Vadim Tudor, portavocea lui Vladimir Putin: “Iohannis ne târăște în război cu rușii”

  Print Friendly, PDF & Email

  Corneliu Vadim TudorFostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor încearcă orice pentru a intra în grațiile președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin. Nu există zi în care președintele Partidului “România Mare” să nu publice, în ziarele pe care le patronează, “România Mare” și “Tricolorul”, câte un articol laudativ la adresa rușilor, văzuți de “Tribun” ca un popor luminat și civilizat care are datoria de a elibera națiunile de pe planetă și a le scăpa de sub influența NATO, UE și SUA. Mai nou Vadim (foto, alături de ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov) afirmă că un nou război mondial este iminent, iar “România e un berbece cu care yankeii vor izbi în poarta Kremlinului”.

  Vadim nu este singurul prieten al Rusiei din Uniunea Europeană. Liderul de la Kremlin are o adevărată strategie de influențare a politicilor europene prin intermediul partidelor de extremă-dreaptă din Parlamentul Europeană […]

  Publicăm integral articolul semnat de fostul europarlamentar în ultimul număr al ziarului “Tricolorul”:

  Iată motivul pentru care stăpînii yankei l-au impus pe robotul Klaus Iohannis ca preşedinte (deşi, în finală, a avut numai 28%): AMERICA NEOCONSERVATOARE ŞI GERMANIA REVANŞARDĂ VOR SĂ TÎRASCĂ ROMÂNIA ÎN RĂZBOIUL CONTRA RUSIEI!

  Klaus Iohannis

  Acum s-a ridicat ceaţa. Am înţeles ce s-a întîmplat. Publicaţia noastră a fost singura care a făcut legătura între alegerile pentru Preşedinţia României şi alegerile pentru Senatul SUA – ambele desfăşurate la 4 noiembrie 2014. În America, aşa cum se ştie, au triumfat ulii războiului. Care sînt puşi pe rele: vor război cu orice preţ! Iar România e un cap de pod foarte important în strategia lor. Dar americanii nu lasă nimic la voia întîmplării. Nu puteau risca să intre într-o asemenea aventură cu un preşedinte nesigur. Nu vorbesc de mine, fiindcă eu sînt, demult, pe „lista neagră” a acestor veritabili terorişti. Vorbesc de ceilalţi doi prezidenţiabili, cu şanse reale. Am să încep cu Crin Antonescu, candidat al USL, alianţa artificială dintre social-democraţi şi liberali. Adică dintre struţ şi cămilă, vorba lui Dimitrie Cantemir. În februarie, acesta a vizitat America. El spera să capteze bunăvoinţa yankeilor. Dar, surpriză! Într-o convorbire cu un director adjunct al CIA, Crin Antonescu a fost, efectiv, ameninţat şi şantajat – dacă nu se va retrage din toate funcţiile, va fi distrus! Am publicat, de altfel, o Notă cu acest subiect, în ziarul „Tricolorul”, nr. din 17 februarie 2014: „Retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidenţială nu este determinată de interese de partid, aşa cum se tot afirmă de cîteva zile. Conform unor surse din Serviciile Secrete, această hotărîre i-a fost sugerată lui Crin Antonescu de către unul dintre asistenţii directorului CIA. În ultima sa vizită în SUA, ce a avut loc în plină campanie electorală pentru europarlamentare, Cartoforul s-a întîlnit, în secret, cu unul dintre asistenţii directorului CIA, cu care s-a întreţinut mai bine de o jumătate de oră, într-un apartament al Hotelului Palomar, din Washington. Discuţia dintre cei doi a fost intermediată de un român de origine evreiască, stabilit în SUA, care a şi tradus. La această întîlnire, americanul i-a cerut să se retragă din cursa prezidenţială şi de la preşedinţia partidului, promiţîndu-i, în schimb, că, la începutul anului 2015, va fi numit raportor NATO. Mai mult, americanul i-a explicat că, în cazul în care se decide să facă altfel, în cel mai scurt timp va fi terminat politic, prin aruncarea în presă a unor documente, informaţii şi filmări compromiţătoare. Sursele noastre nu ştiu despre ce probe ar fi vorba, dar se pare că ele sînt destul de importante, de vreme ce soţul Adinei Vălean a executat, întocmai, ordinele primite la Washington”. Aşa se explică de ce, hodoronc-tronc, din senin, C.A. a renunţat la funcţia de preşedinte al Senatului şi la cea de preşedinte al PNL, abandonînd şi poziţia de candidat la Preşedinţia României. De ce? Pentru a-i lăsa culoar liber unui obscur out-sider din Sibiu! Individ care făcea parte din planul americanilor, fiind extrem de uşor de controlat şi manevrat. El nu e nici măcar un yes-man, ci un robot, căruia îi pîlpîie cîte o luminiţă, de la caz la caz, ba verde, ba roşie.

  daciana sarbu victor ponta

  Am să mă refer acum şi la Victor Ponta. El a repetat povestea lui Adrian Năstase, din 2004. Fiecăruia i s-a întreţinut iluzia că e sprijinit şi că va cîştiga. N-a cîştigat nici Năstase, nici pupilul lui. A cîştigat, în 2004, Traian Băsescu (agent american, recrutat în 1998, pe cînd era ministrul Transporturilor) şi, în 2014, Klaus Iohannis (pupilul Angelei Merkel, despre care Helmut Kohl a scris că e tot în solda americanilor). Ei, bine, în această „cheie” trebuie citită partitura americanilor: au nevoie de slugi care să nu pună întrebări, nici condiţii, atunci cînd se va declanşa războiul! Război care bate la uşă. Iar România e un „berbece”, cu care yankeii vor izbi în poarta Kremlinului. De-aia s-a făcut tot posibilul ca un individ mediocru – nu prost, ci de-a dreptul imbecil – să ajungă preşedintele României. Victoria pe Facebook e o invenţie de copii cretini. Cine poate crede că 1,5 milioane de voturi ar fi recoltat acest Agamiţă Dandanache brusc, de la o oră la alta? Totul s-a jucat pe calculator. Aici, SRI, SIE şi STS vor trebui să răspundă, o dată şi o dată, în faţa Istoriei. Aş vrea ca evoluţia evenimentelor să mă contrazică, dar nu cred că se va întîmpla asta. I-a fost scris acestui Bulă săsesc să fie unealta prin care nişte demenţi de peste Ocean vor băga România în războiul contra Rusiei şi, inevitabil, vor da foc la Planetă. Încă nu-i prea tîrziu ca acest nenorocit să fugă în pustiu, sau să se spînzure.

  CORNELIU VADIM TUDOR

  18 decembrie 2014

   

  Adrian Epure | Paginaeuropeana.ro

  4 gânduri despre “Vadim Tudor, portavocea lui Vladimir Putin: “Iohannis ne târăște în război cu rușii”

  1. „Acum avem toate semnalele ca romanii sunt chemati la arme prioritar. Eu sunt unul dintre politicienii care sustin ca minoritarii trebuie sa fie loiali tarii lor dar ar fi un mare pericol daca tara lor ii ia pe minoritari cu prioritate si ii trimite la confruntari cu separatistii.” – Traian Basescu

   Asta cu „incorporarea prioritara minoritatilor” este o dezinformare de care Basescu trebuia sa se fereasca. Asta e, o punem si pe asta la capitolul „Asa nu”. Era mult mai bine daca fostul presedinte spunea „avem obligatia sa-i ajutam pe romanii din Ucraina sa circule si ei ca romanii din Moldova”. Trebuie sa cerem respectarea drepturilor pentru cetatenii ucraineni de origine romana, dar cred ca putem obtine mult mai mult daca avem o atitudine pro-ucraineana in conflictul iscat in Crimeea si Donetk.

  2. Eh… Stirea ar fi ca si-a gasit VC-ul finantatori noi pentru gazetele alea abjecte pe care din fericire nu le mai citeste nimeni. Presteaza si el la patron, ce sa-i faci „vremile e grele” trebuie sa mananca si gura lui, nu?
   As fi pariat ca la un moment dat ii da Felix-turnatorul vreo emisiune d-aia cu curve, borfasi si istericale, ca se acomodase de minune pe la emisiunile alea de tot rahatul, era invitat aproape permanent. Parea in elementul lui, vocatia lui adevarata.Dar merge si pe gazo-ruble, la o adica. Sa vezi cand se prind aia ca nu mai are audienta si-i taie finantarea ce mi-i ia la suturi. Dar n-o sa mai fie chiar nimeni sa-l asculte.

   „Discuţia dintre cei doi a fost intermediată de un român de origine evreiască…”. Marca puturoasa inconfundabila, damf de anii ’90, ehee ce vremuri….

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.