Traian Ungureanu: Europa, vreau să te f…!

  Print Friendly, PDF & Email

  La ce se gîndea, oare, doamna Merkel Angela, în neuitata zi de 1 ianuarie a anului 2016, după calendarul creştin? Se gîndea la cum petrec invitaţii ei, adunaţi la Koln, pentru o vînătoare de femei? Sau se gîndea, recunoscătoare, la efortul de integrare a refugiaţilor surprinşi, scumpii de ei, cu mîna în chiloţii femeilor?

  Trebuie, totuşi, menţionat, că poliţia a găsit şi mesajul migranţilor pentru situaţii de socializare cuviincioasă. Mulţi dintre ei purtau în buzunare bileţele pe nemeţeşte, cu un mesaj plecat din cu totul alte organe decît inima: Ich will dich ficken! (Vreau să te f…!)

  […]

  Mesajul cu adevărat sinistru plecat spre noi din inima Europei nu e scandalul sexual. E scandalul sexual încoronat de complicitatea autorităţilor. Consensul oficial german cere tăcere şi supunere. Poliţia, ziarele, televiziunile, primarii, directorii de şcoală şi atâţia alţi domni şi doamne cu creiere lucind de curăţenie după spălătură au decis că neamul lor e dator să sufere cu plăcere şi în tăcere. Femeile pot fi, adică, violate cu voie de la poliţie, dacă distinşii autori sînt ambasadori ai tradiţiilor afro-arabe şi, cu atît mai mult, dacă sînt refugiaţi.

  Germania şi atîtea alte state vest-europene trăiesc sub şantaj. Orice protest, orice deget îndreptat spre valul de violuri care bîntuie de la Oslo la Zurich e imediat înregistrat la capitolul rasism sau extremism în prag de fascism. E de datoria organelor publice să nege şi să ascundă faptele.

  […]

  Adevărat, ZDF, o televiziune germană care s-a făcut că plouă şi a ţinut deschisă umbrela care a protejat violurile, a trebuit să ceară scuze pentru că a sărit peste ştirile de la Koln. Adevărat, poliţia a admis că în mulţimea de la Koln se aflau şi afro-arabi, după care a admis că marea majoritate erau afro-arabi, după care a admis că 15 erau refugiaţi, după care a mai socotit o dată şi a aflat că marea majoritate erau refugiaţi. Dar toate astea numai şi numai sub presiunea revoltei de pe net, noua subterană şi noul samizdat al democraţiilor europene. Nu demult, dna Merkel îi cerea discret dlui Zuckerberg să vină de hac paginilor de Facebook în care se adună critici antimigraţie. Dl. Zuckerber e, însă, tare de ureche şi bine face.

  Noul fanatism antioccidental al Occidentului a creat propriul val de refugiaţi: pe net, unde se strîng şi comunică oameni siliţi să înţeleagă realitatea, dînd cu capul sau cu picoarele larg deschise de ea. O generaţie începe să priceapă că istoria nu e parfum, că lumea nu e geometrie plană şi că Gulag nu e transcrierea greşită a lui Google. S-ar putea să fie prea tîrziu.

  Asta, pentru că după ce a abolit dreptul la liberă exprimare punînd pumnul în gură oricărei opinii contrare, conformismul eurogerman a renunţat şi la normele de bază ale civilizaţiei occidentale. Aşa de pildă, un grijuliu diriginte german a scris recent o scrisoare în care cere părinţilor să nu îşi trimită copiii la şcoală cu bluze sau fuste care i-ar putea stîrni pe musulmani. E clar că Gernania face cele mai bune maşini din lume şi nu se poate opri nici cînd e vorba de oameni. La fel ca superiorii lui din vîrful sistemului politic, acest mic idiot local crede automat că poate domestici realitatea, înainte să o cunoască. E ciudat, dar nu întîmplător că germanii sînt obsedaţi de natura cu păsărele şi broscuţe în pericol, dar ignoră total natura umană. Ce ar fi trebuit să înţeleagă aceşti funcţionari împinşi la ruină de prorpia orbire?

  Ar fi trebuit să observe că milionul şi ceva de refugiaţi admişi în Germania şi Scandinavia e compus în proporţie de 70% din băieţi şi bărbaţi tineri. Germania refuză să vadă că are sub ochi un val de bărbaţi în carne, oase şi hormoni. Autentic sau nu, un refugiat lasă acasă multe, dar ia cu el cultura, adică obişnuinţele de fiecare zi din ultimele cîteva sute de ani. În lumea din care vin aceşti oameni, orice femeie neîmpăturită în ţoale pînă sub ochi cere să fie violată. Iar o femeie violată e declarată boarfă şi trebuie omorîtă cu pietre de familia sau clanul care îşi recîştigă astfel onoarea.

  Refugiati barbati Europa

  În lumea noastră, barbaria sexuală e împotriva legii. În lumea din care vin aceşti oameni, barbaria sexuală nu e împotriva legii. E legea.

  Asta trebuiau să ştie meticuloşii germani. Nu era nevoie de deplasări sau studii speciale. Acasă, în centrele germane de primire a refugiaţilor, realitatea strigă singură degeaba. Spaţiile de cazare sînt locuri de siluire în care femeile sînt luate la rînd de toată suflarea bărbătească sau închiriate cu 10 euro şedinţa. Un lucrător de la un centru de primire de lîngă Munchen a spus-o pe şleau, ca să înţeleagă tot neamţul: sîntem cel mai mare bordel din Bavaria!

  Şi, ca să nu facem atîta caz de Germania, merită amintiţi italienii care zac în şomaj, îşi pierd casa, bat la uşa primăriei cu familia după ei şi sînt trimişi înapoi în stradă: spaţiile libere sînt pentru refugiaţi! Dar pentru asta trebuie săpat în ziare şi emisiuni italiene pe care nu le ia nimeni în seamă. Nu asta e actualitatea europeană de prim ordin!

  Actualitatea europeană de prim ordin e alta. E situaţia din Polonia! Comisia Europeană vrea să o discute peste cîteva zile, pe motiv de încălcare oficială a libertăţii presei. Corect! Modelul de urmat e presa germană. Şi, oricum, niciun guvern esteuropean de dreapta autentică nu trebuie lăsat nepedepsit.

  […]

  Curînd, intră pe rol legalizarea căsătoriilor homosexuale. Încă o şansă să dovedim că sprijinim progresul.

  Traian Ungureanu

  9 gânduri despre “Traian Ungureanu: Europa, vreau să te f…!

  1. Rapirea Sabinelor, nu altceva. Face parte din acelasi „Frauenraub” inceput in noaptea de 18 spre 19 septembrie 2008, cand 550 de miliarde au fost retrase la comanda joi dimineata la ora 11 (19 PM ora Romaniei – 5,5 TRILIOANE ordine de plata pana a doua zi), principalul motiv pentru care intreg Senatul US a fost „sechestrat”, obligat sa plateasca (eveniment care a declansat criza mondiala – insa nici pana azi Bernanke sau de partenerii lui europeni nu au spus cine a fost in spatele cererilor de atunci).

   Asa si aici, treaba a fost coordonata din timp. Dar spre deosebire de Romulus si de ce a oferit el atunci, numai de civilizatie si eliberare din sclavie nu este vorba, acum este exact pe dos. Ei nu vor sa fondeze nici o Roma. Vor sa o distruga.

  2. Unde le sunt femeile si copiii? Doar pentru ei s-a lăsat Merkel înduplecată. Dar se pare că Merkel dorește doar bărbați.
   De ce îi acceptă și nu-i lasă să-ți apere țara?

  3. Germanii au un potential sinucigas de autoradicalizare din pacate. Cand le intra ceva in cap, nu se opresc pana nu transforma deductiv lumea conform cu ceea ce le-a intrat in cap…

  4. Toate acestea se intampla doar pentru ca li s-a permis si unii vin si la noi….Imi spunea oo prietena ca intr-un oras din Romania (Tg Jiu cred- nu stiu sigur) vor fi cazati intr-o locatie aflata intre 2 scoli … Nu inteleg ce forta demonica se ascunde in spatele acestui val de haos. Aceasta forta demonica ce doreste, care ii este agenda si ce vrea sa obtina in urma acestor evenimente tragice . Autoritatile nu zic nimic, politia tace si nu te apara. Acel demon trebuie sa fie puternic, daca nimeni nu sufla, daca toti tac si se fac ca nu vad. Ma intreb daca politistii aceia sunt tati….Daca si fetele lor au fost molestate….Nu-mi vine sa cred ce se intampla….Pare dintr-un film SF , ca thriller-ul sau drama au fost deja „consumate”…..

  5. Atrag atentia domnului Ungureanu ca actiunea pe care Domnia Sa vrea sa o intreprinda intregii Europe se chiama in nemteste ficken si nu finken. Poate ar fi binevenita si o actiune de informare lingvistica pe langa aceste planuri de anvergura.

  6. Francesco, adriana face parte cel mai probabil din gasca pro-comunistului Dan Alexe, altfel un mare admirator al Coranului si al civilizatiei islamice. Tovarasul Alexe a scris ieri un comentariu asemanator despre acest text publicat de Traian Ungureanu pe site-ul Adevarul. In mintea lui Alexe, astfel de comentarii pun la indoiala valoarea textului. Nici macar nu-si dau seama, bietii idioti, ca se expun ridicolului. In timp ce Traian Ungureanu scrie despre violatorii adusi in Europa de Stanga, stangistii nu-s in stare decat de mistouri ieftine.

  7. „Noul fanatism antioccidental al Occidentului a creat propriul val de refugiați: pe net, unde se strâng şi comunică oameni siliţi să înţeleagă realitatea” TRU

   Excelent, TRU! Am admirat întotdeauna Stilul care servește in mod obiectiv Ideea. In cazul asta, ideea refugiații, nu din Siria, ci cei siliți sa se refugieze, sa se regrupeze, pe Net. Adică.. autohtonii ( si mai ales „autohtonele” din Koln, Stutgart, Hamburg, si aflu mai nou ca din Suedia, Zurich, Coventry, Londra, nu mai stiu ce localitati din Franta etc)
   Oare de ce nu va împuscați de rușine, „progresiștilor”, multiculturalistilor, „neo-marxiștilor”, samsarii noii ordini Politic-Corecte!? Chiar asa, de ce?

  8. Acum cativa ani, undeva inainte de 2007, in Bruxelles, in noaptea de Anul Nou filmul nu era foarte diferit. Cand am intrat in piata centrala a orasului cativa tineri tocmai intorceau o masina cu rotile in sus, piata gemea de politie iar un tanar marcat profund de eveniment alerga haotic si lovea cu capul pe cine nimerea , doar cativa italieni se bucurau pasnic. Nu-mi amintesc ce trasaturi aveau cei prezenti, exceptie italienii, – nu ma interesa, era un mosaic omogen european – dar atmosfera era departe de a fi pasnica. Alimentatia, alcoolul (lipsa sau prezenta) si tutiunul – ca si ideile tot de acolo se trag!

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.