Rasmussen anunță că președintele Trump este văzut favorabil de 39% dintre votanții negri din SUA

0

Luni 13 august, Rasmussen Reports a anunțat că indicele de favorabilitate al președintelui Trump printre votanții negri din SUA s-a situat la 31%.

Astăzi, joi 16 august, aceeași instituție de sondaj și cercetare socială a anunțat că indicele de favorabilitate al președintelui Trump printre votanții negri din SUA s-a ridicat la 36%. Această cifră este cu 19 puncte procentuale mai mare decât cea din aceeași zi a anului trecut.

Este un prag istoric și pentru partidul Republican. Cel mai mare procentaj de voturi din partea negrilor pentru un candidat Republican la președinție a fost 12% pentru Bob Dole, în 1996.

Explicația acestei creșteri spectaculoase constă în faptul că politicile administrației Trump fac viața mai bună pentru americanii negri, în timp ce politicile predecesorului său au fost un eșec.

Succesul administrației Trump în rândurile negrilor se sprijină pe două realizări deosebite:

  • Rata de șomaj în rândul negrilor a atins în luna mai a acestui an cel mai scăzut nivel din ultimele decenii: 5,9%, adică cel mai scăzut procentaj din 1972.
  • De asemenea, sub Trump, criminalitatea a scăzut semnificativ în cele mai mari orașe americane, față de ultimii doi ani ai lui Obama, astfel fiind salvate numeroase vieți negre.

BET founder: Trump’s economy is bringing black workers back into the labor force from CNBC.

SURSA   San Diego Kusi News

Print Friendly, PDF & Email
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEconomia și nivelul de trai din Polonia în creștere
Articolul următorArestarea unui irakian care a ucis pentru ISIS și a pătruns în SUA ca refugiat în perioada Obama
Emil Borcean
În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here