Să râdem de tîmpiți utili: Trudeau în India

  1

  Vizita lui Trudeau în India a fost un fiasco total, așa cum au recunoscut până și fanii săi de la Washington Post: Trudeau’s India trip is a total disaster — and he has only himself to blame.

  S-a plimbat șapte zile în India până a fost primit în cele din urmă de primul ministru Narendra Modi. Rămân însă în urmă fotografii nepieritoare, care amintesc de exhibiționismul lui Radu Mazăre.

  SURSA   Washington Post

  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  1 COMENTARIU

  1. Da, Trudeau jr e o calamitate. M. Steyn spunea ieri ca a trebuit ca presa indiana sa atraga atentia ce ridicol e Delfinul. Presa canadiana care trebuia sa fie prima, a fost muta. Si asa e, urmaresc zilnic media canadiana: cam toti au fost complicit-tacuti. Per ansamblu e pur si simplu revoltator cat de socialista/de stanga a devenit toata media canadiana! 🙁 Canalele majore de TV sant eminamente socialist/politic-corecte, stirile sant rasucite pt un anumit narativ, spin-ul anti-Trump e de-a dreptul gretos. Ziarele nu mai vorbesc, sant la nivel de gradinita/evident de stanga, chiar extrema-stanga. Drept consecinta, omul de rand e spalat pe creier. Marea majoritate e stangist-populista, iar liberalii (care-s de stanga in Vest) sant alesi/re-alesi/ras-alesi indiferent ce magarii/minciuni/furturi comit.

   Trist, am plecat ca sa scap de comunism si comunsimul m-a ajuns din urma 🙁

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here