Îndârjiți și lucizi – exponenți ai aceleiași lumi(?)

  4

  Liderul suprem ayatollahul Ali Khamenei a declarat luni că Iranul este pregătit să ardă un ”pumn”, care va împietri puterile lumii în cursul acestei săptămâni a celei de-a 31-a aniversare a revoluţiei islamice.

  ”Naţiunea iraniană, prin solidaritatea ei şi prin grația divină, va arde un pumn aroganţei (aka puterile occidentale) pe data de 22 Bahman (11 februarie), într-un mod șocant.” a declarat Khamenei, care este și comandantul suprem.

  Comentariile sale au apărut în contextul în care Iranul a declarat că va începe de marţi să producă o mai puternică îmbogățire a uraniului, sfidând puterile occidentale, care încearcă să se asigure că demersul său nuclear este paşnic.

  Robert Spencer: ”Tind să cred că cei care pot, fac, iar cei care nu pot, își zăngănesc armele – dar nu se ştie niciodată.”

  Breitbart via JihadWatch

  Eh, vedem ce și cum în două zile. Până una, alta se pare că avem surprize și de minți ceva mai lucide și mai auto-critice în altă parte a lumii musulmane:

  pentru cei care doresc să urmărească îndeaproape procesul lui Geert Wilders, care stă să înceapă, olandezul zburător a lansat un nou site: wildersontrial.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  4 COMENTARII

  1. “…no critical thinking and accountability…”
   “…legalized backwardness and tyranny…”
   cuvinte tari… astia doi mai sunt in viata? 🙂

  2. Poate tipul asta de oameni sa fie pasul spre normalitate?
   Daca este asa, oare cat timp va dura procesul?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here