VIDEO | Povestea cutremurătoare a doi nord coreeni evadaţi din propria ţară. Un reportaj de Magdalena Moreh

Print Friendly, PDF & Email

Un reportaj realizat de Magdalena Moreh pentru TVR.

Au ajuns să mănânce păduchi şi ploşnite! Vorbim despre oamenii din Coreea de Nord – un popor înfometat, îndoctrinat până la golirea completă a minţii de orice gând care nu are legătură cu Kim Ir Sen, soarele umanităţii, – sau cu urmaşii lui.

Doi tineri nord – coreeni care, după suferinţe greu de închipuit, au reuşit să evadeze din propria ţară, povestesc la „Reportajele Jurnalului” despre viaţa într-o ţară în care Dumnezeu a fost înlocuit cu Kim Ir Sen, o ţară în care oamenii nici măcar în gand nu se împotrivesc regimului pentru că, nu se ştie niciodată – poliţia politică îţi poate citi gândurile.

3 gânduri despre “VIDEO | Povestea cutremurătoare a doi nord coreeni evadaţi din propria ţară. Un reportaj de Magdalena Moreh

  1. Citesc comentariile de acolo si nu-mi vine sa cred. Iata ce zice unu: „Iata ce doreste basescu sa ne faca si noua[…]Romania se va aseamana mai curand cu N Coreea decat cu America, a carei colonie suntem acum dupa conducerea spre BINE a presedintelui DRAC”. Altu (sau poate acelasi) zice: „[…]Cred ca avem indicatii pretioase sa ne amestecam in treburile interne ale altor state, asa cum nu ne-ar place nici noua, sa zgandarim regimurile care nu convin marilor puteri ale lumii[…]Daca aceste puteri pot ajuta cu ceva Coreea de Nord mai bine ar face-o, nu mai este cazul ca sa moara si la ei cateva milioane de oameni asa cum au murit in Irak[…]fiindca unora nu le placea linistea si ordinea din acea tara.”
    Neocomunistii, masinile de spalat pe creier din Romania si-au atins scopul… ei vad cu ochii lor dar nu vad nimic si aud cu urechile lor dar nu aud nimic. Cica daca (America) ar putea ajuta, mai bine ar face-o… persoana asta habar n-are ca cel mai mare ajutor umanitar din ultimele decenii din America se indreapta spre Coreea de Nord (http://www.nkeconwatch.com/nk-.....-sheet.pdf). Azi la el „linistea si ordinea din acea tara”!… ma duce cu gandul la strigatul „Alo! Alo! Asezati-va linistiti la locurile voastre!”.

  2. Asa de multi idioti utili au aparut si asa sunt de vehementi incat iti vine sa iti iei campii cateodata.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.