Vlad Petreanu: Testosterorism împotriva femeilor europene

Print Friendly, PDF & Email

Au început s-apară filmări făcute în timpul agresiunilor sexuale din numeroase oraşe europene, în noaptea de Anul Nou. Iată una dintre acestea:

SEHT EUCH DIESE BASTARDE AN !!UND DAGEGEN SOLL JETZT NE ARMLÄNGE ABSTAND HELFEN ??? IHR SEID SO PEINLICH !!

Posted by Thomas Lehmann on 7 Ianuarie 2016

Chiar şi fără sunet, secvenţa este cumplită şi greu de îndurat. Groaza din privirea femeii, gura căscată într-un urlet mut, epuizarea ce i se citeşte pe chip, imobilizarea ei într-un meleu de agresori – iată o scenă care descrie un tip de prădători sexuali cu care europenii nu s-au mai confruntat până acum: cei care atacă în haită, năucindu-şi victima prin numărul lor şi izolând-o de orice ajutor prin compactare.

[…]

Scenele descrise de martorii atacurilor sunt îngrozitoare. “20-30 de bărbaţi ne-au înconjurat, ne-au lovit şi ne-au pipăit, am făcut eforturi mari să ne ţinem una de cealaltă, să nu ia pe vreuna dintre noi”… – “un grup de atacatori au smuls-o pe iubita mea şi pe fata ei, în vârstă de 15 ani… le-au rupt hainele… le-au apucat de sâni şi le-au băgat mâinile între picioare…” – “mi-au aruncat o petardă în gluga hanoracului, o să am cicatrici toată viaţa…” – “40 de bărbaţi au agresat-o pe iubita mea, abia am scăpat…” – “eram complet panicată, erau atâtea mâini pe mine, când dădeam una la o parte apărea alta…” – “când am ajuns în faţa gării, am văzut nenumărate femei plângând… am văzut o fată cu hainele sfâşiate, plângea în hohote, era distrusă” (mărturii publicate de presa occidentală).

E un soi de testosterorism pe care unii imigranţi musulmani l-au îndreptat împotriva femeilor din numeroase oraşe europene.

[…]

*ERATĂ: Secvenţa este de la un atac petrecut în piaţa Tahrir, în iulie 2013, după cum mi-a atras atenţia un cititor, şi nu din Köln, de acum câteva zile. Scuzele mele pentru confuzie. Esenţa problemei rămâne aceeaşi, însă.

Citiți în întregime pe petreanu.ro

Vlad Petreanu

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.