Candidații lui Vladimir Putin la Europarlamentare

  Print Friendly, PDF & Email

  Pe 25 mai au loc alegerile europarlamentare. Dacă îl căutați pe Vladimir Putin pe buletinul de vot și nu îl găsiți, vă ajutăm noi.

  Soluția PAS la agresiunea rusească: desființarea NATO

  Din „Programul nostru pentru legislatura europeană 2014-2019” al PAS:

  • Împotriva militarismului de orice fel. Vom solicita desfiinţarea NATO şi elaborarea unei strategii europene de apărare, în cadrul căreia România să-și poată reface potențialul militar.

  Programul PAS e contradictoriu aplică principiile „materialismului dialectic” – rămâne coerent și atunci când susține, în același timp, un lucru și contrariul său: pe de o parte cere „refacerea pontențialului militar” al României, pe de altă parte, în campania plătită capitaliștilor de la Facebook spune: „Tu chiar ai pleca la război […]? Mai gândește-te…” Din îngemănarea dialectică a acestor două mesaje aparent contradictorii rezultă un singur lucru: Putin câștigă!

  Să presupunem că dorințele celor din PAS se îndeplinesc: NATO e desființată iar potențialul miliar al României e refăcut în totalitate, mai mult decât atât, să presupunem că armata României devine mai puternică decât armata Rusiei, iar Putin nu ar avea nici o șansă. Dacă, prin absurd, Putin atacă România, pentru PAS președinția lui Băsescu este un motiv suficient de puternic pentru a accepta, pașnic, ocupația rusească.

  Argumentul pacifist bazat pe lehamite și „apolitism” a apărut și în presa românească de largă circulație, de cel puțin două ori:

  http://adevarul.ro/news/politica/mobilizarea-rezervistilor-socoteala-gresita-csat-sia-presedintelui-traian-basescu-1_5358b14a0d133766a80b5799/index.html#

  http://www.ziare.com/basescu/stiri-traian-basescu/cum-se-pregateste-romania-pentru-razboi-1295741

  Mă aștept la mustrări din partea unor prieteni care îmi vor reproșa că fac reclamă unor marginali țăcăniți, dar nu le pot face eu reclamă câtă pot ei să-și cumpere:

  Partidul Comunist Român și tovarășii

  Partidul Comunist Roman se reinfiinteaza
  Constantin Rotaru, presedintele Partidului Alianta Socialista, care se va transforma in Partidul Comunist Roman, a afirmat ca sistemul politic romanesc are nevoie de „o interventie chirurgicala” care sa readuca stanga pe scena politica romaneasca. (sursa)

  Cap de listă pentru europalamentare din partea PAS este același Constantin Rotaru, prezentat pe site-ul partidului ca fiind „cel mai consecvent socialist român din ultimii 25 de ani … fost deputat între 1992-1996 din partea Partidul Socialist al Muncii” ( pe unde s-a perindat și Victor Ciorbea). PSM a fost aliatul de nădejde al regimului iliescu-Văcăroiu, făcând parte între 1992-1996 din așa-numitul „patrulater roșu”, alături de partidul lui iliescu și formațiunile conduse de Vadim Tudor și Gheorghe Funar.

  Dacă vor fi aleși, membri PAS vor face parte din grupul GUE/NGL (Stânga Unită Europeană / Stânga Verde Nordică), grup din care mai fac parte Kommounistiko Komma Elladas (Partidul Comunist din Grecia – partid care e în relații foarte bune cu Alexandr Dughin, ideologul lui Putin, și care a fost invitat, alături de mulți alți fasciști și comuniști din Europa ca observator la referendumul de dinaintea anexării Creimeei) și Komunistická strana Čech a Moravy (Partidul Comunist din Cehia). În același grup din care urmează să facă parte PAS este și partidul german de extrema stânga, succesor al Partidului Comunist, la putere în Germania de Est până în 89, Die Linke. Din cei 8 europarlamentari ai Die Linke, 6 au votat împotriva unei rezoluții din 17 aprilie care condamna referendumul din Crimeea, anexarea ei ulterioară, și „presiunea exercitată de Rusia asupra țărilor din Parteneriatul estic și, în special, destabilizarea estului Ucrainei”.

  Oricât de nebunești, ideile acestora nu sunt atât de rar întâlnite pe cât s-ar crede, sau pe cât ar trebui, motiv pentru care cred că merită puțină reclamă, ca să știm cine sunt cel puțin o parte dintre cei care le susțin sau le tolerează. Par egzamplu, sunt susținute de mai mulți membri ai redacției criticatac – Florin Poenaru, de exemplu, și Claude Karnoouh (profesor universitar în București) cum veți vedea mai jos. De altfel, mulți dintre cei de mai jos au acces la televiziuni, ziare, școli, universități, ONG-uri, fonduri publice etc. Nu îi scot eu din anonimat.

  De pe blogul lui Florian Liviu, apropiat, probabil membru în Partidul Alternativa/Alianța Socialistă:

  „Joi 22 noiembrie [2012] a aut loc în Bucureşti dezbaterea organizată de grupul Critic Atac cu tema: Avem alegeri ? Ce zice stânga. Cu această ocazie a fost lansată sub redacţia lui Andrei State colecţia de carte intitulată Polemos a editurii Tact din Cluj, editură preocupată printre altele, şi pentru care ne exprimăm pe această cale aprecierile, şi de problemele teoretice ale stângii anticapitaliste.

  Un moment interesant l-a constituit intervenţia lui Kliment Voroşilov care în scurta alocuţiune rostită celor prezenţi a susţinut punctul de vedere că o astfel de formaţiune există, are un candidat în Bucureşti pentru senat în persoana lui Lucian Sârbu şi că se numeşte PAS, Partidul Alianţa Socialistă. Acest partid, a spus el, este unul autentic de stânga care în 2010 a depus în justiţie o cerere pentru schimbarea denumirii sale în Partidul Comunist Român, cerere bineînţeles respinsă şi care acum a ajuns pe masa CEDO. Acest mic partid care din cauza strâmtorării financiare a membrilor săi proveniţi în special din zona muncitorească nu a reuşit să mobilizeze candidaţi în toate colegiile electorale este în pericol de desfiinţare, conform legii electorale curente, dacă nu întruneşte la actualul scrutin 50.000 de voturi. În consecinţă a cerut audienţei sprijinirea acestui partid. Intervenţia sa a fost aplaudată.

  Mai consemnez aici şi cele spuse de profesorului Claude Karnoouh, care a subliniat că probleme cu adevărat importante pentru stânga cum ar fi obedienţa României faţă de NATO şi imperialismul american, participarea României la războiul imperialist din Afganistan, instalarea scutului american antirachetă la Deveselu, achiziționarea de avioane de vânătoare F-16 în condiţiile în care se închid spitale şi şcoli lipsesc total din discursurile candidaţilor aşa numitei stângi PSD-iste, care poate fi socotită orice numai stânga nu.

  Întâlnirea despre care vorbeste Florian Liviu a avut loc la Dianei 4, clubul lui Claudiu Crăciun, loc de întâlnire al stângii radicale din București. Printre cei prezenți: Andrei State, Veronica Lazăr, Ciprian Şiulea (voxpublica/criticatac), Costi Rogozanu (voxpublica/criticatac), Florin Poenaru (criticatac), Claude Karnoouh, Adi Dohotaru (Tinerii Mânioși din Cluj, un fel de criticatac mult mai închegat și eficient), Vasile Ernu, Iulia Popovici (Observator Cultural), Petre Florin Manole (consilierul lui Marian Vanghelie) și Claudiu Crăciun (erou al Antenei3, la un moment dat).

  Extrem de activi în ultimii ani și din ce în ce mai influenți, mulți dintre cei din imaginile de mai sus au fost, toamna trecută, în centrul protestelor #unițisalvăm și au reușit să mobilieze câteva zeci de mii de tineri, convingându-i să hălăduiască eco-narcisist pe străzile Capitalei.

  Frântură de conversație dintre Florian Liviu și un cititor:

  bobby spunea…
  Zici ca e una dintre consfatuirile din ilegalitate… pacat ca probabil nici un sfert din cei prezenti nu cred in fundamentul socialismului, id est proprietatea comuna asupra mijloacelor de productie.

  27 noiembrie 2012, 23:43
  Florian Liviu spunea…
  @bobby
  Eu sunt optimist în privinţa grupului Critic Atac.

  sursa: http://anticapitalism2.blogspot.ro/2012/11/lansare-de-carte-editurii-tact-la.html

  Seara s-a încheiat cu ceai verde, bere, discuţii amicale de la om la om într-o atmosferă destinsă şi prietenească, toate învăluite într-o muzică de calitate cântată live de o atrăgătoare chitaristă.”

  P.S.

  click pe imagine pentru detalii

  click pe imagine pentru detalii

  Putin nu are candidați la europarlamentare doar printre socialiști și comuniști, dar și printre „ortodoxiști”. Este vorba de Iulian Capsali. Despre simpatiile lui pro-ruse am mai scris, în urmă cu aproape 4 luni. Au scris și Dragoș Paul Aligică, Adrian Papahagi și Sorin Ioniță. Voi reveni cu mai multe detalii despre motivele pentru care trebuie votat Iulian Capsali dacă vă place cum decurg lucrurile în Ucraina.

  P.S.2

  Despre demoralizare în perioada sovietică, cea pe care o regretă atât de mult Vasile Er… Vladimir Putin, vorbește Yuri Bezmenov:

  22 de gânduri despre “Candidații lui Vladimir Putin la Europarlamentare

  1. Lista lui Anton Shekhovtsov cu cei care au votat impotriva unei rezoltuii “referitoare la presiunea exercitată de Rusia asupra țărilor din Parteneriatul estic și, în special, destabilizarea estului Ucrainei”:

   Austria
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Franz Obermayr
   FPÖ
   Far right
   Ewald Stadler
   Die Reformkonservativen
   Far right
   Belgium
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Philip Clayes
   Vlaams Belang
   Far right
   Bulgaria 
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Marusya Lyubcheva
   Coalition for Bulgaria
    Left-wing
   Czech Republic
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Věra Flasarová
   Komunistická strana Čech a Moravy
   Far left
   Jiří Maštálka
   Komunistická strana Čech a Moravy
   Far left
   Miloslav Ransdorf
   Komunistická strana Čech a Moravy
   Far left
   Denmark
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Rina Ronja Kari
   People’s Movement against the EU
    Eurosceptic
   France
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Patrick Le Hyaric
   Front de gauche
   Far left
   Jean-Marie Le Pen
   Front national
   Far right
   Marine Le Pen
   Front national
   Far right
   Jean-Luc Mélenchon
   Front de gauche
   Far left
   Younous Omarjee
   Liste „Alliance des Outre-Mers”
   Far left
   Marie-Christine Vergiat
   Front de gauche
   Far left
   Germany
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Cornelia Ernst
   Die Linke
   Far left
   Jürgen Klute
   Die Linke
   Far left
   Sabine Lösing
   Die Linke
   Far left
   Helmut Scholz
   Die Linke
   Far left
   Sabine Wils
   Die Linke
   Far left
   Gabriele Zimmer
   Die Linke
   Far left
   Greece
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Charalampos Angourakis
   Communist Party of Greece
   Far left
   Georgios Toussas
   Communist Party of Greece
   Far left
   Hungary
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Béla Kovács
   Jobbik
   Far right
   Krisztina Morvai
   Jobbik
   Far right
   Italy
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Mara Bizzotto
   Lega Nord
   Far right
   Mario Borghezio
   Lega Nord
   Far right
   Lorenzo Fontana
   Lega Nord
   Far right
   Fiorello Provera
   Lega Nord
   Far right
   Matteo Salvini
   Lega Nord
   Far right
   Giancarlo Scottà
   Lega Nord
   Far right
   Francesco Enrico Speroni
   Lega Nord
   Far right
   Gianni Vattimo
   Italia dei Valori
   Left-wing
   Latvia
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Alfreds Rubiks
   Saskaņas centrs
   Left-wing
   Tatjana Ždanoka
   Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā
   Pro-Russian
   Netherlands
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Lucas Hartong
   Partij voor de Vrijheid
   Far right
   Cornelis de Jong
   Socialistische Partij
   Left-wing
   Patricia van der Kammen
   Partij voor de Vrijheid
   Far right
   Laurence J.A.J. Stassen
   Far right
   Daniël van der Stoep
   Artikel 50
   Right-wing
   Auke Zijlstra
   Partij voor de Vrijheid
   Far right
   Portugal
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   João Ferreira
   Partido Comunista Português
   Far left
   Marisa Matias
   Bloco de Esquerda
   Far left
   Alda Sousa
   Bloco de Esquerda
   Far left
   Inês Cristina Zuber
   Partido Comunista Português
   Far left
   Spain
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Willy Meyer
   Izquierda Unida
   Left-wing
   United Kingdom
   Name
   Party
   Ideology
   Comments
   Andrew Brons
   British Democratic Party
   Far right
   Nick Griffin
   BNP
   Far right
   Mike Nattrass
   Independence from Europe
   Eurosceptic
  2. Profilul complet al lui Florian Gabriel (pe blogul sau):

   Il asteapta pe soldatul rus Eliberator https://www.blogger.com/profile/18367290956171001514

   Ce nu stie el este ca poza e retusata, pentru ca in original soldatul care se catara in spatele celui care punea drapelul sovietic pe Reidchstag avea cate un ceas pe fiecare mana, adica era un talhar ordinar. Ulterior propaganda a retusat poza, devenita un icon al sec XX.
   Iata originalul inainte ca propaganda sa stearga unul dintre ceasuri.

  3. Lucian Sarbu, membru in „Biroul executiv central” al PAS, „comunicare, relația cu mass-media, cultură”, pare suparat, dar nu reusesc sa inteleg de ce, sau cum de are impresia ca l-a acuzat cineva ca e Platit de Putin. E neinteresant daca e platit sau nu de Putin, mai important e ca Putin se bucura si e multumit de activitatea lui, si cerand desfiintarea NATO, Putin nu are cum sa fie suparat.

  4. Un candidat al lui Putin ar putea fi Mircea Diaconu. In afara celor prestate la ultima incercare de loviura de stat mai inainte si dupa, plus sustinerea retelelor voiculesciene, mai este prezenta lui si a sotiei in 89 alaturi de agenti ai Moskovei. Au fost in cateva puncte fierbinti inarmati pana in dinti cu kalasnicoave si gloante. Unde a facut armata sotia? In ce rol au fost delegati de Sergiu Nicolaescu? Poate aghiotantul lui Segiu Nicolaescu ar trebui intrebat serios de cei care- ar cam fi timpul – au datoria de serviciu sa se ocupe serios de agentura KGB din Romania. Poate un ochi atent prin dosarele despre 89 ar fi foarte folositor.
   De evaluat si pozitia de dinainte de 89, compromisuri, libertati, masina detinuta si avantaje…

  5. Frumos articol. Tot nu stiam cu cine sa votez, asa ca voi vota cu PAS! Tineti-o tot asa, baieti. Contrapropaganda e tot propaganda.

  6. Ce usor e sa fii votant PAS! Nu iti bati capul cu deciziile, le iei de-a gata de la Daniel Iancu si Racanel. „Servim Rusia ortodoxă, servim umanitatea, chiar dacă e făcută cu tancuri și mitraliere”. Rusia va aduce României „pâine și bomboane“.
   http://www.romanialibera.ro/sp.....eei-333254

  7. Alternativa socialista are si marele avantaj ca odata ajunsa la putere, dupa cum bine stim, sa nu mai ofere nimanui alta alternativa. E o problema ce tine de „democratia populara”, eufemism ce mascheaza lipsa totala a democratiei. Sistemul capitalist nu este un sistem bun, si asta pentru ca in orice sistem capitalist exista cel putin un partid comunist. Un sistem foarte bun este in schimb sistemul comunist, si asta pentru ca niciodata un astfel de sistem nu a permis existenta vreunui partid capitalist. Prin urmare, „rotitele” nu erau puse niciodata in incurcatura – eu cu cine votez? – si nu-si faceau griji atunci cand se apropia ziua alegerilor. Am spus „rotite” si n-am spus „oameni” pentru ca mi-am adus aminte de urarea lui Stalin, urare facuta la unul dintre congresele Partidului; suna cam asa: „Ridic paharul si beau in cinstea acelor oameni simpli, acelor rotite care fac sa functioneze marea masinarie a Statului”.

  8. Casa aia unde isi fac baietii „intalnirile conspirative” nu e cumva pe lista imobilelor nationalizate de comunisti? Am asa o senzatie ca neam de neamul lor nu a vazut asa decoratiuni interioare, nu pareau foarte obisnuiti cu tavanul inalt, nu par a realiza nici de ce au vrut unii oameni sa puna acel stucco veneziano pe pereti. La un moment dat am avut senzatia ca ma uit la o intalnire a bolsevicilor lui Lenin bucurosi ca au pus mana pe Palatul de iarnă din Sankt Petersburg, unde printre altele si-au instalat sediul primului Guvern Provizoriu Rus. 🙂

  9. Cred ca in articolul asta ar fi trebuit sa vorbim despre „lista extinsa” a candidatilor lui Putin. Asa pare ca ne pierdem timpul cu niste pulifrici zapaciti care probabil nu vor lua nici voturile proprii la europarlamentare.

   Alti candidati de baza ai lui Putin la aceste alegeri sunt Iulian Capsali, candidat independent si Norica Nicoali, candidata pe listele PNL.

  10. Marina Stefan, un important nod al protestatarilor impotriva exploatarii gazelor de sist ( ex: a colaborat cu fosti securisti bulgari, parlamentari socialisti filorusi si ongisti eco-isterici, care a dus la interzicerea exploatarii in bulgaria- deci continua dependenta toatala a bulgariei de gazul lui putin. mai multe detalii despre MS si colaborarea (constienta/inconstienta)cu filorusi si agenti gazprom, aici) este aliata si cu PAS (PCR)

   Declaratia Europa Fara Fracturare: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203116750871294&set=a.10203075659564037.1073741875.1582343439&type=3&theater sau https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t31.0-8/10353235_10203121054218875_7587626664939112584_o.jpg (pisla marcela, imagine, este membra PCR PAS.

  11. Organizația PUMN, parte a Partidului Alternativa Socialistă, organizează anul acesta prima ediție a Taberei de Vară „Carlo Rosselli” care va avea loc în zilele de 15, 16 și 17 august la Satul de vacanţă Olchim, la 5 km de Râmnicu Vâlcea, pe Valea Oltului. Tabăra are ca scop să reunească tineri din toată țara care doresc să participe activ la reformarea societății românești pornind de la valori precum toleranța, egalitatea, non-discriminarea, libertatea de expresie și justiția socială. Acest eveniment vine în întâmpinarea unui trend ascendent ce poate fi identificat la nivel social și care se referă la ascensiunea unor practici xenofobe și a unui discurs care instigă la ură socială. De aici și asocierea cu figura emblematică a lui Carlo Rosselli, unul din cei mai mari luptători împotriva fascismului european în perioada interbelică.

   În cele trei zile vor avea loc diverse activități menite să provoace tinerii la discutarea problemelor societății românești şi globale care generează aceste atitudini, cum ar fi injustiția socială, efectul crizei economice și lipsa locurilor de muncă, problema minorităților, discriminarea de gen sau contextul european și internațional în care se încadrează România. Totodată, participanții se vor putea implica activ în elaborarea unei strategii de acțiune la nivel local dar și în constituirea unei rețele care să își desfășoare activitatea în mod coerent la nivelul întregii societăți românești.

   Poate participa orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani care trimite o aplicație până pe data de 6 august la adresa pumn2014@outlook.com. Aplicația constă în redactarea unei scrisori de intenție de maxim o pagină care să conțină motivele pentru care respectiva persoană dorește să participe și care crede că sunt caracteristicile care o recomandă, precum un CV sau câteva date personale în corpul email-ului precum nume, prenume, vârsta, ocupația, ultima școală absolvită și locul de proveniență. Selecția se va face în momentul în care numărul de candidați va depăși capacitatea hotelului, iar aceasta va ține cont în egală măsură de scrisoarea de intenție, repartizarea pe județe, și egalitatea de gen. Taxa de participare va fi de 150 lei, și va acoperi cazarea și masa pe durata celor trei zile.

   Programul Tabăra de vară „Carlo Rosselli”:

   14 august
   – 12:00-20:00 – Sosirea participanților
   – 21:00 – Cina

   15 august
   – 9:00 – Micul Dejun
   – 10:00-13:00 – Activitatea 1
   – 13:00-14:00 – Prânzul
   – 14:00-17:00 – Activitatea 2
   – 17:00-20:00 – Program de voie/discuții informale
   – 20:00 – Cina

   16 august
   – 9:00 – Micul Dejun
   – 10:00-13:00 – Activitatea 3
   – 13:00-14:00 – Prânzul
   – 14:00-17:00 – Activitatea 4
   – 17:00-20:00 – Program de voie/discuții informale
   – 20:00 – Cina

   17 august
   – 9:00 – Micul Dejun
   – 10:00-13:00 – Follow up
   – 13:00-14:00 – Prânzul
   – 14:00 – plecarea

   Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe adresa pumn2014@outlook.com.
   Vă așteptam în număr cât mai mare!!!

   http://organizatiapumn.blogspo.....selli.html

   https://www.facebook.com/profile.php?id=100008194962333&fref=ts

   https://www.facebook.com/pages/Centrul-de-Studii-in-Idei-Politice-CeSIP/100378886685909?ref=profile

  12. ”Liderul Partidului Alianţa Socialistă,
   Constantin Rotaru, şi-a depus,
   marţi, candidatura pentru funcţia
   de preşedinte al ţării. Imagini de la
   Biroul Electoral Central, transmise în
   direct pe TVR News.
   Declaraţii Constantin Rotaru:
   Spre deosebire de toţi candidaţii
   pe care i-aţi văzut până astăzi,
   care au afirmat că în timpul
   mandatului lor vor face tot ce le
   stă în putinţă pentru a modifica
   Constituţia pe motiv că
   preşedintele nu îşi are bine
   clarificate atribuţiile, eu afirm
   foarte clar că atribuţiile
   preşedintelui sunt mai mult
   decât explicit şi cuprinzătoare în
   art. 80 din Constituţie
   Ce nu au înţeles foştii preşedinţi
   ai României din ultimii 20 de ani
   şi ce nu înţeleg actualii candidaţi
   este că acest articol are legătură
   interdependentă cu toate
   articolele din Constituţie
   În România, astăzi, nu există
   democraţie. Faptul că avem
   posibilitatea cu toţii să alegem
   nu este de ajuns. Trebuie ca
   poporul român să aibă
   posibilitatea să îl şi dea jos pe cel
   pe care l-a ales în condiţiile în
   care nu îşi îndeplineşte atribuţiile
   Sunt foarte multe lucruri care
   sunt prevăzute în Constituţie.
   Constituţia se doreşte modificată
   din cu totul şi cu totul alte
   motive
   235-268.000 de semnături
   Avem 25 de ani de guvernare
   duşmănoasă la adresa întregului
   popor. Avem o justiţie complice
   la tot ce s-a întâmplat rău
   Românei în ultimii 25 de ani.”

   m.stiri.tvr.ro/article/50381

  13. Florian Liviu (Partidul Alianta Socialista):

   Ieri, 09.10.2014, a avut loc la Galeria Tranzit.ro dezbaterea inițiată de grupul Critic Atac și intitulată Somație. Discuția moderată de Costi Rogozanu și-a propus să aducă pe agenda candidaților la președenție teme provenind din zona de stânga a gândirii politice, pe care aceștia preferă să le tracă sub tăcere sau să le expedieze rapid sau să le deturneze printr-o interpretare de dreapta.
   Cei prezenți au propus candidaților la președenție probleme variate de la starea precară a țăranului și a mediului rural până la impozitul progresiv. Publicul compus eminamente din intelectuali și universitari a pus un accent deosebit pe probleme specifice acestui grup social. Am reținut faptul că unul sau doi vorbitori au subliniat lipsa crasă de drepturi sindicale cu care se confruntă angajații multinaționalelor ce activează în România.
   La dezbatere a participat și Constantin Rotaru, candidatul PAS la alegerile prezidențiale, care a reliefat încă o dată aderența sa fermă la ideea impozitului progresiv. În plus și-a exprimat opțiunea pentru o societate a șanselor egale în care învățământul de toate gradele și sănătatea să fie gratuite.
   Este meritoriu efortul grupului CA de a organiza astfel de acțiuni, care chiar dacă nu au o eficiență practică imediată permit activiștilor de stânga să se cunoască între ei și să-și consolideze legăturile.Cu toate astea nu pot să nu remarc atmosfera de serată burgheză și aerul intelectualist care însoțesc aceste manifestări precum și jena de a aborda lucrurile în spirit radical.

  14. @Costin #19:
   Ha ha ha!!! 🙂 Pai Florian Liviu e un irecuperabil, stiu ca batea campii in mod frecvent pe la Spanaci. Mai vad si alti aurolaci pe-acolo – spune cu cine te-nfratesti ca sa-ti spun cine esti.
   Fain, revolutionarii astia mioritici n-au reusit sa umple nici macar o sala.
   Prosti da’ putini = irelevanti si ridicoli.

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.