Șaria în Ucraina

0

Tot ce se poate spune acum despre fata din imagine este la timpul trecut. A fost ucisă într-o ţară vecină cu România, în numele Religiei Păcii.

O adolescentă musulmană a fost lapidată sub incidenţa „legii sharia”, după ce a participat la un concurs de frumuseţe din Ucraina.

Katya Koren, de 19 ani, a fost găsită moartă într-un sat din regiunea Crimea, aproape de casă.

Prietenii spun că îi plăcea să poarte haine la modă şi se clasase pe locul şapte într-un concurs de frumuseţe.

Trupul ei maltratat a fost îngropat într-o pădure şi a fost descoperit la o săptămînă după ce dispăruse.

Poliţia a iniţiat o investigare a crimei şi cercetează relatări care susţin că a fost omorâtă de trei tineri musulmani. Ei afirmă că moartea ei este justificată în islam.

Unul dintre aceştia, Bihal Gaziev de 16 ani, se află în arest şi a declarat poliţiei că fata a „încălcat legile sharia”. Gaziev a declarat că nu regretă moartea ei.

SURSA   Daily Mail

Print Friendly, PDF & Email
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentÎnfrângere severă pentru socialiştii spanioli
Articolul următorRevoluția europeană ajunge la Cluj: ”Democrație Reală Acum!”
Emil Borcean
În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here