Nimic nou pe frontul de vest. Multiculturalismul și victimele lui

Etichete:

Noaptea anului nou a pus Germania în faţa unei noi realităţi, pe care Franţa o experimentase deja cu puţină vreme în urmă – războiul musulmanilor radicali dus la scară largă împotriva populaţiei civile, în zonele urbane aglomerate. Am aflat toţi, cu întârziere, ce e drept (întârziere datorată auto-cenzurii impusă de corectitudinea politică), de valul de …

Noaptea anului nou a pus Germania în faţa unei noi realităţi, pe care Franţa o experimentase deja cu puţină vreme în urmă – războiul musulmanilor radicali dus la scară largă împotriva populaţiei civile, în zonele urbane aglomerate. Am aflat toţi, cu întârziere, ce e drept (întârziere datorată auto-cenzurii impusă de corectitudinea politică), de valul de violuri şi alte agresiuni sexuale din marile oraşe germane unde sunt aşezaţi de curând veniţii migratori din Africa şi Orient. Poliţia germană, reţinută, a confirmat că tabloul general arată că e posibil să fie vorba de un val de atacuri coordonate. Păi dacă asta zic ei, nu văd cum ar putea cineva să îi contrazică.

Au fost raportate poliţiei germane sute de agresiuni sexuale de mai multe feluri, iar cei de la poliţie cunosc un adevăr înspaimântator: studiile şi statisticile arată că în Europa şi Statele Unite sunt raportate, în medie, doar între 15 și 30% din cazurile de acest fel, ramânând aşadar peste 70% de cazuri neraportate poliţiei, deci nici presei. Explicaţia pentru aceasta realitate este ca victimele nu raporteaza agresiunea din mai multe motive, printre care cele listate de Maryland Coalition Against Sexual Asault:

• frica de represalii
• convingerea ca poliţia nu ar face nimic sa ajute victima
• convingerea ca poliţia nu o sa poata face nimic sa ajute, nici daca ar vrea
• victima nu vrea sa aibe probleme cu legea
• deoarece victima nu vrea sa îşi faca familia sa sufere
• deoarece nu vrea ca ceilalţi sa afle ca a fost victima
• deoarece victima crede ca nu are suficiente dovezi ale agresiunii
• reţinerea faţa de sistemul de justiţie
• victima îşi marturiseşte calvarul catre alte instituţii care nu raporteaza justiţiei
• sentimentul ca fapta criminala nu a fost destul de serioasa pentru a fi raportata poliţiei
• fapta criminala nu e privita ca importanta din voinţa victimei de a depaşi momentul tragic
• alte motive personale

Aceste sunt lucruri cunoscute, dar prea puţin discutate acum. La fel de cunoscut e şi faptul că numai un număr infim de condamnări este obţinut pentru agresiunile sexuale. Revenind la faptul că poliţia a scăpat public faptul că tabloul general arată că ar fi vorba de atacuri coordonate, cu mult peste o mie în realitate, dacă au fost raportate peste 600 până acum, trebuie spus că, de asemeni, e public cunoscut faptul că violurile și agresiunile sexuale în masă sunt clasificate de instituţiile europene şi americane ca arme de razboi împotriva populaţiei civile, ca modalitate de distrugere a voinţei şi supunere a celor din zonele atacate şi ocupate.

„Sexual violence is not „only” a consequence or side effect of war and displacement. It is, instead, a deliberate tool of war, used to destabilize and threaten a part of the civilian population, often a particular group. Women and girls are singled out because the harm and humiliation inflicted on them not only hurts them but also deeply harms and humiliates their families and often the entire community.”

Citatul e din articolul publicat de Doctor Without Borders, „Enough is Enough, Sexual Violence as a Weapon of War”, (8 martie 2004)Vedeți și: https://unu.edu/publications/articles/rape-and-hiv-as-weapons-of-war.html

Focalizând pe comunitatea de care vorbim, pe cei veniţi din zonele de conflict din Orient, iată cum arată problema:

“Sexual violence has played a prominent role in recent media treatments of wars in the Middle East. In Syria, reports of a “massive” rape crisis strongly suggest that government forces are using rape as a military tactic against communities associated with the rebels. In Iraq, rape by Islamic State forces is said to be used as a weapon of war and as a tool of ethnic domination. These stories are horrifying, but they also serve a political narrative: Forces of evil in the Middle East are using rape as a weapon in terror campaigns against natural allies of “the West,” including ethnic and religious minorities in Iraq and anti-regime communities in Syria.”

Bun, în cazul acesta, acum putem doar presupune despre ce e vorba, deşi după categoriile instituţiilor internaţionale, agresiunea sexuală în masă aşa arată, a act de razboi. Dar dacă lăsăm categoriile instituţiilor la o parte, e mai degrabă vorba, în cazul din Germania, de ceea ce fac hordele de barbari dupa ce au cucerit cetatea, felul în care îşi iau dreptul de stapâni şi învingători asupra populaţiei supuse şi demoralizate, ce nu mai poate reacţiona.

Victimele

Trebuie să vedem că victimele acestui mod mizerabil de agresiune împotriva populației civile mor sau suportă răni fizice și psihice din cele mai grave. În cazul violurilor, la problemele fizice, pe lânga dureri cronice pelviene, dispareunie, sângerări, cel mai îngrozitor lucru e faptul că parte din făptaşi sunt infectaţi cu SIDA, în special cei veniţi din Africa, lucru care duce la trasmiterea voită a bolii către victimele acestora şi apoi chiar la moartea unora dintre acestea. O mulţime de studii necontestate arată că în cazul problemelor psihice produse de agresiunile sexuale se merge de la depresie clinică şi anxietate, în majoritatea cazurilor, la alcoolism şi abuz de substanțe care schimbă starea de constiinţă, şi alte probleme din cele mai profunde și severe care duc de multe ori la sinuciderea victimei.

Despre sinuciderea unora dintre victime vorbesc în cunoștinţă de cauza, cunoscând bine cazuri de victime ale agresiunii sexale care au încercat să se sinucidă dar au scăpat la limită, deşi au făcut tot ce le era în putere să îşi piardă viaţa. Fragilitatea psihică a persoanelor afectate de agresiunea sexuală produce şi tot felul de alte probleme ale vieţii sexuale, şi toate acestea au ca rezultat, într-un numar covârşitor de cazuri, imposibilitatea de a forma o familie, sau divorţul. Aşadar, femeia afectată are în multe cazuri probleme fizice, psihice şi chiar sociale. “We know now… that rape is a kind of slow murder”, spune Slavenka Drakulic, scriitoare croată.

Avem toate datele în faţă. Ştim acum ce s-a întâmplat şi care sunt efectele , numai că presa evită sa le dezbată, instituţiile europene nu dau impresia că sunt interesate de subiect, ONG-urile se fac că subiectul nu există, iar curentul feminist face ce ştie mai bine: se face de râs evitând subiectul sau îl abordează total anapoda, recomandând victimelor, în unele cazuri, să nu facă plângere la Poliţie pentru viol, lasând astfel posibilitatea violatorului liber să repete fapta; dar pentru “minţile luminate” ale partizanilor curentului feminist, asta conteaza mai puţin spre deloc.

A fost la fel în cazul agresiunilor sexuale făcute de cei caţiva preoti catolici, în urmă cu ceva ani? O nu, atunci toată lumea -guverne, presa, instituţii, ONG-uri – au sărit să atace şi să condamne întreaga Biserică Catolica pentru faptele câtorva. Acum, în fața valului de agresiuni musulmane, mai toţi tac.

Presupunerea doamnei Merkel că aşa a ajutat pe pretinşii refugiaţi nu mai are nici un suport acum. E clar că, în fapt, nu a fost nimeni ajutat: populaţia Europei a fost nedrept pedepsită, legea a fost suspendată, migratorii vor face faţă unui val imens de antipatie din partea populaţiei europene, vor apărea probabil violenţele împotriva lor, iar în final, mare parte din migratori vor fi expulzaţi.

Vorbind de ajutorul real dat celor din zona de conflict a Siriei şi de tăcerea presei, merită amintit faptul că ajutorul substanţial dat de Patriarhia Româna sirienilor a fost şi exemplar oferit, dar şi exemplar trecut sub tăcere de mainstreamul din media de la noi.

Preot Alexandru Coman

Preot Alexandru Coman

Comentarii

 1. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  „BBC citază un raport al poliţiei germane care descrie un joc teribil din lumea arabă, o combinaţie de jafuri şi violenţă sexuală în grup care ar fi, de fapt, esenţa atacului din noaptea de Anul Nou. Această practică destul destul de cunoscută în lumea arabă se numeşte Taharrush, adică hărţuire.

  Cei care au asistat la un astfel de ritual îl descriu drept un joc sinistru, în care două tabere se înfruntă pentru o femeie. E tabăra agresorilor, care atacă o femeie în plină stradă, şi cea a falşilor apărători, care simulează că o protejează. Invariabil, jocul se termină devastator pentru femeie.

  O comisie federală germană de anchetă analizează fenomenul Taharrush şi caută căile prin care l-ar putea combate. Căci ceea ce s-a întâmplat la Koln şi în alte oraşe din Germania sau Europa nu este decât, susţin experţii, importul acestei practici barbare.

  Potrivit unui reprezentant al poliţiei germane, astfel de jocuri violente şi crude apar, de cele mai multe ori, la demonstraţiile de amploare, iar atacurile ajung deseori până la violuri.

  Iar în timpul protestelor de la Cairo, de la începutul lui 2011, mai multe jurnaliste străine au fost victime ale acestei brbarii. E fost şi cazul unei jurnaliste de la postul american CBS, Lara Logan. Ea a transmis aproape o oră, fără probleme, din Piaţa Tahrir, până la un moment dat.”

  http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Taharrush+jocul+barbar+al+hartuirii+in+unele+tari+din+lumea+arab

 2. ducuSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  Le Figaro tocmai a publicat un bilant provizoriu a victimelor crestine:

  http://www.lefigaro.fr/international/2016/01/13/01003-20160113ARTFIG00211-2015-annee-noire-pour-les-chretiens-dans-le-monde.php

 3. geoSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  As dori sa se vorbeasca si la noi la fel, daca as trai in Slovacia chiar m-as simti in singuranta ca femeie (macar cu gandul ca cineva din clasa politica chiar se gandeste cu adevarat la noi femeile…).

  http://www.liveleak.com/view?i=0df_1452750778

  Eu am 2 fete de 9 si 6 ani si un baiat de 3 ani, ma gandesc cu groaza si la viitorul fetelor si al baiatului…pentru am vazut cum si tinerii sunt agresati (batuti) ????

 4. Preot Coman AlexandruSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  Pai s-a spus public si la noi ce trebuia spus: strămutarea de populații străine pe teritoriul României contravine Constituției. Si s-a mai spus clar ca migratorii, veniti dintr-o cultură sălbatică, reprezintă un pericol mare pentru noi si copiii nostri. Cele importante pe subiectul asta le-a spus clar cel mai influent om politic de la noi, președintele Băsescu.

 5. Vele VasileSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  V-as ruga sa faceti traducerea citatelor pe care le dati intr-o alta limba.Numai bine !

 6. DanCSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  @#4: Re la „cultură sălbatică” – foarte adevarat dar ma tem ca in lumea moderna, a relativismului si corectitudinii politice e interzis sa etichetezi Islamul in termeni negativi.

  Dupa mine Islamul nu e nici macar ‘cultura’ si de fapt nu e nici religie, e mai degraba un cult militaristic al mortii.

  O poza (care, vorba americanului, face cit 1000 de cuvinte) cu evolutia lumii vs evolutia lumii arabe 1896-2016 ????

  http://imgur.com/DFKZd0Q

 7. ducuSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  adevaratii refugiati:

  https://www.youtube.com/watch?v=AAqO2_W53HY

  tot in mizerie, in timp ce canaliile invadeaza Europa

 8. ducuSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  a se vedea neaparat:

  https://www.youtube.com/watch?v=yB8kR8X51c4

 9. ducuSpune:

  Răspunde
  ianuarie 12, 2016

  Islam! Cette religion monstrueuse a pour toute raison son ignorance, pour toute persuasion sa violence et sa tyrannie, pour tout miracle ses armes, qui font trembler le monde et rétablissent par force l’empire de Satan dans tout l’univers. »(Bossuet /1627-1704).

  Tous les germes de la destruction sociale sont dans la religion de Mahomet. »(Chateaubriand / 1768-1848).

  «La religion de Mahomet, la plus simple dans ses dogmes,(…)Semble condamner à un esclavage éternel, à une incurable stupidité, toute cette vaste portion de la terre où elle a étendu son empire»(Condorcet / 1743-1794).

  „We shall soon find, that [Muhammad] bestows praise on such instances of treachery, inhumanity, cruelty, revenge, bigotry, as are utterly incompatible with civilized society. No steady rule of right seems there to be attended to; and every action is blamed or praised, so far as it is beneficial or hurtful to the true believers.”
  David Hume

  « Le Coran, ce méchant livre, a suffi pour fonder une grande religion, satisfaire pendant 1200 ans le besoin métaphysique de plusieurs millions d’hommes ; il a donné un fondement à leur morale, leur a inspiré un singulier mépris de la mort et un enthousiasme capable d’affronter des guerres sanglantes, et d’entreprendre les plus vastes conquêtes. Or nous y trouvons la plus triste et la plus pauvre forme du théisme. (…) Je n’ai pu y découvrir une seule idée un peu profonde. »(Arthur Schopenhauer / 1788 -1860).

  « L’islam, c’est la polygamie, la séquestration des femmes, l’absence de toute vie publique, un gouvernement tyrannique et ombrageux qui force de cacher sa vie et rejette toutes les affections du cœur du côté de l’intérieur de la famille. » (Alexis de Tocqueville / 1805-1859).

  « J’ai beaucoup étudié le Coran (…) Je vous avoue que je suis sorti de cette étude avec la conviction qu’il y avait eu dans le monde, à tout prendre, peu de religions aussi funestes aux hommes que celle de Mahomet. Elle est, à mon sens, la principale cause de la décadence aujourd’hui si visible du monde musulman (…) je la regarde comme une décadence plutôt que comme un progrès. » (Alexis de Tocqueville / 1805-1859).

  « Si l’on préfère la vie à la mort on doit préférer la civilisation à la barbarie. L’islamisme est le culte le plus immobile et le plus obstiné, il faut bien que les peuples qui le professent périssent sils ne changent de culte. » (Alfred de Vigny / 1797-1863).

  « Celui qui prétend être le prophète d’Allah devrait avoir des lettres de créances, c’est-à-dire la prophétie, les miracles et l’intégrité de l’ensemble de sa vie. Rien de tout cela ne se trouve chez Mahomet, cet homme de pillage et de sang qui prêche sa doctrine à coup de cimeterre, en promenant la mort sur un tiers du globe alors connu. »(Monseigneur Louis Pavy Évêque d’Alger / 1805-1866).

  « L’islam est contraire à l’esprit scientifique, hostile au progrès ; il a fait des pays qu’il a conquis un champ fermé à la culture rationnelle de l’esprit. »(Joseph Ernest Renan / 1823-1892).

  « L’influence de cette religion paralyse le développement social de ses fidèles (…) Il n’existe pas de plus puissante force rétrograde dans le monde. (…)Si la Chrétienté n’était protégée par les bras puissants de la Science, la civilisation de l’Europe moderne pourrait tomber, comme tomba celle de la Rome antique. » (Winston Churchill / 1874-1965)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *