Aud tot mai des în ultimii doi ani de Mao şi admiratorii lui, prea mulţi dintre ei avînd legături strînse cu Obama. Prestigioasa revistă Time a publicat în mai anul acesta un pictorial elogios al celui mai mare criminal din istoria omenirii, Mao Ţe-Tung; pentru Purtătorul de Cuvînt al Casei Albe, Mao este filosoful preferat, Manufacturing Czar, numit şi el de Obama, admirator al lui Mao.


The Men Who Would Be Mao

Mao, a fost cel mai mare criminal din istoria omenirii, în timpul “Marelui Salt Înainte” din China a călcat pe cadravele a mai bine de 45 de milioane de oameni. Totul în numele comunismului, la clădirea căruia orice sacrificiu poate şi trebuie făcut. O ideologie diabolică care a dus, fără excepţie, la trezirea color mai josnice şi înfiorătoare instince ale fiinţei umane.

Cu răspândirea foametei, însăşi supravieţuirea unei persoane obişnuită a depins din ce în ce mai mult de abilitatea de a minţi, de a fermeca, de a se ascunde, de a fura, de a înşela, de a jefui, de a devasta, de a face contrabandă, de a trişa, de a manipula sau orice alt fel de a dovedi că eşti mai deştept decât statul. Dar colectivizarea a forţat pe toată lumea, de asemenea, la un moment dat sau altul, pentru a face compromisuri morale sumbre. Oamenii s-au turnat unii pe alţii, unii părinţi furînd de la proprii lor copii, sau i-au vândut la străini pentru un pumn de grăunţe.

Promisiunile comunismului au produs de fiecare dată genocid şi au adus literalmente Iadul pe Pămînt.

Au fost ucişi selectiv oameni pentru că erau bogaţi, pentru că îşi târau picioarele, pentru că au vorbit sau pur şi simplu pentru că nu plăceau pentru indiferent ce motiv omului care deţinea polonicul de la cantină. Nenumăraţi oameni au fost ucişi în mod indirect, prin neglijenţă, deoarece cadrele locale (de partid, nt) au fost sub presiune să se concentreze pe cifre, mai degrabă decât pe oameni, asigurându-se că au îndeplinit obiectivele au fost încredinţate de către planificatorii de top.

Mao, un psihopat paranoic, caracteristici esenţiale pentru un conducător comunist:

Portretul care se conturează lui Mao însuşi nu este deloc măgulitor, şi este departe de imaginea publică cultivată cu atâta atenţie, astfel: incoerent în discursurile sale, obsedat de propriul său rol în istorie, de multe ori insistând asupra lucrurilor neînsemnate din trecut, un maestru în folosirea emoţiilor pentru a forţa un rezultat într-o adunare şi, mai presus de toate, insensibil la pierderi umane.

Marea Foamete a lui Mao: Istoria Celei Mai Devastatoare Catastrofe a Chinei

Nu asta este şi părerea clasei conducătoare a Statelor Unite. Obama s-a înconjurat de oameni care văd în Mao un exemplu şi în comunism o cale de urmat. Ce împart oamenii de mai jos cu Mao este progresismul şi orbirea morală, care sînt mult prea des, unul şi acelaşi lucru.

Găsit la Casa Albă, în bradul de Crăciun, în 2009:

Anita Dunn, Purtătorul de cuvînt al Casei Albe – 5 iunie 2009: “…doi dintre filosofii politici pe care îi apreciez cel mai mult: Mao Ţe Tung şi Maica Tereza…”

Ron Bloom – Manufacturing Czar: “Ştim că piaţa liberă este un nonsens[…] ştim că în general aici este vorba despre putere, că este un joc doar pentru adulţi şi fără reguli. Sîntem de acord cu Mao că puterea politică vin în primul rînd din ţeava revolverului, şi înţelegem că dacă doreşti un prieten ar trebui să îţi iei un cîine”

Un colaj foarte interesant cu personagiile administraţiei Obama şi declaraţiile lor vis a vis de reorganizarea socalistă şi adeseori comunistă a societăţii americane:

<

NICHOLAS D. KRISTOF scria pentru New York Times acum cîţiva ani:

Mao a fost un conducător catastrofal în multe, multe feluri[…] dar moştenirea lui Mao nu este rea în întregime[…] Reforma agrară din China, ca şi cele din Japonia şi Taiwan, au ajutat la punerea bazei prosperităţii de astăzi.[1] Emanciparea femeilor şi sfîrşitul căsătoriei între copii au transformat China din unele dintre cele mai rele locuri în care poţi fi o fată într-un loc în care femeile au mai multă egalitate decît în Japonia sau Corea.[2] Întradevăr, asaltul lui Mao împotriva vechilor structuri economic şi sociale au ajutat China să ajungă o puterea economică globală.[3]

Tom Blumer de la NewsBusters are următoarele obiecţii, evidente şi de bun simţ, invizibile se pare columnistului de la New York Times:

 • [1] – According to the Independent’s Akbar, Dikötter writes that “a third of all homes in China were destroyed to produce fertiliser and when the nation descended into famine and starvation.” This is “land reform”?
 • [2] – Thanks to China’s one-child policy, 30-40 million more girls than boys have been aborted. And Nick Kristof has the gall to favorably comment on the status of women in China?
 • [3] – Kristof’s highly debatable assertion that “Mao’s entire assault … made it easier” is one of the most horrific “end justifies the means” statements I’ve ever read.
  • Peste 100 de milioane de morţi şi miliarde de vieţi distruse nu sînt de ajuns. Ideologia este mai importantă. Comunismul mai merită o încercare.


  Cum să ucizi 25 de milioane de oameni


  Un inteviu cu un agent FBI infiltrat în organizaţia mentorului lui Obama, Bill Ayers, Weather Underground:

  Vreau să vă imaginaţi că staţi într-o cameră cu 25 de oameni, majoritatea cu diplome de la Columbia şi alte centre educaţionale binecunoscute, şi să îi auzi încercînd să realizeze logistica eliminării a 25 de milioane de oameni… şi erau foarte serioşi!


  Eyewitness to the Ayers Revolution

  Din descrierea secvenţei:

  Why have so many of Barack Hussein Obama’s White house appointees admired Mao Tse Tung (Mao Zedong)? From Whitehouse Communications Director Anita Dunn, Manufactoring Czar Ron Bloom, and Ex-Green Jobs Czar Van Jones?

  Maybe it’s because Barack Obama’s admires Maoist loving murderous marxist Communists like old friends and early mentors Bill Ayers and Bernardine Dohrn, who were part of the Weatherman terrorist group.

  Larry Grathwohl was inside the Weather men and spoke about what they wanted to do with the people who didn’t go along with their marxist overthrow of the U.S. Government.

  They wanted to kill millions like Mao did. Hey CIA and FBI these are the people now running our country’s government.

  In Romania: Terorismul comunist al Weather Underground promovat la Cluj

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  12 COMENTARII

  1. Mao are admiratori si dincoace de Ocean, iar dintre ei as alege o mai veche cunostinta de-a noastra, adica pe dr. Rowan Williams, Arhiepiscopul de Canterbury care a spus recent la BBC:

   “But one of the things which struck me there (in China, nm) was that we were not talking just about a moral vacuum in general, but a vacuum in what was once before the Cultural Revolution essentially something which guaranteed everyone’s welfare“.

   Subliniera imi apartine.

  2. nu prea mă mai miră nimic la Rowan, un teribilist întîrziat care savurează rolul să de idiot util cu înalte studii academice, dar totuşi…să afirmi asemenea enormitate din poziţia de episcop e un pas înainte, e ca şi cînd un părinte ar da anunţ la mica publicitate că îşi caută un criminal priceput care să-i lichideze întreaga familie…ca s-o scutească de mizerie şi suferinţă. arhiepiscopul trece de la rangul de prim-propagandist progresist al paşalîcurilor unite la cel de instigator-şef al noului cult maoist cu valenţe criminale. pentru că atunci cînd corpul sacerdotal al unei biserici acceptă in fruntea sa un apologet al tiraniei antireligioase nu mai putem vorbi de o instituţie creştină, ci de un cult de extracţie marxistă ce acceptă vizunea escatologică a profetului comunist.

  3. francesco, am citit cu mai mare atenţie transcrierea dialogului de la bbc şi ţin să retractez ce am scris adineauri. am exagerat, arhiepiscopul se referea la un anume statusquo social care scos din context m-a făcut să interpretez aiurea conexiunea cu Revoluţia Culturală. deci Rowan rămîne de doar propagandist progresist, că şi in polemica citată tot asta făcea…îi dădea bice şi zăhărel unei iepe oengiste. 🙂

  4. PS: In recitarea celui de-al doilea paragraf din Declaratia de Independenta, care spune:

   We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable rights, that among these are life, liberty and the pursuit of happiness.

   Obama omite cea mai importanta idee a Fondatorilor: drepturile inalienabile ale oamenilor vin de la Dumnezeu–adica nu de la alti oameni sau guverne.

   Ce credeti:

   1. A uitat Obama textul Declaratiei?
   2. L-a lasat pe Creator in afara discursului, ca ii era greata sa-i ponunte numele, ca necredincios, un moment de adevar intr-o mocirla de de minciuni religioase oportuniste pe care O. si-a costruit cariera la virf?
   3. L-a “uitat” pe Creator ca sa satisfaca baza elitei democrate-multiculturaliste americane care-l sprijina?

  5. din categoria wtf

   dreapta romaneasca iese din transee si da mina peste tara cu sinistra militanta (karnoouh, tamas & co) si se declara un soi de parteneri ai acestora; eu unul ma declar siderat

   daca aveti nervi, unul dintre ultimele articole ale partenerilor sinistri este un misto lights (nu ca lungime) despre ceva ce ei numesc ‘libertarianismul ortodox’ romanesc; in rest, va las placerea si un citat:

   “Într-un fel, îmi doresc să nu mă contrazică istoria, ei sînt partenerii noștri, ai Madame Blogary. Sînt de stînga însă nu suportă aceleași lucruri pe care nu le suportăm noi: ipocrizia, inacțiunea, dedulcirea la banul public. Dacă e vreo șansă ca stînga politică românească să devină un partener rezonabil, șansa asta sînt ei, nu Geoană sau Ponta.”

   avea dreptate dan tapalaga, vine apocalipsa; astea sint semnele

  6. dr pepper #8.DREAPTA in Romania=un Stat mic si un PATRICIU FOARTE MARE ( Dan Perjovschi ). Deci exista . 🙂

  7. Riddick #11.Noroc c-ai scris MAO , altfel credeam ca-l descrii pe ” bunul domn ” ILIESCU , ” parintele democratiei romanesti “. 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here