A început de ieri să cadă

  0

  A început de ieri să cadă cîte-o centrifugă. Nici azi n-a stat.

  20 decembrie:

  Încă două explozii azi. Una la marea rafinărie de la Ishafan, cealaltă la baza foarte importantă a Gărzilor Revoluţionare din Kerman, unde se află statul major al operaţiilor din Est (te gândeşti la Afganistan, etc.). Nu dispun de un număr de victime, dar explozia de la Kerman a fost mare.

  PJ Media

  30 noiembrie:

  O construcţie iraniană nucleară a fost ţinta unei explozii enorme, a doua în această lună, dând naştere la speculaţii că instalaţiile militare şi nucleare iraniene se află sub atac.

  Imagini din satelit văzute de Australian Times confirmă faptul că o explozia care a zdruncinat luni oraşul Ishafan a lovit instalaţia locală de îmbogăţire a uraniului, în pofida dezminţirilor de la Teheran.

  Imaginile arată clar fumul şi distrugerea, negând afirmaţiile de ieri ale Teheranului, conform cărora nu a avut loc nicio explozie. Surse israeliene din aparatul de inteligenţă au confirmat pentru Times că “nu există dubii” că explozia a lovit instalaţiile nucleare şi că “nu a fost un accident”.

  The Australian

  12 noiembrie:

  O explozie a omorât 17 persoane la un depozit de muniţie, în vecinătatea capitalei Teheran, au declarat persoane oficiale.

  Se pare că explozia a avut loc la o bază aparţinând Gărzilor Revoluţionare de la periferia satului Bidganeh, la o distanţă de 25 mile vest de Teheran. Alţii au fost grav răniţi. Un purtător de cuvânt al acestor forţe de elită a declarat că trupele transportau muniţie la momentul exploziei. Rapoartele de presă afirmă că explozia a distrus geamurile caselor din suburbiile vestice ale Teheranului.

  Parviz Soroori, reprezentant oficial al regimului, a fost citat de situl web al parlamentului iranian declarând că el nu consideră incidentul drept un act de sabotaj.

  Sky News

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCarte poştală din Siria, destinatar Casa Albă
  Articolul următorConcurență între Ponta și Antonescu (pentru rating, normal!)
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here