Ateismul este focul iadului – Islamul este Paradisul

  4

  Richard Dawkins, Sam Harris, Ayaan Hirsi Ali, Lawrence Krauss și alte personalități de renume din domeniu au participat între 13 și 15 aprilie la Convenția Ateistă Globală de la Melbourne, Australia, care s-a vrut un prilej de reafirmare eclatantă a crezului în inexistența dumnezeirii. Dar dacă ei nu cred, asta nu înseamnă că alții nu vor să-i facă să tremure pentru asta. Un grup foarte vocal și amenințător de adepți ai Islamului radical a tulburat liniștea convenției prin violența scandarilor și limbajul explicit al pancartelor. Deși nu o spun niciodată, reprezentanții ateismului militant pot ființa și prospera doar în occident, în lumea liberă, în special în țările creștine, neputând propovădui în niciuna dintre țările islamice.

  Iată cum sună sloganurile de pe pancarte:

  Mesaj către INFIDELA Ayaan Hirsi Ali: Să arzi veșnic în IAD

  ATEISMUL este o umilire a RAȚIUNII – ISLAMUL este singură SOLUȚIE

  ATEISMUL este CANCERUL – ISLAMUL este SOLUȚIA

  Coranul este Testamentul Final -ISLAMUL – Singura Religie Monoteistă

  Christopher Hitchens – Destinația Ultimă – Focul Iadului

  Mohamed – Trimisul Cel Din Urmă și FINAL al lui ALLAH

  Câtorva participanți li s-a părut nostim să facă fotografii cu protestatarii islamiști, amenințările explicite parându-li-se un doar un corolar firesc al convenției lor, văzând în asta chiar un succes de media. E de întrebat: pe când o Convenție Ateistă Globală la Teheran, în Raiul lui Ahmadinejad & Co?

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  4 COMENTARII

  1. ATEISMUL este CANCERUL – ISLAMUL este SOLUȚIA

   Eu as fi scris “ATEISMUL este CANCERUL – ISLAMUL este SIDA”, si eventual as fi adaugat : “alegeti! Pe care o preferati?” S-a descoperit vindecare pt. SIDA, oare? Stie cineva? De cancer inteleg ca a scapat Michael Douglas.

  2. Camarazii intru necredinta se chinuie in Occident sa distruga orice forma de credinta in Dumnezeu, neintelegand ca pregatesc drumul pentru acesti mult prea simpatici musulmani. Crestinismul “odios” i-a lasat sa faca bani si cariere numai pe seama injuratului; Islamul eliberator ii va lasa doar fara cap.

  3. Daca majoritatea ateistilor ar detine opiniile lui Ayaan Hirsi Ali si ale celorlalti ca dinsa si ar contribui la activitatile in care acestia sint angajati, si nu ar fi idioti utili, nu s-ar crea acel vid pe care il ocupa Islamismul, metru dupa metru. Ateismul per se nu are de-a face cu Islamismul ci ar putea chiar constitui o antiteza a Islamismului care este imbibat de credinta.. Asa ar fi logic.

   Nu cred ca lupta pentru convertirea ateistilor la credinta este mai usoare decit lupta pentru convertirea ateistilor stingisti la opinii de drepta.

  4. Ateismul ca si teismul sunt doua credinte, doar ca sunt antagonice.
   Nu poti avea credinta ca “2 + 2 = 4” ci ai certitudine si poti “proba” (4 – 2 = 2 ). Nu … cred (sper) ca 2 + 2 sa faca 4 ci am asta insusita ca pe
   o evidenta. Dumnezeu nu … exista ci, … este. Il formam si in acelasi timp facem parte din el.
   Paradoxul soritilor este extrem de exemplificativ pentru asta. Oceanul nu ar fi ocean fara a fi compus din picaturile cel compun.
   Picaturile sa se roage la Ocean? Sa ..ce. Ele pot participa de asa maniera incat “dumnezeul” lor sa fie mai bun (lor) sau mai putin confortabil.
   Este hilar (daca nu ar fi de plans) ca desi il atingem pe Dumnezeu cu corneea propriilor ochi, in fiecare clipa cat avem ochii deschisi, ca il
   inspiram si expiram la fiecare respiratie, noi il cautam aiurea ca un peste in mijlocul profunditatii oceanului care incearca sa distinga apa si
   nu o vede oricat scruteaza distantele.
   Ca mancam din el cu fiecare imbucatura pe care o bagam in gura si bem din el cu fiecare sorbitura de apa.
   Degeaba si-au batut capul strabunii sa ofere pilda cea cu Iona, din care se putea intelege ca desi se afla in mijlocul balenei, desi ii respira
   aerul, Iona nici o balena (dupa cum o furnica pe care o asezi pe o piramida din Egipt nu va vedea nici o piramida.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here