. Uita Ernu ca participa la conferinte cu Victor Sapinov, liderul stalinistilor (la propriu) din Borotba? Daca e o victima, e victima lui Dughin, a bolsevicilor cu care umbla si in primul rand a lui, nu a ILD, nu a „establishementului cultural”, nu al „elitei”, ci a ridicolului in care inista sa stea.

   vasile ernu vaicareala

  2. Multumesc. Traducerea e elocventa cam ca fraza asta „nu pot raspunde la 22 mil de apucati in privat” (cine or fi?). Sper ca nu a fost publicata pe banii nostri de ICR.

  3. Realitatea in care traieste Ernu e o caricatura caraghioasa a URSS. din fericire, pentru ca altfel am fi vizitati de politie pentru delict de opinie

   Dar, din fericire, traim intr-un stat de drept, un stat civilizat (fara ghilimele, cum scrie el mereu cuvantul) in care statul e indiferent la toanele lui caraghioase.

   sau am inteles eu gresit care este adresa de care vb?

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.