În timpul unei demonstraţii a comunştilor din Bruxelles de sîmbătă (8 mai, 2010) cu ocazia a 65 de ani de cînd Armata Roşie a învins Germania Nazistă, comuniştii s-au luat la harţă cu un grup de islamişti.

Aceeaşi comunişti care demonstrează cot la cot cu islamiştii împotriva capitalismului, împotriva Americii, împotriva lui Bush(mai nou împotriva lui Obama) şi nu în ultimul rînd împotriva “genocidului israelian împotriva palestinienilor”.Comuniştii şi stîngiştii în general se folosesc de islamişti pentru a-şi atinge scopurile politice, reducerea la tăcere a opoziţiei prin acuze de rasism, xenofobie şi te miri ce, destabilizarea statului prin importul a milioane de imigranţi cu valori incompatibile cu cele occidentale. Iar asta în numele multiculturalismului, “diversităţii” şi “toleranţei”.

Ce se pare că nu înţeleg stîngiştii – în acest caz cei mai cei dintre ei, comuniştii – este că la rîndul lor islamiştii se folosesc de ei pentru a-şi atinge scopurile: lovitura de stat şi impunerea legii islamice, sharia, în Europa. Pentru islamişti şi musulmani în general, diferenţele dintre socialişti, comunişti, capitalişti, anarhişti, sînt irelevante. Toţi sînt Kafir, necredincioşi, infideli. Toţi o apă şi-un pămînt, nedemni de respect.

Asta este realitatea, în ciuda utopiilor stîngiste.

Titlul este inexact. Nu este vorba de Alien vs Predator şi nu este vorba despre un film de groază. Este vorba de Comunişti vs Islamişti, două monstruozităţi mult mai terifiante, şi pe cît de terifiante, pe atît de reale.

În final, îmi permit un punct de vedere:

via Islam in Europe

P.S. există totuşi şi exceptii, stîngişti care au înţeles că utopia multiculturalimului, în care au crezut mare parte din viaţă şi pentru care au luptat, a dus în Bruxelles la situaţia din prezent în care cartiere întregi au devenit nefrecventabile şi evitate de toată lumea, şi de poliţie: Luckas Vander Taelen: Ghetourile din Bruxelles

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

7 COMENTARII

  1. costin, într-adevăr halucinant!

    și în al doillea rînd mulțumiri pentru link-ul “te miri ce” la un articol admirabil al Imperialistu’-lui. Așadar și prin urmare, mulțumesc Impi! 🙂

  2. Pe mine, in cinismul meu, m’a gadilat placut vestea galcevii dintre zabaucii marxisti si fascistii mahomedani, a fost o buna ocazie pentru ‘junii’ comunisti sa descopere agresivitatea naturala a islamofascismului; ba chiar nadajduiesc ca pe viitor sa se aprinda nitel mai tare spiritele si sa incinga impreuna niste ‘hore’ sangeroase in piata publica in care sa dez-bata chestiunile arzatoare ale multiculturalismului, adica prin confruntare directa si contondenta asa cum se pricep ambele fratii s’o faca cel mai bine.

  3. astept un articol al corespondentei de la londra, laura c despre cum un grup de islamisti pasnico-pacifisti care protestau pentru drepturile omului au fost bruscati de politisti rasisti.

  4. Ieri, in timpul unei conferinte la Universitatea din Uppsala, Lars Vilks a fost atacat de un pluton de adepti ai Religiei Pacii.

    Si de data aceasta politia a actionat “timorat”, iar la sfarsit atacatorii au exultat de bucurie pentru ca au reusit sa opreasca lectura lui Lars Vilks. Caruia ii sparsesera ochelarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here