Vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, cere ridicarea sancțiunilor la adresa Rusiei

  Print Friendly, PDF & Email

  Socialistul tot socialist: laş şi cu dispreţ pentru viaţa oamenilor şi integritatea statelor. Individul are mereu ieşiri publice cu ochii pe trendurile de opinie din sondaje. Când Putin apărea ca nepopular, Sigmar Gabriel cerea impunerea de noi sancţiuni împotriva Rusiei. Când oamenii spuneau că s-a exagerat cu primirea de refugiaţi, el cerea control strict la frontiere. Cu alte cuvinte, deşi este numărul 2 în guvernul federal german, se manifestă ca şi cum ar fi în opoziţie.

  Mai toţi socialiştii sunt la fel, de la Ponta la Atlantic. Pentru ei Putin nu e un criminal, ci un tip care-şi rezolvă problemele mai puţin elegant. Ar spune-o gura mare, dar se tem de electorat. Din când în când însă găsesc pretexte şi zic cinstit ceea ce cred: Putin e de-al nostru.

  Mondorama (Facebook):

  Vicecancelarul Sigmar Gabriel, şeful social-democraţilor germani, propune ridicarea sancţiunilor la adresa Moscovei: Va trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de Rusia. Să fim rezonabili şi să înţelegem că nu putem pe de o parte să păstrăm sancţiunile, iar pe de pe altă parte să cerem o colaborare.

  El susţine că schimbarea în bine a atitudinii faţă de Rusia începe cu o a doua conductă de gaz şi se încheie cu ridicarea sancţiunilor.

  Gabriel vizitează o tabără de refugiaţi din Iordania şi face trimitere la intervenţia Rusiei, alături de trupele guvernamentale ale lui Assad, împotriva ISIS.

  http://www.zeit.de/politik/ausland/2015-09/sigmar-gabriel-russland-sanktionen-syrien

  https://www.facebook.com/Mondorama

  The following two tabs change content below.

  2 gânduri despre “Vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, cere ridicarea sancțiunilor la adresa Rusiei

  1. Trădarea (vânzarea) lui Schroeder sau de ce cancelarii germani erau supravegheaţi de serviciile SUA

   Kremlinul nu este surprins că Agenția de Securitate Națională a SUA (NSA) l-a spionat pe fostul cancelar german Gerhard Schroeder, pentru a obține informații despre președintele rus Vladimir Putin și anturajul său.

   „Acest lucru este cunoscut de mult timp” – a declarat secretarul de presă al presedintelui rus, Dmitri Peskov, citat de Tass. ”

   După cum se ştie, Vladimir Putin continuă să mențină relatii de prietenie cu Gerhard Schroeder după demisia acestuia din funcția de cancelar, care a avut loc în 2005. Publicația germana Bild, citând surse din cadrul agențiilor de informații americane, sustine ca NSA l-a spionat pe Schroeder nu doar în calitate de cancelar, dar şi după ce acesta a părăsit postul.

   Despre prietenia lui Schroeder cu Putin presa a scris de nenumarate ori. Aceasta relatie a fost „consolidată” in martie 2006, cand Schroeder a obtinut postul de președinte al comitetului acționarilor Nord Stream AG, firma controlată de monopolul rus Gazprom. Aceasta numire a oferit ocazia mass-mediei occidentale sa-l suspecteze pe Schroeder de coruptie. Schema potrivit careia anumite servicii oferite de oficiali guvernamentali sunt remunerate cu posturi calde in sectorul privat (in acest caz la o corporatie straina de stat) a mai fost folosita. De aceea, jurnalistii, dar si serviciile secrete, aveau toate justificarile din lume sa-l suspecteze pe fostul cancelar german ca s-a vandut intereselor Rusiei.

   Insa, in afara de faptul ca prietenia interesata intre fostul cancelar si cea mai mare companei de stat din Rusia a clatinat increderea aliatilor americani in colegii germani, probabil ca tot de atunci, sau poate chiar din vremea lui Helmut Kohl (un alt apologet al lui Putin), dateaza si decizia NSA de a supraveghea pilonul NATO din Europa. Amintim ca, recent, portalul WikiLeaks a publicat date care indică faptul că NSA nu a avut incredere in conducatorii germani, ascultand convorbirile telefonice la Cancelaria Federală timp de zeci de ani. Conform acestor informații, americanii i-au spionat pe cancelarul Angela Merkel, dar și pe membrii guvernelor anterioare Gerhard Schroeder și Helmut Kohl.

   In cazul lui Schroeder, dupa cum am vazut, NSA a avut dreptate să manifeste interes pentru viata acestuia.

   Ziarul Bild sustine ca NSA a continuat să-l asculte pe Schroeder şi dupa numirea sa la „Nord Stream”, agențiile de informații americane extinzand aria de supraveghere și asupra anturajului lui Schroeder

   Mai departe:

   http://www.paginaderusia.ro/tr.....ciile-sua/

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.