Biserică argentiniană atacată de avortiști

  11

  La sfârșitul lunii noiembrie s-a mai adăugat o filă în catastiful de realizări ale feminismului argentinian:

  Opozanți radicali ai Bisericii, femei și bărbați reuniți sub patronajul organizației Adunarea Națională a Femeilor, au atacat un lăcaș de cult catolic.

  Între 23 și 25 noiembrie s-a desfășurat o manifestație feminist-stângistă în localitatea San Juan de Cuyo. Hoarde de lesbiene, avortiste și alte feministe, împreună cu tovarășii lor de sex opus, au răcnit și imprimat lozinci anticatolice pe zidurile orașului. În anii recenți acest gen de adunări a degenerat în atacuri violente asupra instituțiilor catolice. Hoardele feministe descind în special la biserici catolice.

  Deoarece feministele intenționau să ia biserica cu asalt, 1500 de tineri catolici au format un lanț uman în jurul catedralei San Juan Bautista (Ioan Botezătorul), pentru a împiedica atacul celor 7000 de demonstranți. Feministele au mânjit zidurile bisericii cu lozinci ca “Incendiați bisercile”, sau “Dați foc la biserici”. Tinerii catolici au rezistat prin rugăciune și au fost înjosiți de feministe prin vorbe care nu pot fi reproduse aici.

  Tinerii catolici care au apărat biserica au declarat ulterior că au avut impresia că asistă la “un atac diavolesc”, întreprins de “persoane demonice” ce fac parte dintr-o “revoluție mondială anticreștină”. Demonstranții au improvizat un rug pe care au ars efigia Papei Francisc.

  Argentine Catholics Defend Cathedral From Feminist Attack

  Trebuie subliniat faptul că acesta nu a fost un incident izolat. Aceeași destrăbălare agresivă a fost organizată și anul trecut, în localitatea Posadas:

  În jur de 500 de avortiști din Posadas au proferat insulte, i-au scuipat și au aruncat cu vopsea pe tinerii catolici care se rugau în afara catedralei locale, pentru a-i împiedica pe demonstranți să intre.

  Activiștii au sosit în oraș pe 7 octombrie, cu ocazia celei de-a 27-a Adunări Naționale a Femeilor din Argentina.

  Conform rapoartelor locale de presă, grupul a mărșăluit prin oraș, vopsind case și străzi cu lozinci în favoarea avortului, a căsătoriei între homosexuali și cu sloganuri anticatolice.

  Unii activiști s-au dezbrăcat complet, în timp ce alții făceau gesturi obscene către tinerii în rugăciune din jurul catedralei din Posadas.

  Abortion activists in Argentina target young Catholics

  La fel în 2008 și 2009.

  Imaginile ce urmează sunt dezgustătoare, dar aceasta e fața nefardată a militantismului sexual. Ură, desfrâu și apologia morții celor nenăscuți.

  Sau, în traducere oengistă, dreptul omului la Sodoma și Gomora.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentImbecili și independenți din 1848
  Articolul următorStatuia lui Lenin dărâmată de protestatarii din Kiev
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  11 COMENTARII

  1. Aceasta este fata “democratiei” militantismului sexual si a progresismului cand ajung la putere. Culmea este ca in timp ce ii batjocoresc pe crestini, urla contra dictaturii Bisericii! Oamenii astia, daca mai putem sa le spunem oameni, au cerut mai intai sa nu mai fie discriminati; dupa aceea au cerut tot felul de drepturi; pe urma au cerut ca drepturile lor sa devina obligatorii si pentru ceilalti! Acum, au trecut la un nivel superior: le ataca drepturile celorlalti!

  2. (foarte) posibila explicatie pentru feministele cu nurii goi care ataca biserici

   Un fenomen la origini putinist, un fel de “disidenta” a la claudiucraciun in Romania , lansat de voiculescu, ponta,crin si pus sa faca “pluralism in cadrul frontului”, vb lui Brucan https://inliniedreapta.net/inna-shevchenko-topless-pe-baricadele-revolutiei-culturale-franceze-2/

   iata ce zice Dughin despre ele (Femen, Pussy Riot, Voina tot aia) https://inliniedreapta.net/political-fiction-pussy-putin-stenograme-de-la-kremlin/

   Dovedeste Dughin ca e vb de un fenomen produs de “occidentul decadent”, dupa care il combat cu “ortodoxismul” putinist.

   Despre “disidentii” Voina, originea Femen si Pussy Riot https://inliniedreapta.net/voina-revolutia-mondiala-si-disidenta-indoielnica/

  3. Astia sunt de la diavol. Asa arata iadul.
   Dar fratii lor intru credinta din Romania sunt pe la “22”, contributors.ro, hotnews, care sustin aceleasi chestii.
   Numai ca in Romania se crede ca respectivii ar fi de dreapta. Ei insisi isi spun dreapta civica(!?) sau dreapta progresista(!?)
   Culmea e ca sunt luati in serios, si oameni de dreapta, sau, in orice caz, cu viziuni liberale si democratice ii gireaza, pentru ca scriu la aceste oficine. Si dupa aia vine contributors si zice, da, o avem pe Victoria Stoiciu sau pe Toma ala ateistul, dar asta pentru ca la noi sunt toate opiniile iata: ii avem la butoniera si pe Tismaneanu sau Aligica.
   Si cine spune ca imparatul e gol imediat de tazat de national-comunist, legionaroid sau mai stiu eu ce, ortodoxist, dughinist s.a.m.d.

  4. Incredibil ce se intampla .Ma intreb cat ii mai rabda Dumnezeu?Si in acelasi timp ma intreb daca totusi crestinii nu sunt protejati de autoritati.Daca aceasta s-ar fi intamplat intr-o tara musulmana era altceva dar aici e o lupta a “crestinilor” impotriva crestinilor.Doamne ai mila de noi.

  5. Dezgustator…
   Dar oare in Argentina nu mai exista politie sau jandarmerie sau ceva care sa se puna intre hoarda si zidul uman?

   Ce trist… Se umple lumea de state ratate.

  6. In Argentina exista “Cuplul Kirchner” – Cristina actuala presedinte, Nestor fost presedinte si, posibil, viitor presedinte, actualmente simplu congresman – care se situeaza la stanga curentului peronist national socialist. Cei doi sunt varianta “Hugo-Chavez soft”, fiind de altfel si buni prieteni cu acesta, cat a trait. Asa ca jandarmii si politia actioneaza la ordin atunci cand sunt pusi in pericol prietenii, nu insa si cand este atacata Biserica. La fel procedeaza “Cuplul” si in economie: socialism (adica bata) pentru dusmani, capitalism pentru prieteni.
   Sa speram ca Papa Francisc I va face pentru Argentina ceea ce a facut marele papa Ioan Paul al II-lea pentru Polonia si pentru celelalte tari aflate sub jugul dictaturilor comuniste.

  7. Kirchner Cristina era pe cai mari anul trecut. Mai ca facea din toata Argentina homosexuali si il calca pe bataturi pe cardinalul, pe vremea aceea, Bergoglio pt ca acesta ii statea in coaste. Ajunge Papa, ea vine sa-l salute si ii face cadou ceaiul specific argentinian cu tot cu termos. Cautati pe internet filmul sa-i vedeti fata si cum saluta ea de ochii lumii pe dusmanul ei. In Argentina totul se intoarce pe dos si impotriva ei, crestinii simtindu-se protejati de acest papa si Cristina coboara de pe piedestal cu o viteza ametitoare.
   “Aceasta este Biserica mea si fortele celui rau nu o vor birui”. Eu am incredere in ce-a spus Isus Mantuitorul. Cati draci nu se tavaleau pe jos in fata lui si doreau sa mai stea, sa nu fie alungati din oameni, din comunitati, din lume! El are ultimul cuvant pana la urma.

  8. Dezgustător, e adevărat, dar când de partea cealaltă venim în apărarea credinţei şi, implicit, a moralei creştine, cu texte de felul: ”Cum e mai plauzibil” nu ştiu ce să mai cred. Sau, poate că absentând de la diviziunea muncii când unii ”şi-au ales ca meserie gânditul”, am niscaiva probleme în sensul ăsta. Mai ales că autorul, presupun că este o faţă bisericească, sau, cel puţin, cu studiu în domeniu, dacă nu are, cumva, şi doctoratul. Cunoscând, cât de cât, mediul, nu m-ar mira. Este şi aceasta o cauză pentru care s-a ajuns aici. Nu poţi aduce argumente teologice în limbajul unui activist de partid de pe vremuri. În sfârşit, ceea ce s-a întâmplat în Argentina e un semnal destul de serios asupra direcţiei pe care riscă să o ia lumea, mai ales că ONG-urile care susţin astfel de aberaţii, de la noi sau de aiurea, ca toţi stângiştii, sunt foarte hărnicuţe şi vocale.

  9. La Pitesti, Turcanu si ai sai obligau detinutii politici, mai ales studentii la teologie, sa se impartaseasca cu fecale (experimentulpitesti.org). Iadul care a existat in inchisorile comuniste si care se manifesta in toata uraciunea lui si in imaginile astea arata ca lupta intre bine si rau va fi pana la sfarsit si peste tot…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here