A trecut un an de la magicul moment şi cu ocazia primei aniversări a zilei „Mihaela, dragostea mea” Geoană şi-a plîns amarul prin online.

În ultimul an iRealitatea, Antenele, Cotidianul („ziarul cititorilor de elită”) şi un întreg cor alcătuit şi din voci odinioară respectabile, au strigat din toate puterile, 24/7, încercînd să ne deprime şi să ne convingă că odată cu al doilea mandat al lui Băsescu Dictatura a făcut Ţup-Ţup! în România. Treaba lor!

Ce ne interesează acum e că pentru cîteva minute, acum un an, Geoană a făcut Ţup-Ţup! în faţa camerelor.

Vă urăm un entuziast şi isteric Happy „Mihaela, dragostea mea” day!!

 • P.S. Mai ţineţi minte? “Mihaela, dragostea mea…” şi “Un fleac! I-am ciuruit…”
 • Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  10 COMENTARII

  1. Happy “Mihaela, dragostea mea” day!
   Doamne ce nervi aveam cand il vedeam topaind. Fumam pe balcon nervos si tata ramasese lipit de fotoliu.
   „Il voi trata cu respectul cuvenit unui fost sef de stat” 😀

  2. 😆 mdaa… maica-mea ramasese si ea masca. vorbeam cu ea la telefon si nu ii venea sa creada la ilici, ilici uber alles se reintoarce. din nou!

   Sarmalele Reci – Ilici Ilici Uber Alles

   Asculta mai multe audio diverse


   trebuie sa recunosc totusi ca in 2000 a fost mult mai hardcore. atunci nu aveam un mototol care sa topaie de fericire. aveam un tatuca si pe scaraoschi insusi 😆

  3. victor „intelectualii fuhrerului” ponta incepuse sa se arate in toata spendoarea lui de pe atunci! un moment emotionant. scapa unul dintre primii lui porumbei pe gura 😆

  4. Cica „am dorit să aflu de la sursă, de la patronul acestui trust, care sunt aceste întrebări şi dacă se poate asigura un teren de joc egal între cei doi candidaţi”. Deci n-am inteles, se justifica? Ori isi acorda circumstante atenuante? Si e inca politician mare in Romania… 🙁
   Nici daca ar fi aflat cind e sfarsitul lumii si ca mare politician ce pretinzi ca esti nu te duci la un ticalos ca Vintu. Si ce teren de joc egal sa mai fie daca se duce in noapte la un ticalos sa afle subiectele la teza de a doua zi?
   Trist ca o asemenea lepra trece drept politician de calibru in Romania 🙁

  5. Hahaha, da, tare, uitasem! Poate face cineva o felicitare deschisa ” La multi ani, Mihaela, dragostea mea” si s-o dam spre semnare fanilor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here