Marea Britanie: un ofiţer condamnă cultura tăcerii care permite bandelor asiatice să exploateze tinere albe

0

Poliţia şi serviciile de asistenţă socială au fost acuzate astăzi că alimentează o cultură a tăcerii ce a permis ca sute de tinere albe să fie exploate pentru sex de către bărbaţi asiatici.

Noile numere sugerează că o proporţie alarmantă a celor judecaţi pentru proxenetismul fetelor cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani implică bărbaţi de descedenţă pakistaneză. Experţii susţin că statisticile reprezintă numai o fracţiune din „valul” de infracţiuni care afectează Midlands şi nordul Angliei şi care durează de mai bine de un deceniu.

Un ofiţer de la poliţia West Mercia a cerut renunţarea la „tabu-ul vătămător” al legării cu rasa.

Inspectorul-şef Alan Edwards a declarat: „Aceste fete sunt pasate de la unul la altul şi sunt folosite precum carnea. Pentru a opri comiterea acestui tip de infracţiuni trebuie să începi a vorbi de ceea ce se tem toţi să atace: factorul etnic. Nimeni nu vrea să se ridice şi să spună că nişte tipi pakistanezi recrutează, în anumite zone ale ţării, fete tinere albe şi apoi le pasează rudelor pentru sex, dar trebuie să încetăm a ne mai face griji despre problema rasială.”

SURSA   Daily Mail

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here