Vreme de ani de zile, din 2012 și până azi, toată lumea, aproape fără excepție, de la Mircea Dogaru la #unitisalvam, de la Voiculescu la chiar Băsescu, de la dreapta la stânga, de sus în jos și în zig-zag, toată lumea a vânturat cu nesaț magica cifră de “7,4 de milioane de români”, girând astfel o minciună și dezinformările lui Voiculescu, Dragnea, iliescu etc.

Asta chiar dacă DNA a găsit, încă din acel an, cel puțin un milion și jumătate de voturi care au fost fraudate la referendumul din 29 iulie 2012:

Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de procurorii de la Parchetul General, rezultă o hoţie inimaginabilă.

Potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost „centrul de comandă al unui sistem naţional de influenţă, cu structură piramidală, care se suprapune asocierii în vederea săvârşirii de infracţiuni”. Reţeaua pe care a pus-o la punct a fost alcătuită pe două componente şi cuprinde mii de oameni, inclusiv persoane cu funcţii politice sau publice, afacerişti. (septembrie 2012)

Azi a fost (re-re-re-re)reconfirmat faptul că cifra de “7,4 milioane de români” e magică, e mirifică, e fantastică, e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire. Referendumul a fost fraudat și, cum spune Dragos Paul Aligică, frauda electorală este nu mai puțin gravă decât hoția: “E echivalentul la a-ti baga mana in buzunar direct si pe fata, a-ti submina impactul ca cetatean, mic cum e el de la bun inceput, dar real.”

Liviu Dragnea și “Grupul Infracțional Organizat” au băgat ambele mâini în buzunarele a milioane de alegători, prezenți sau nu la referendum, după care i-au gonit afară din secția de votare, într-o ploaie de înjurături, pumni și picioare.

În aplauzele impostorilor “societății civile”. Nu-i mai numesc.

Pentru toate astea, tartorul fraudei, Dragnea, a fost condamnat la un an cu suspendare.

Din Israel, Ștefan Kranzdorf face o evaluare mai exactă a pedepsei pe care o merită:

In Israel pedeapsa pentru un vot fals (sa zicem un buletin de identitate “imprumutat”) este 1 (un) an de inchisoare. Cumulabil!

Un milion de ani de inchisoare pentru Dragnea!

Vedeti, i-am facut din capul locului reducerea de o treime pentru buna purtare, cainta, etc.!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. Intr-o tara civilizata partidul care a facut acest lucru ar fi fost dizolvat. Conform legii electorale asa ar trebui sa se intample.

  2. Poate sunt puţin off topic, dar vă spun:

    Dragnea totuşi are înfăţişare bipedă şi a mai şi fost olimpic la matematică în liceu.
    Uitaţi-vă în schimb la omologii săi din PNL, Marian Petrache şi Teodor Atanasiu. Ăştia cu ce vi se pare că seamnă?
    Şi ei pucişti, altminteri, plus că Atanasiu a încercat ilegal să retragă trupele din Irak când era ministru.

    În rest, subscriu la opinia autorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here