Vicepremierul Bulgariei despre patriarhul Kiril al Rusiei: Acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul

1

Omul ăsta nu a coborât din cer, nu a venit din rai și nu este mesagerul lui Isus Hristos. Este cunoscut ca mitropolitul rus al tutunului. Din 1996, el a exportat țigări fără accize de 14 miliarde de dolari. De atâția bani – 14 miliarde de dolari, a vândut acest șmecher, și de 4 miliarde de dolari – vin pentru nevoile bisericii.

Și încă mai are tupeul ca în prezența președintelui să vorbească despre „adevăr”? Are avion privat. Ceasul lui costă 30.000. Cine e el? Ăsta nu e preot ortodox, e agentul Mihailov – agent al KGB-ului sovietic. Iar acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul și ce nu este? Nu se poate așa ceva.

— a spus vicepremierul Bulgariei Valeri Simeonov la televiziunea publică, la oră de maximă audiență, cu ocazia vizitei patriarhului Chiril al Moscovei în Bulgaria.

Vicepremierul bulgar Valeri Simeonov

Ulterior, vicepremierul bulgar a refuzat să își ceară scuze.

Despre vizita lui Kiril în Bulgaria, citiți și:

Alte articole recomandate:

  • Legătura sfântă dintre Stalin și Biserica Ortodoxă Rusă 

  • Ecumenismul hibrid. Despre întâlnirea dintre Papa Francisc și patriarhul Moscovei, în Cuba

SURSA   kresy24.pl, (poloneză), bnr.bg (engleză).

Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

1 COMENTARIU

  1. Probabil ca aceeasi opinie despre suveranitatea statului national ( statul roman in acest caz ) o impartasesc si patrioti ca presedintele PSD, presedintele Senatului Romaniei si premierul roman , dar sunt impiedicati sa se exprime liber de catre fortele obscure ale „statului paralel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here